reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Trzymajcie kciuki za Maksia... Coś za szybko pcha się na ten świat. Jestem w szpitalu ciągle pod ktg i właśnie dostaje kolejne leki na zatrzymanie skurczy... Czułam tylko napisanie brzuszka lekkie, nic specjalnego a to jednak skurcze.. Dostaje też już w razie czego sterydy na płucka... Kurde to dopiero 32 tydzień... Oby udało im się zatrzymać skurcze
..
Będę trzymać kciuki za Maksia [emoji110].Staraj się nie stresować i bądź dobrej myśli.Na kwietniówkach jak byłam dziewczyna urodziła w 32 tc i mały ma się dobrze tak ,ze głową do góry.Mały dostaje sterydy i jest pod dobrą opieką.

reklama
@Marika92 jak tam u was? bo my wszystkie kciuki trzymamy!
Wczorajsze ktg ok, leci 6 dawka tractocile i jeszcze 4 muszę przyjąć więc skończą się jakoś ze środy na czwartek o 5 nad ranem [emoji14] i dziś ostatnia dawka sterydu ufff bo bolą strasznie. Spalam w miarę normalnie w końcu. Obchód dopiero będzie ale na razie nic prócz tego co mam nie mogą poradzić chociaż skurcze wyciszone więc muszę że będzie. Odsłuchy małego robią, na ktg też słyszę serduszko więc z Maksiem wszystko super i miewa się dobrze. Pewnie po lekach - tych wszystkich dawkach wezmą mnie ba usg szyjki i małego i zobaczą co dalej czy zostaje na dłużej, do końca czy wychodzę. Decyzję jakiekolwiek dopiero zapadną

Wczorajsze ktg ok, leci 6 dawka tractocile i jeszcze 4 muszę przyjąć więc skończą się jakoś ze środy na czwartek o 5 nad ranem [emoji14] i dziś ostatnia dawka sterydu ufff bo bolą strasznie. Spalam w miarę normalnie w końcu. Obchód dopiero będzie ale na razie nic prócz tego co mam nie mogą poradzić chociaż skurcze wyciszone więc muszę że będzie. Odsłuchy małego robią, na ktg też słyszę serduszko więc z Maksiem wszystko super i miewa się dobrze. Pewnie po lekach - tych wszystkich dawkach wezmą mnie ba usg szyjki i małego i zobaczą co dalej czy zostaje na dłużej, do końca czy wychodzę. Decyzję jakiekolwiek dopiero zapadną
Dobrze, że skurcze ustały i mały dostał sterydy na płuca.Teraz tylko niech siedzi sobie jeszcze trochę u mamusi i czeka na lato [emoji4].

reklama
Do góry