Zobacz jak to zlecialo. Za chwile mozesz starac sie o rodzenstwoO kurna, Adaś w środę kończy 5 miesięcy, a ma prawie 9kg[emoji85][emoji85][emoji85]
A co ta u Was w ogóle słychać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobacz jak to zlecialo. Za chwile mozesz starac sie o rodzenstwoO kurna, Adaś w środę kończy 5 miesięcy, a ma prawie 9kg[emoji85][emoji85][emoji85]
A co ta u Was w ogóle słychać?
Bo to PAPPa to głównie właśnie w poradniach badań prenatalnych robią, chyba że sobie prywatnie zapłacisz w lab, choć mało lab ma to w ofercie. Ja generalnie jakbym miała płacić to bym pewnie nie robiła bo to tylko wylicza statystycznie-ile kobiet w Twoim wieku, o zbliżonych wynikach białka pappa we krwi i zbliżonych wynikach z usg gen urodziło chore dziecko. A ze statystyką to wiadomo jak jest zobaczysz, że wszystko będzie dobrzeUsg robilam prywatnie i tylko wyliczal właśnie na podstawie usg te ryzyka. O zadnych testach pappa nie wspominal. Moze i lepiej, bo wtedy to bym sie dopiero stresowala...
Twoj synek już chodzi? Lilka jest miesiac mlodsza od Twojego wazy 10kg i niedawno zaczęła raczkowac[emoji846]
Natka o widzisz to mój go goni [emoji23].Tylko, żeby troche zgubił tego ciałka jak zacznie chodzić, bo będzie niezły pulpet.@justys0702 Aaa bo Ty pewnie robiłaś to usg u swojego lekarza? To nic dziwnego, że nie miałaś testu PAPPa to tym bardziej spokojnie, bo gdyby lekarz miał wątpliwości to by Cię na PAPPa skierował.
Ja w pierwszej chwili myślałam, że Ty to genetyczne robiłaś w poradni badań prenatalnych i dlatego pytałam o PAPPa. Ale właśnie uświadomiłam sobie że pod komtrolą poradni to przeciez rzadko kto jest bo to tylko ze wskazań ale przez to że ja byłam to mi się skojarzyło to PAPPa jako standardowe badanie a tak przecież nie jest
Jestem pewna, że wszystko będzie dobrze i maleństwo urodzi się zdrowe choć wszystkie doskonale wiemy ile to stresu trzeba najpierw przeżyć
@alunia87 ale piękna waga, jest co nosić to mój synek to chyba kruszyna w takim razie bo ma 8,5 kg a ma 11 miesięcy
Pulpet to Kornel będzie, 7 tygodni i 5400 na licznikuNatka o widzisz to mój go goni [emoji23].Tylko, żeby troche zgubił tego ciałka jak zacznie chodzić, bo będzie niezły pulpet.
Trzymam kciuki za ciebie :*Cześć dziewczyny.
Nie wiem czy któraś z was mnie pamięta, jakiś czas temu pisałam kilka postów, ale było to bardzo dawno temu. Zaszłam wtedy w ciążę i nie zdążyłam się tu za bardzo wkręcić, a jak ją straciłam, to nie miałam sił pisać
Jestem po dwóch stratach, ostatni zabieg był w listopadzie więc trochę czasu minęło, ale potrzebuję czasu żeby ochłonac. Chcielibyśmy się od następnego cyklu starać, także jeśli pozwolicie, to chętnie do was dołączę
Kojarzę cześć z was z poprzedniego czasu i widzę że dużej ilości osób się udało fajnie, dajecie nadzieję że może być dobrze
O to super wynik [emoji4].Jak masz wątpliwości to są kalkulatory online [emoji4].Udało mi się dostać skierowanie na betę i chyba jest ok[emoji4] w pn 2670 A dzisiaj 6028. Teraz czekan na pierwsza wizytę u położnej 08.08
O to super wynik [emoji4].Jak masz wątpliwości to są kalkulatory online [emoji4].
Super, gratulacjeO to super wynik [emoji4].Jak masz wątpliwości to są kalkulatory online [emoji4].