reklama
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
MAXIN nad morzem od jutra w nocy do 31 lipca
LILITH kotku postaram sie.a brzus widac cycusie urosly pupka cala sie z mieniam i wyladniaalm hehe
LILITH kotku postaram sie.a brzus widac cycusie urosly pupka cala sie z mieniam i wyladniaalm hehe
Malinko no napewno wyladnialas!!ba ty chyba zawsze sliczniutka bylas!!a ciaza dodaje bardzo duzo!!!ciesze sie ze jestes zadowolona...ja znow mam cycki jak u krowy (sorki za okreslenie ale to mnie czasem wrecz przeraza...)...nie mowiac o innych rzeczach...dbam teraz o siebie jak niewiem oby tylko fasolka znow mi nie uciekla!!mam nadzieje ze jak wrocisz to ci sie pochwale!!!
m.a.l.i.n.k.a
LILITH tez mama taka nadzieje.Niom ciesze sie ze umnie oki ze zdrowiem itp troche gorzej z samopoczuciem i kontaktami z ludzmi powiedz mi kotku czy potym jak pisze itp wygladam na egoistke?
Nie ...gdzie tam...egoistka napewno nie jestes!!jestes wspaniala kobitka!!Ale wiesz kobitki w ciazy takie humorki maja!!Pamietam moja pierwsza ciaze!!ojej...kazdy schodzil mi z drogi!!I to jest zupelnie normalne ze jestes bardziej rozdrazniona smutna radosna itd!!Ale egoistka to ty napewno nie jestes!!I kazdy powinien zrozumiec ze z kobietka w ciazy czasem nie da sie dogadac!!
m.a.l.i.n.k.a
Slonko dziekuje ci za ta odpowiedz.Kilka krotnie uslyszalam to stwierdzenie to postanowilam kogos zapytac
Nie przejmuj sie tym!!!Niektorzy nie wiedza jak zareagowac i nie rozumieja tego cos ie dzieje!!jaka burza hormonow jest teraz w tobie!!!Najwazniejsze ze jestes szczesliwa i wszystko dobrze!!A z czasem wszystko sie ulozy!!No i wyjazd tez wam pomoze!!!
m.a.l.i.n.k.a
no wlasnie te slowa padly od osoby po ktorej bym sie tego niespodziewala ze tak uwzadomyslasz sie?
reklama
malinko tak domyslam sie a chyba nawet wiem... przykro jest cos takiego uslyszec ale ja w ciazy tez uslyszalam podobne teksty...pozniej zorientowal sie ze przeciez nie robie tak specjalnie i bylo oki!!Moze powinnas wytlumaczyc...pogadac??A jak nie to wyjazd napewno pomoze!!!Lub wlasnie to usg ? zeby bliska ci osoba wiedziala ze chcesz by bylo lepiej i starasz sie!