reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Fuma ja smażę jabłka i do nich dodaję różne rzeczy, wanilię, cynamon i to do słoików. Potem gotuję tylko ryż i mieszam z musem, i obiad jak znalazł.

reklama
Jabłka pyyycha. Mnie możesz kilka rzucić, sporo ich w ostatnim czasie pochłaniam.

Myszko masz rację. Dziś już nie dam rady jechać, ale umówiłam się na jutro, niestety po południu.

Myszka
Tak zawekowałam.My też lubimy ten przecier do nalesników a jak mi się na chce zrobić gofry to Mój to wcina na gofrze razem z bitą smietaną.
Kompotów juz ma cały parapet w słoiczkach:) trzeba będzie zrobic kurs do piwnicy.

Panna Myszka
Takie coś tez robiłam w sobotę:) Nawet mielismy na obiad ryżyk z takimi jabłkami.
Ale zrobić wiecej nie zaszkodzi , tez to powkladam do słoików to będzie na "zaś":)

Mówisz?
Rzucaj, otworzę okno :-D

Dobra, to otworz okno i nastaw jakąś michę bo trochę tego jest:)

Nastraszyłam przed chwilą Mojego-dzwonił, powiedział ,ze niedlugo wraca i pytał co na obiad. Powiedziałam,że kluski z jabłkami, kompot i pieczone jabłka na deser:) A on na to :"eee... to może ja pizzę kupię po drodze"

Uspokoiłam go ,ze może wracać bo spagetti jest z mięskiem i bolonskim sosikiem a wczesnej żartowałam.
Ale pieczone jabłka jutro zrobię tylko przepis znajdę :)

Zapominako ciesze sie, ze jednak pojdziesz do doktora. Byc moze to fauszywy alarm, ale gdyby nie to jednak czas jest istotny.

Fuma Ty terrorystko:-D biednego chlopa jablkami straszyc :-D

Ja mam nadzieję, że alarm jest całkowicie niepotrzebny! Ale na dzidziola chętnie popatrzę :tak:
Dziś i jutro tej wersji będę się trzymała (żeby nie oszaleć)

reklama
dzień dobry... a właściwie już wieczór... za oknem szaro...

dzięki wielkie za link do C&A!!! boskie przeceny... ja też rozglądam się za płaszczem zimowym... póki co obserwuję 2 aukcje na allegro, i też nie chcę płacić fortuny... w końcu to na kilka miesięcy tylko...

MamaAniołkaNatalii, FumaFoch
[*] dla Waszych aniołków... szalenie smutne te historie...

u nas cisza i spokój - wreszcie ten upragniony spokój... delektuję się każdym objawem jak ciągnie mnie w pachwinie, pobolewa, mdli, jak mi słabo i gdy głowa boląca daje efekt lewitacji... bo wiem, że to jest ok... a jutro wizyta kontrolna... i kupiłam dziś witaminy (boshe jakie drogie!!!) a czas płynie... gdybym nie straciła Kruszyny, właśnie szykowałabym się do porodu... a czas płynie jak by nigdy nic...

miłego wieczoru!

Do góry