reklama
myszka2829
Fanka BB :)
Na NFZ tez robia usg, ale z jakoscia sprzetu bywa roznie, wiec sie nie stresuj;-)
A kiedy wizyta u Twojego ginka?
A kiedy wizyta u Twojego ginka?
myszka2829
wlasnie odczytalam maila od brata i jego zona jest w 12tc tez maja jutro wizyte na usg tyle, ze genetyczne ;-)
myszka2829
no, no my zaczynamy 12tc za 2 dni ;-) i ciekawi mnie czy ginek zrobi mi genetyczne jutro czy odesle gdzies
myszka2829
Elka ja sie nie stresuje, bo i tak nic nie moge zrobic, a stres jak sie konczy to juz wiem. Wychodze z zalozenia, mam termin to ide co ma byc to bedzie i tyle, a genetyczne moglby zrobic to nie bede musiala sie zwalniac z kursu kolejny raz.
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Witajcie;
Mój kot robi prawie to samo. Nie chodzi za mną co prawda do kibelka, ale jak tylko może kładzie się na łonie lub brzuchu. W pierwszej ciąży robił to samo. W drugiej nie...
Nanu trzymam kciuki za wizytę!
Myszko super że ciotką będziesz
Elka na każdą przychodzi pora. Jeszcze będziesz na nudności narzekała!!!
Nanu dasz rade, bedzie dobrze i sie uspokoisz po wizycie :-)
Anila no dzieci nie sa najtansze ;-) ale za to najslodsze na swiecie :-)
Moj kot ostatniej nocy i pol dnia dzis spi na moim spojeniu lonowym, gdy wstaje wracam do lozka (ona wszedzie za mna jak cien, nawet gdy przesiaduje w wc w oczekiwaniu...siedzi na pralce i mi mruczy) wiec wracam, klade sie, a ona czeka chwile po czym delikatnie wlazi na mnie i udeptuje sobie miejsce normalnie mnie rozbraja...a w nocy to nawet protestuje jak musze wstac
Mój kot robi prawie to samo. Nie chodzi za mną co prawda do kibelka, ale jak tylko może kładzie się na łonie lub brzuchu. W pierwszej ciąży robił to samo. W drugiej nie...
Nanu trzymam kciuki za wizytę!
Myszko super że ciotką będziesz
Elka na każdą przychodzi pora. Jeszcze będziesz na nudności narzekała!!!
reklama
A ja juz po badaniach,wszystko za free w ramach pakietu,udalo sie wyniki jutro po 15
Jeden mankament ze kluli mnie 3 razy z przerwa na wypicie 1 litra wody,masakra,nie chcialo leciec....
Ale juz po! Teraz byle do 15:30,dzis uciekam pol godz wczesniej zeby zdazyc na wizyte...
Milego dnia babole
Jeden mankament ze kluli mnie 3 razy z przerwa na wypicie 1 litra wody,masakra,nie chcialo leciec....
Ale juz po! Teraz byle do 15:30,dzis uciekam pol godz wczesniej zeby zdazyc na wizyte...
Milego dnia babole