reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

@aga_agi super wiadomości! Już tak niewiele Wam zostało :)

@AnetaManiak słodziak :)

@Marika92 spokojnie! 2 cm to całkiem dobry wynik jak na ten tydzień ciąży :) donosisz spokojnie! Nie stresuj się na zapas :) u mnie w 18 tyg było poniżej 2 cm i co prawda kilka tyg musiałam się oszczędzać i leżeć to urodziłam dopiero w 37 tc i gdyby nie to że miałam pilne cc to pewnie ponosiłabym jeszcze trochę bo dzień przed cc szyjka jeszcze ok 1 cm :)

A ja z dziećmi od wczoraj sama :( mąż w delegacji więc niestety 2 do 3 tygodni czeka nas tylko w trójkę.. także jest co robić ;)

@porcelana witaj.. przkyro mi :( u mnie przy 3 stracie ciąża też obumarła, serduszko stanęło choć u mnie skonczyło się zabiegiem bo był to juz 16tc i lekarze chcieli mieć pewność że pozostałości łożyska zostały usunięte. Trzymam kciuki żeby udało się u Ciebie oczyścić samoistnie. Co do myślenia o kolejnej ciąży to dużo dziewczyn tutaj też tak miało więc może doradzą jak sobie z tym poradzić :) ja akurat nie pomogę bo miałam w drugą stronę i początkowo właśnie nie chciałam kolejnej ciązy :)

Ostatnia edycja:
reklama
@aga_agi o Rety to już lada chwila :) @Marika92 kochana trzymam kciuki żeby szyjka dała radę :) lez i odpoczywaj :) @AnetaManiak słodki Adaś [emoji738] a u nas wszystko w porządku :) Hanus ma 3 miesiące :)
IMAG1359.jpg
IMAG1355_1_1_1.jpg

Załączniki

• IMAG1359.jpg
    IMAG1359.jpg
    43,6 KB · Wyświetleń: 467
  • IMAG1355_1_1_1.jpg
    IMAG1355_1_1_1.jpg
    58,6 KB · Wyświetleń: 460
@DorciaMamaOlka śliczna dziewczynka z tej twojej Hani [emoji5].
@aga_agi lada moment i maleństwo będzie na świecie [emoji3]
Jak ten czas szybko leci [emoji3].Musze tu częściej zaglądać, żeby nic nie przegapić [emoji4].
@Marika92 Dwa centymetry to nie tak źle [emoji2].Ze spokojem bobo posiedzi w brzuchu [emoji3], a ty się nie stresuj[emoji4].

Alunia co u Was? Opowiadaj :)

Sent from my HTC Desire 620 using Forum BabyBoom mobile app
U nas jakoś leci za chwile 2 miesiące mijają [emoji3].Chodzimy z małym do fizjoterapety, bo ma delikatna asymetrie i przykurcz mięśni z jednej strony ciała przez to położenie w brzuchu, że leniuszek mało się ruszał tylko leżał na jednym boczku.Teraz pracujemy nad tym, żeby mu się ta pozycja nie utrwaliła.Jak nie ma na co patrzeć to patrzy na ścianę, ale głowę i tak kieruje na prawo.

reklama
Jest pociecha :) i cycolek :) Anetka jak Ci idzie karmienie? Ja nadal daje radę piersią :)
Hmmm Ja dalej ściągam. Udało mi się przywrócić laktacje. Bo ponad miesiąc temu miałam zapalenie piersi i zaczęła Mi po tym zanikać ale nie dałam za wygraną i się udało [emoji4][emoji4][emoji4]od czasu do czasu karmie piersią. Do dwóch razy dziennie dostaje też mm. A 5 butli Mojego. Je bardzo dużo bo około 180ml 6 a czasem i 7 razy dziennie [emoji85][emoji85][emoji85]

Do góry