××Ewela××
Fanka BB :)
Dziękuję kochana za pocieszenie [emoji11] chciala bym myśleć pozytywnie ale na chwilę obecną jakoś nie mogę. Masz rację z tymi lekarzami zazdroszczę Ci podejścia Twojego gin. Boję się jutrzejszej bety jak nie wiem co bo jeśli będzie ponad 2000 to on mówił że trzeba będzie mnie na oddział położyć i szukać ciąży pozamacicznejKochana jak Ja byłam u Mojego teraz w tej ciąży na pierwszej wizycie na której było widać też tylko pogrubione endometrium do tego 5cm cyste na jajniku i beta zaledwie 12.5 On Mi powiedział w prost, że nie mam się denerwować bo jestem w ciąży i koniec! Dlatego jak słyszę te teksty tych lekarzy to Mnie strzyka. Zawsze ale to zawsze trzeba mieć nadzieję do samego końca, a Oni Ją Wam odbierają już na samym początku. Tak być nie może. Oni chyba uczuć nie mają. Moi poprzedni lekarze tacy byli także wiem też coś na ten temat niestety. Naprawdę nie denerwuj się. Jest i będzie dobrze. Po prostu na zobaczenie wszystkiego jeszcze trzeba troszeczkę poczekać. Bo narazie to jest jeszcze taka malutka maluteńka kropeczka[emoji6][emoji6][emoji6][emoji8][emoji8][emoji8]
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom