reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Elzbietko fajnie ze zamiescilas ta stronke!!Mialam ja juz gdzies ale mi zginela :( ...no i cos mi sie zdaje ze w tym szpitalu za duzo sobie wyobrazaja!!Ale od mojej doktor rodzinnej slyszalam ze teraz tak jest u nas z ginekologami...:( niechca robic zadnych badan...to straszne co sie dzieje..ale zapisalam sie do tego gina co wlasnie robi badania i pomaga zajsc w ciaze :)wiec jak znow sie nie uda z fasolka to porobie badania i dopiero potem sie bede starac...

Witajcie...
niebede sie rospisywac...dostalam dzis podczas wyglupow okrutnych skorczy i boli..myslalam ze to nic ...ale nagle zrobilo mi sie slabo...krew zaczela sie lac ze mnie dosc mocno...polecialam do lazienki...jak sie wycieralam zobaczylam wielki kawalek skrzepu...to bylo moje dzidzi...
znow odchodze na jakis czas z BB...niemoge sie pozbierac tym bardziej dlatego ze nadal mam objawy , piersi nadal ciazowe...ciagle mi sie przypomina jak wczoraj sie wyglupialam i zakladalam przyciasne staniki zeby miec piersi ala Doda...
moja kochana fasolka odeszla...jutro mialaby 5 tyg...myslalam ze najgorsze juz za mna...a jednak nie...
niewiem czy jechac do szpitala...jak tam udowodnie ze bylam w ciazy?testem?
swiat mi sie zawalil...to juz moja 3 fasolka...
dziekuje wam kochane ze bylyscie ze mna!!to bardzo bardzo mi pomoglo!!
Ale napewno sie nie poddam!!zrobie badania zaczne przyjmowac lek i znow moja fasolka bedzie miala tyle wspanialych cioc!!!!

no coz mialam sie nie rozpisywac...

Zycze wam abyscie szybciutko zafasolkowaly...a wszystkim juz zafasolkowanym wszystkiego najlepszego!!!:)

caluje Patrycja....

Nie wiem co powiedzieć Lilith... pomodlę się za Was... Do szpitala lepiej się zgłoś, niech cie zbadają. Bądż dzielna, jesteśmy z Tobą.

oj LILITH tak mi przykro, brak mi slow..... :-[ :-[ :-[ ale jestes pewna,moze powinnas jechac do szpitala,zobaczyc co sie stalo.......????????????
Myslami jestem z toba i trzymam za ciebie kciuki,badz silna moja kochana ;)
Sle buziaki

Lilith bardzo mi przykro...
Pojedź do szpitala, żeby Cię zbadali... pamiętaj, że zawsze możesz nas odwiedzić...
Mam nadzieję, że będziecie mogli szybko zacząć nowe starania i fasoleczka zawita do was na stałe.
Buziaczki.

Witajcie kochane :)
Bardzo mi jest przykro, że spotyka was taki ogrom zalu i nieszczescia ja przeszłam taka strate w 2003 mój aniołek mial ok 9 tyg kiedy przestało bic mu serduszko, potem słyszałam wiele smutnych i podlych stwierdzeń, ze nigdy nie będę mamą..... a tu Karolinka ma juz 1,5 miesiaca i jest najpiekniejszą córeczka na swiecie, tak wiec głowa do góry- teraz na spokopjnie moge wam powiedziec, że całą ciaże do samego konca umierałam ze strachu- bo nie moglam zapomnieć o pierwszym dziecku... nie da sie nie bac tak to juz jest, ale chwila kiedy widzicie taka ufajdana i zapłakna mordke rekompensuje wszystki złe chwile :laugh:
Powodzenia

reklama
Cholera Lilith, strasznie mi przykro. Naprawdę na Twoim miejscu ruszyłabym szybko do lekarzy bo to nie jest normalne, niech cię porządnie przebadają i sprawdzą co jest grane. I tak jak pisała jedna z nas już - toksoplazmoza, koniecznie sprawdź bo to też jedna z przyczyn poronień.
Zaglądaj do nas czasami. Bądź dobrej myśli, jakoś się ułoży z czasem, musisz w to wierzyć!

Do góry