reklama
anila
Fanka BB :)
Elka bardzo mi przykro... 15 X dzień dziecka nienarodzonego - jeśli modlitwa i wiara mogą Tobie pomóc... albo choćby lampka pamięci... bo choć rozpamiętywanie boli i bywa trudne i może niepotrzebne to pamięć jest ważna... warto być tu i teraz bo życie jest za krótkie by żyć przeszłością... głowa do góry kochana... i Twój czas przyjdzie... na pewno...
A my dopiero wróciliśmy ze świętowania, bo mój T obronił licencjat na 5. Nie ma to jak zapał i wytrwałość - drugie studia już skończył Moja magisterka natomiast leży odłogiem, więc mi przy nim głupio Jak świętować to świętować, zawijam się do łóżeczka, może jakieś przytulanki będą. Dobranoc :*
sweety22
Zaangażowana w BB
widze ze siegacie wspomnieniami przez co i ja zwrocilam uwage na date jutro bedzie rok jak poronilam moje malenstwo
reklama
myszka2829
Fanka BB :)
Nanu kciuki za wizyte i wiesz, ze dzis jest 5tc4d byc moze juz bedzie serdunko widac, ale gdyby nie PAMIETAJ jest jeszcze troszke wczesnie i maluch ma tydzien czasu :* zebys sie nie zestresowala czasem :* oczywiscie trzymam kciuki mocno&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja mam wizyte jutro o 9:15 a po lece do szkoly, wiec z telefonu dam znac.
Ale u mnie leje brrrryyyy co za pogoda...
Ja mam wizyte jutro o 9:15 a po lece do szkoly, wiec z telefonu dam znac.
Ale u mnie leje brrrryyyy co za pogoda...