reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Kochana jak Ja byłam u Mojego teraz w tej ciąży na pierwszej wizycie na której było widać też tylko pogrubione endometrium do tego 5cm cyste na jajniku i beta zaledwie 12.5 On Mi powiedział w prost, że nie mam się denerwować bo jestem w ciąży i koniec! Dlatego jak słyszę te teksty tych lekarzy to Mnie strzyka. Zawsze ale to zawsze trzeba mieć nadzieję do samego końca, a Oni Ją Wam odbierają już na samym początku. Tak być nie może. Oni chyba uczuć nie mają. Moi poprzedni lekarze tacy byli także wiem też coś na ten temat niestety. Naprawdę nie denerwuj się. Jest i będzie dobrze. Po prostu na zobaczenie wszystkiego jeszcze trzeba troszeczkę poczekać. Bo narazie to jest jeszcze taka malutka maluteńka kropeczka[emoji6][emoji6][emoji6][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję kochana za pocieszenie [emoji11] chciala bym myśleć pozytywnie ale na chwilę obecną jakoś nie mogę. Masz rację z tymi lekarzami zazdroszczę Ci podejścia Twojego gin. Boję się jutrzejszej bety jak nie wiem co bo jeśli będzie ponad 2000 to on mówił że trzeba będzie mnie na oddział położyć i szukać ciąży pozamacicznej

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziękuję kochana za pocieszenie [emoji11] chciala bym myśleć pozytywnie ale na chwilę obecną jakoś nie mogę. Masz rację z tymi lekarzami zazdroszczę Ci podejścia Twojego gin. Boję się jutrzejszej bety jak nie wiem co bo jeśli będzie ponad 2000 to on mówił że trzeba będzie mnie na oddział położyć i szukać ciąży pozamacicznej

Nic nie trzeba będzie szukać. Jedynie co to za jakiś czas zobaczysz pęcherzyk, a potem serduszko no i później Swojego szkraba o którego tak się boisz[emoji8][emoji8][emoji8]

Nic nie trzeba będzie szukać. Jedynie co to za jakiś czas zobaczysz pęcherzyk, a potem serduszko no i później Swojego szkraba o którego tak się boisz[emoji8][emoji8][emoji8]

W środę kolejne usg zobaczymy czy będzie cos widać.. dla mnie to trochę dziwne bo wydaje mi się że juz chyba powinno coś być albo już szaleje

Ewela zrób betę i tyle :) ja jestem pewna,ze wszystko jest dobrze :) to bardzo wcześnie żeby zobaczyć cokolwiek :) a uwierz,ze z dnia na dzień może pojawić się pecherzyk :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ewela zrób betę i tyle :) ja jestem pewna,ze wszystko jest dobrze :) to bardzo wcześnie żeby zobaczyć cokolwiek :) a uwierz,ze z dnia na dzień może pojawić się pecherzyk :)

Właśnie siedzę w kolejce na pobranie bety i umieram ze strachu. Bo lekarz mówił że 2000 to może byc ciąża pozamaciczna i ze że powinno być 1800 a jak liczyłam na kalkulatowrze to powinno być najmniej 2200 zeby się zgadzała z poprzednią. Szaleje już i tego kompletnie nie rozumiem

Ewela Kochana ja rowniez trzymam mocno kciuki za Ciebie/Was!!!:*Bedzie piekna prawidlowa beta!!Dzis bedziesz miala wynik?

Aneta,Dorcia na kiedy macie termin?:)

Mfifi ślę fluidki:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ewela Kochana ja rowniez trzymam mocno kciuki za Ciebie/Was!!!:*Bedzie piekna prawidlowa beta!!Dzis bedziesz miala wynik?

Tak dzisiaj przed południem dam znać

Ewela spokojnie. Uwierz że czasami w odstępie dnia może się zmienić obraz usg. Jest jeszcze bardzo wcześnie a ciężko dokładnie określić kiedy była implantacja. Mnie tak w pierwszej ciąży straszyła lekarka. Że ciąża pozamaciczna bo na usg nic nie widać a to był 5 tydz plus parę dni i od razu poszłam do drugiego lekarza. Tam po 3 dniach nie dość że pęcherzyk to i mała pikająca kropka. Z tej niby ciąży pozamacicznej mam 4 latka w domu. Zresztą nawet gdyby beta była większa na wyniku to się nie denerwuj i czekaj na następne usg. Przy ciąży pozamacicznej przy takiej becie miałabyś bóle brzucha mocna może i krwawienie. Myślę że były by jakieś objawy. Trzymam kciuki :)
Sorki że wam się tak wtrącam dziewczyny ja już nie staraczka ale do tego wątku się mocno przywiązałam

reklama

14.02 :) jeszcze trochę kochana :D dziś zaczynam 30tc :)

Do góry