To jeszcze nie jest źle, nie martw się. Na pewno donosisz do terminu ja nie pamiętam ile dokładnie miałam ale na połówkowym na pewno mniej niż 2cm. Wszyscy straszyli ze urodze przed terminem a donosiłam do 37tc i gdyby nie pilne cc z powodu bezwodzia to pewnie jeszcze bym pochodziła bo w przeddzień cc szyjka nadal ok 1 cm@90_natka póki co 2,5 cm i mam nadzieję,że się nie skróci bardziej zaczynałam z 4,3 cm więc jest różnica,ale to już 28 tc
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
alunia87
Fanka BB :)
Ja brałam zamiast luteiny później dophustan 3 x dziennie i leki przeciw krwotoczne, a jak plamienia minęły dopiero luteine.Bo to jednak dopochwowa, a tam w środku wszystko przez plamienia podrażnione.Ale nie przestawalas brać luteiny ? Bardzo się boję
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
××Ewela××
Ciężko stwierdzić latam do łazienki sprawdzam caly czas i raz coś jest raz nie ma, jeśli jest to takie brązowe a czasami brudno brązowe. Jutro powtórzę betę strasznie się denerwuje@xxEwelaxx jak tam plamienia ustały ? [emoji45]
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
alunia87
Musisz być dobrej myśli,może do jutra całkiem miną.Nie wiadomo czy to plamienia z szyjki czy ze środka.Może miałaś nadżerke przed ciążą i stąd te plamienia,albo jakieś naczyńko,mały krwiak jest dużo możliwości.Brzuch cie dalej pobolewa.Ciężko stwierdzić latam do łazienki sprawdzam caly czas i raz coś jest raz nie ma, jeśli jest to takie brązowe a czasami brudno brązowe. Jutro powtórzę betę strasznie się denerwuje
Jestem z Toba. Powtorz bete trzymam kciukasy za wysoki wynik :*Ciężko stwierdzić latam do łazienki sprawdzam caly czas i raz coś jest raz nie ma, jeśli jest to takie brązowe a czasami brudno brązowe. Jutro powtórzę betę strasznie się denerwuje
☆ Walczyć o marzenia ☆
××Ewela××
Tak boli od czasu do czasu coś zakuje czasami jak na @ i tam różnie sama już nie wiemMusisz być dobrej myśli,może do jutra całkiem miną.Nie wiadomo czy to plamienia z szyjki czy ze środka.Może miałaś nadżerke przed ciążą i stąd te plamienia,albo jakieś naczyńko,mały krwiak jest dużo możliwości.Brzuch cie dalej pobolewa.
××Ewela××
Boję się strasznie ..Jestem z Toba. Powtorz bete trzymam kciukasy za wysoki wynik :*
☆ Walczyć o marzenia ☆
Ja plamiłam i ustało, też się martwiłam bo plamiłam jakoś 3 tygodnie i jest wszystko ok jak na razie i plamienie ustało. Moja gin nie wiedziała nic niepokojącego i uznała że możliwe że macica się oczyszcza z "resztek" trzymam kciuki na ciebie!!! :*Ciężko stwierdzić latam do łazienki sprawdzam caly czas i raz coś jest raz nie ma, jeśli jest to takie brązowe a czasami brudno brązowe. Jutro powtórzę betę strasznie się denerwuje
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
reklama