heh...ja ciagle o Tobie mysle!!Zastanawiam sie jak sie trzymasz czy moze juz choc ciut lepiej...Bardzo to przezylam...Wierze ze bedzie lepiej!!Pamietaj jakby cos sie dzialo odrazu pisz!!Wazne bys nie meczyla sie sama!!Masz ukochanego meza nas i przjaciol!!!Jestesmy zawsze z toba!!!!!!!!!!!!
reklama
axxa...przepraszam Cie ale niepotrzebnie to napisalas.......przez ciebie teraz sie martwie, a moze mi tez pekla szyjka macicy i lekarz tego nie zauwazyl ?? moze mam zapalenie ??? . Po co to napisalas !!!!!! jest mi teraz bardzo zle !
A
Agnezzz
Gość
Małgosiuu, jeżeli masz jakieś obawy to idź do lekarza niech Cię zbada jeszcze raz. Najlepiej do jakiegoś innego, żeby sobie porównać opinie.
Wiem, że Ci źle, bo to taki niestety czas. ALe musisz sie pozytywnie nastawić bo wtedy łatwo będzie o nową fasolinkę, której przecież tak bardzo pragniesz...
Wiem, że Ci źle, bo to taki niestety czas. ALe musisz sie pozytywnie nastawić bo wtedy łatwo będzie o nową fasolinkę, której przecież tak bardzo pragniesz...
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
MALOSIU nie wszystko co ktos mial muszisz i ty miec spokojnie
No witaj ,przeczytalam dopiero twoj post,przykrom co cie spotkalo,ale taraz jests silniejsza,wyszlas z depresji i to sie chali,nie poddawaj sie zlym mysla,dziewczyny juz napisaly chyba wszystko co mozna powiedziec,bodz silna i wszystko sie ulozy,mysl o przyszlej fasolce,bedzie wszystko dobrze,trzymam kciuki,buziaki
Elżbietka
mother of two sons&angel
Małgosiaa , Malinka na racje, jest tyle przypadłości na świecie,ze nie sposób ich wszystkich przejść. najlepeij pójdź do lekarza, neich rozwieje twoje wątpliwosci i powie co mozesz zrobic zeby nastepna fasolka nie uciekła. będzie dobrze, bo musi byc!!!
axxa , zostań z nami!!
axxa , zostań z nami!!
m.a.l.i.n.k.a
AGUTEK wiesz cio dopiero zauwzzylam ze ty to AGNEZZ zgadza sie?
m.a.l.i.n.k.a
niom zaczynam dziekuje LILITH napewno przekaze buziaki nie bede sie przerzewac.ze zdoriwem dobrze jutro usg iwyjazd
reklama