reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Mam wyniki bety..
W poniedziałek było 62,53 dzisiaj jest 136,60 :) chyba jest dobrze

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Jest bardzo dobrze[emoji4]

iv09zbmhlcesvvs1.png

Ja dziś odebrałam wyniki tsh i przez miesiąc spadło mi z 3,190 do 2,990 ,a biorę już dawkę 75 nie wiem czy to ta cukrzyca ciążowa mi tak wszystko komplikuje.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak na moje ok jest przyrost więc jest ok ,a jak plamienia zmniejszyły się.Jak się czujesz?

Czuje się dobrze plamien jest dużo mniej niż było mozna powiedzieć że sporadycznie coś tam brązowego raz na jakiś czas. Boję się strasznie teraz czekać do wizyty 7 grudnia

Czuje się dobrze plamien jest dużo mniej niż było mozna powiedzieć że sporadycznie coś tam brązowego raz na jakiś czas. Boję się strasznie teraz czekać do wizyty 7 grudnia

Teraz najgorsze dni ,a który to będzie tc u Ciebie ?
Pamiętam jaki ja miałam strach ,bo od początku bóle i serduszka do 7tc nie było tylko pecherzyk.To oczekiwanie,a Ty bierzesz leki na prolaktyne czy Cię z kimś myle jak tak to nie zapomnij się gina spytać kiedy masz odstawić.

reklama
Teraz najgorsze dni ,a który to będzie tc u Ciebie ?
Pamiętam jaki ja miałam strach ,bo od początku bóle i serduszka do 7tc nie było tylko pecherzyk.To oczekiwanie,a Ty bierzesz leki na prolaktyne czy Cię z kimś myle jak tak to nie zapomnij się gina spytać kiedy masz odstawić.

Nie wiem który tusz gdzieś 3,4 zawsze mam z tym problem. Tak ja brałam brogeron ale wcześniej rozmawiałam z lekarzem i mówił że jak tylko zobaczę pozytywny test to przestać brać ten lek, no i tak zrobiłam nie biorę już. Miałam po pół tabletki dziennie więc dawka mała, a Ty brałaś dalej bromergon ? Czy ograniczylas ?

Do góry