reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

@aga_agi super wiadomości! Już tak niewiele Wam zostało :)

@AnetaManiak słodziak :)

@Marika92 spokojnie! 2 cm to całkiem dobry wynik jak na ten tydzień ciąży :) donosisz spokojnie! Nie stresuj się na zapas :) u mnie w 18 tyg było poniżej 2 cm i co prawda kilka tyg musiałam się oszczędzać i leżeć to urodziłam dopiero w 37 tc i gdyby nie to że miałam pilne cc to pewnie ponosiłabym jeszcze trochę bo dzień przed cc szyjka jeszcze ok 1 cm :)

A ja z dziećmi od wczoraj sama :( mąż w delegacji więc niestety 2 do 3 tygodni czeka nas tylko w trójkę.. także jest co robić ;)

@porcelana witaj.. przkyro mi :( u mnie przy 3 stracie ciąża też obumarła, serduszko stanęło choć u mnie skonczyło się zabiegiem bo był to juz 16tc i lekarze chcieli mieć pewność że pozostałości łożyska zostały usunięte. Trzymam kciuki żeby udało się u Ciebie oczyścić samoistnie. Co do myślenia o kolejnej ciąży to dużo dziewczyn tutaj też tak miało więc może doradzą jak sobie z tym poradzić :) ja akurat nie pomogę bo miałam w drugą stronę i początkowo właśnie nie chciałam kolejnej ciązy :)

Ostatnia edycja:
reklama
@aga_agi o Rety to już lada chwila :) @Marika92 kochana trzymam kciuki żeby szyjka dała radę :) lez i odpoczywaj :) @AnetaManiak słodki Adaś [emoji738] a u nas wszystko w porządku :) Hanus ma 3 miesiące :)
IMAG1359.jpg
IMAG1355_1_1_1.jpg

Załączniki

• IMAG1359.jpg
    IMAG1359.jpg
    43,6 KB · Wyświetleń: 473
  • IMAG1355_1_1_1.jpg
    IMAG1355_1_1_1.jpg
    58,6 KB · Wyświetleń: 466
@DorciaMamaOlka śliczna dziewczynka z tej twojej Hani [emoji5].
@aga_agi lada moment i maleństwo będzie na świecie [emoji3]
Jak ten czas szybko leci [emoji3].Musze tu częściej zaglądać, żeby nic nie przegapić [emoji4].
@Marika92 Dwa centymetry to nie tak źle [emoji2].Ze spokojem bobo posiedzi w brzuchu [emoji3], a ty się nie stresuj[emoji4].

Alunia co u Was? Opowiadaj :)

Sent from my HTC Desire 620 using Forum BabyBoom mobile app
U nas jakoś leci za chwile 2 miesiące mijają [emoji3].Chodzimy z małym do fizjoterapety, bo ma delikatna asymetrie i przykurcz mięśni z jednej strony ciała przez to położenie w brzuchu, że leniuszek mało się ruszał tylko leżał na jednym boczku.Teraz pracujemy nad tym, żeby mu się ta pozycja nie utrwaliła.Jak nie ma na co patrzeć to patrzy na ścianę, ale głowę i tak kieruje na prawo.

reklama
Jest pociecha :) i cycolek :) Anetka jak Ci idzie karmienie? Ja nadal daje radę piersią :)
Hmmm Ja dalej ściągam. Udało mi się przywrócić laktacje. Bo ponad miesiąc temu miałam zapalenie piersi i zaczęła Mi po tym zanikać ale nie dałam za wygraną i się udało [emoji4][emoji4][emoji4]od czasu do czasu karmie piersią. Do dwóch razy dziennie dostaje też mm. A 5 butli Mojego. Je bardzo dużo bo około 180ml 6 a czasem i 7 razy dziennie [emoji85][emoji85][emoji85]

Do góry