reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

witaj moniqa bardzo mi przykro nawet niewiesz jak bardzo pysiu nic mnie nie bolało w ciagu tego czasu tylko u mnie było zupełnie na odwrót piersi mnie nie bolały a brzuszek miał bolec po dostaniu tabletki miałam miec bóle porodowe ale nic z tego poronienie sie zaczeło bardzo szybko (lekarz powiedział ze po podaniu tabletki to bedzie za 1-2 dni )a umnie nastapiło poronienie po godzinie i zadnych bóli tez sie dziwili ale jestem wdzieczna bogu ze chociaz oszczedził mi tego cierpienia pozdrawiam trzymajcie sie dziewczynki :( :( :( :( :( :(

reklama
aha pytiu u lekarza byłam jeszcze 4 razy w tym czasie (chodziłam bardzo czesto i prywatnie to najlepszy w miescie ale jak sie okazało niejedyny i do dupy)i wtedy moja dzidzia juz nie zyła nawet wynikało to z badan jak sie pózniej okazało a on mi mówił ze dzidzia rosnie doskonale sie rozwija itp.co za palant(dodam ze przed zajsciem w ciaze brałam folik przez 4,5 miesiaca ale i tak nie pomógł nastapiło tzw PORONIENIE ZATRZYMANE!!!!!!!!!! POZDRAWIAM :( :( :( :(

Dziewczyny nawet sobie nie wyobrażacie jak mi przykro...
Aż łezki mam w oczach...
Mam nadzieję, ż ejuż żadnej z nas to nie spotka i będziemy szczęśliwymi mamusiami już niedługo...
Życzę szczęścia :)

pchełko, to naprawdę oburzające, co piszesz! Wierzyć się nie chce. Partacze, nie lekarze i jeszcze za to kasę biorą. Skandal!

moniQua, bardzo mi smutno z powodu tego, co się stało, trzymaj się cieplutko, na pewno wyjdzie słonko!

Moniqa...:( jak to przeczytalam to az sie poplakalam...niemoge w to uwierzyc...nadal to do mnie nie dociera...mysle ze zadne slowa nie wyraza tu moich uczuc i tego co czujesz...
wkazdym razie chce bys wiedziala ze lacze sie z toba w bolu i zalu...:(

Dziekuje dziewczeta za cieple slowa :) ... jestescie kochane

szczerze powiem ze juz nawet plakac nie umiem :( to tak strasznie boli ...........

Moniqa, to straszne co sie stalo:(chciałabym Cie jakoś podniesc na duchu, pocieszyc, ale zadne slowa nie wyraza tego co chciałabym powiedziec,wiem jakie to bolesne, ja moja dzidzie stracilam w 6 miesiacu...(najwazniejsze jest teraz, zebys nie byla sama, miala przy sobie kogos na kogo mozesz liczyc!jest mi naprawde strasznie przykro, jesli moglabym jakos pomoc daj znac..

trzymaj sie cieplutko

reklama
Do góry