reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Moj kot ostatniej nocy i pol dnia dzis spi na moim spojeniu lonowym, gdy wstaje wracam do lozka (ona wszedzie za mna jak cien, nawet gdy przesiaduje w wc w oczekiwaniu...siedzi na pralce i mi mruczy) wiec wracam, klade sie, a ona czeka chwile po czym delikatnie wlazi na mnie i udeptuje sobie miejsce :-D normalnie mnie rozbraja...a w nocy to nawet protestuje jak musze wstac :-D

Myszko pies moich teściów robi tak samo :) tzn podobnie bo jest za ciężki bym pozwalała mu kłaść się na brzuchu. Poza tym już od jakiegoś czasu nie ma opcji bym leżała na plecach. Ale jak pojedziemy śpi z nami i cały czas przytula się do brzucha :) a to głowę kładzie,a to grzbietem się przysuwa. Zwierzaki są bystre :)

cześć dziewczynki :) U nas dzisiaj mglisto za oknem ale słonko nieśmiało przebija. W bloku zaczęli grzać i od razu przyjemniej w mieszkaniu. My dzisiaj planów większych brak, troszkę trzeba ogarnąć chatkę bo w sobotę zapowiada się nalot rodzinki. Szwagierkę wyślę na zakupy chyba bo jakoś mi się nie chce. A ja sobie poczekam na kuriera który ma przywieźć karetę dla mojego bobaska:)

reklama
Nanu - Czekamy więc razem z Tobą i zaciskamy kciuki :)

Moja temperatura szaleje, tylko co powiedziałam, że jakiś przewidywalny ten wykres mój i się zaczęło. Mam nadzieję, że dam radę jakoś określić kiedy może być owu :)

Magda gratulacje dla Twojego, no no no

Myszko fajnie jak rodzinka się powiększa

Byłam u zębologa, nie było źle i to bez znieczulenia, kasa się tak rozlatuje ze szok, wizytę mam dopiero na 19 , jeszcze tyyle czasu. Nie mogę się ostatnio z M dogadać, wiem że ma dużo pracy i finansowo nie ciekawe ale ma wrażenie że sie oddalamy, źle mi z tym bardzo, nie wiem jak załagodzić, coraz mniej rozmów, zwykłego przytulenia, nie wiem po prostu jestem w czarnej dupie
Do tego jest jego siostra, nie nastawiałam sie ze mi coś pomoze, bo to taki leń a i tak jestem zła, chociażby głupi obiad, skoro ja ugotuję to ona niech po nim posprząta, a ona nie jest w charakterze gościa żeby nie było, tylko dla niej to jest jej dom, tyle że ona teraz za granicą pracuje, więc się wśiekam, chodzi i jęczy że zimno to niech przyniesie drewna i napali w piecu albo chociaż pójdzie dołożyć, to nie lepiej stekać i pod koc się schować, a wie że jestem w ciązy, okno by umła u swojego ojca , kurze powycierała, pościel wyprałą, no kurcze ona jest rok starsza ode mnie a nie zrobi nic

hej dziewczyny:-) chciałam wami popisać ale dosłownie nie mam weny:-(jakis dolek mnie dopada @ jeszcze nie ma ale wątpie w ciążę zero objawów wczoraj tylko mnie tak jakos dziwnie uciskał prawy jajnik,piersi nie bolą więc znów lipa......
Mam do was pytanka jak u was było z śluzem na poczatku ciąży?bo ja mam go dość sporo i to mnie dziwi...

Angel ja raz śluz miałam biały a raz nie, więc to nie reguła, ten szczęśliwy cykl zakończył się II i to było zaskoczenie. Byłam pewna, że nie jestem, objawów ie miałam żadnych chociaż...
jak teraz o tym myślę to pamiętam że raz mnie od piwa odrzuciło ( a uwielbiam).

zapominajko dziekuje no u mnie tez jest białawy tylko ilość większa,tylko nie wiem czy u mnie to reguła że jak jestem to bolą piersi bo z Alanem jak bylam to bolaly w drugiej ciazy takze tylko poroniłam.W sumie teraz sie sugerowałam piersiami.

reklama
Lenka -no co za leniwa kobieta , może ją pogoń trochę do roboty co ona sobie myśli????
a ja nie mam dziś weny wcale , jakiegoś dołka załapałam ,ale już się powoli z niego wygrzebuję...

Do góry