reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Dziewczynki przyjechał wózek :rofl2: jest śliczny. Zmontowałyśmy wszystkie części i po kolei wpięłyśmy w stelaż. Pojeździłyśmy po chacie a teraz stoi sobie grzecznie w pokoiku i czeka aż mąż przyjdzie. Zmykam na kawkę do znajomych. Buziaki

reklama
Marta super, ze juz karoca dojechala :-) pamietaj wozek (nowy) musi sie porzadnie wywietrzyc, jak bedzie ladnie wystaw go na balkon im dluzej tym lepiej ;-) chemia z procesu produkcji musi sie ulotnic ;-) pewnie w instrukcji napisali o wietrzeniu :-)

niezapominajka wlasnie w tym sęk ze nie wiem mam @ nieregularne więc sama nie wiem,przychodzi jak się jej podoba.
kobietko hej kochana chcialam ci napisac ze tez mam e-papierosa bylam pesymistycznie nastawiona ale juz dwa tyg nie mialam w ustach normalnego papierosa,nawet mnie czestowali a ja odmowilam :szok::-Dbede schodzic do coraz nizszej zawartosci nikotyny i sie uda.Nawet są olejki zerowe ze nie ma nic nikotyny.Pozdrawiam daj znac jak u ciebie z fajkami.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam dzisiaj :)

Własnie sobie ćwiczę silną wolę-zrobiłam dla Mojego obiadek na jutro,pierogi z mięskiem.I z całych sił się powstrzymuję ,zeby mu trochę nie podjeść:)
Schowałam je juz do lodówki ale to dla mnie nie przeszkoda.Będę dzielna:)

A na dzisiaj zrobilam jak to mój mówi "żarcie dla brontozaura" czyli obiad bezmiesny. Udało mi się jeszcze dostać kurki i jest sosik,pyreczki i surówka

Do góry