alunia87
Fanka BB :)
Super dorcia [emoji4]Hej kochane dawno mnie tu nie było,ale cieszę się,że nasze forumowe dzieci tak pięknie rosną i są zdrowe co u nas? U nas już pół roczku...Hania ostatnio jest bardzo absorbujaca,mamy już jezdne zebolka [emoji39] ogólnie jakoś sobie żyjemy pochwalę się Wam...za rok 13.09.2019 ponownie wychodzę za mąż,może nie będzie to pechowa data bo to piątek i czarny kot nie przebiegnie nam drogi z mężem mamy tylko cywilny,bo zwyczajnie nie było nas stać,nawet nie mieliśmy jakiegoś tam przyjęcia...byliśmy młodzi i nikt nie chciał nam pomóc,a wręcz przeciwnie wszyscy mówili,że popełniamy błąd...A my mimo wszystko ciągle razem i ciągle tak samo zakochani [emoji4] pochłania mnie to wszystko bezgranicznie,jestem taka szczęśliwa...Będę mieć białą sukienkę,ta jedyna wymarzona [emoji4] 26 sierpnia chrzcimy Hanusie [emoji2]
Taki ślub to jednak fajne przeżycie. U nas 11 września 8 rocznica [emoji4].Fajnie, że wszystko wam się tak super układa i mała zdrowa.Pamietam jeszcze jak trafiłaś do tego wątku, a tu już mała na świecie i pół roku skończone. Ten czas tak szybko leci, zaraz mój mały chłop 5 miesięcy skończy [emoji23][emoji23].Plecy juz nie domagają, bo ponad 8 kg na liczniku, a razem z wózkiem to z 17. Pochwal się zdjęciami z uroczystości [emoji5].