reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Kochana no raz pomagają,a raz nie :( wszystko mnie już przytłacza i bywa,że mam dość

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Masz już skończony 22tc więc głowa do góry. Już dziecko jest bezpieczniejsze. Czytałam ostatnio dużo artykułów, że właśnie od 22tc dla lekarzy to już jest dziecko i bardzo duży procent z nich żyje mimo np wczesnego porodu. I powiem Ci, że to Mnie uspokoiło. Wiedząc, że medycyna zaszła już tak daleko.
Chociaż i tak wierzę w to, że każda z Nas doczeka do tych 9 miesięcy [emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Masz już skończony 22tc więc głowa do góry. Już dziecko jest bezpieczniejsze. Czytałam ostatnio dużo artykułów, że właśnie od 22tc dla lekarzy to już jest dziecko i bardzo duży procent z nich żyje mimo np wczesnego porodu. I powiem Ci, że to Mnie uspokoiło. Wiedząc, że medycyna zaszła już tak daleko.
Chociaż i tak wierzę w to, że każda z Nas doczeka do tych 9 miesięcy [emoji6][emoji6][emoji6]

Po 22tc to już poród a nie poronienie...Ja cieszę się z każdego tygodnia,to mi uświadamia jak jestem blisko wymarzonego celu :) ostatnio koleżanka urodziła w 7 miesiącu córeczkę z wagą 700gram,dzidziuś żyje,ale mimo wszystko zagrożenie jest ogromne :( dlatego chociaż do 37 tc chciałbym być w dwupaku :)

Po 22tc to już poród a nie poronienie...Ja cieszę się z każdego tygodnia,to mi uświadamia jak jestem blisko wymarzonego celu :) ostatnio koleżanka urodziła w 7 miesiącu córeczkę z wagą 700gram,dzidziuś żyje,ale mimo wszystko zagrożenie jest ogromne :( dlatego chociaż do 37 tc chciałbym być w dwupaku :)

Ja też właśnie cieszę się z każdego nawet dnia[emoji4][emoji4]
No i ponoć lepiej urodzić w 7 miesiącu niż w 8. Ale nie do końca rozumiem dlaczego
Oj to maleństwo urodziła jak na 7 miesiąc. Adaś ważył 346g w 19tc. Podejrzewam, że teraz w piątek jak będzie sprawdzać wagę to około 500g będzie już miał. Tylko Mi lekarz powiedział, że On jest duży i napewno duży się urodzi

Ja też właśnie cieszę się z każdego nawet dnia[emoji4][emoji4]
No i ponoć lepiej urodzić w 7 miesiącu niż w 8. Ale nie do końca rozumiem dlaczego
Oj to maleństwo urodziła jak na 7 miesiąc. Adaś ważył 346g w 19tc. Podejrzewam, że teraz w piątek jak będzie sprawdzać wagę to około 500g będzie już miał. Tylko Mi lekarz powiedział, że On jest duży i napewno duży się urodzi

Na pewno będzie miał tyle :) Hania w 21tc miała 480gram :) tylko,że ja ta wagę też biorę na dwa razy :)

Na pewno będzie miał tyle :) Hania w 21tc miała 480gram :) tylko,że ja ta wagę też biorę na dwa razy :)

Te wagi chyba do 50g się mylą na tym etapie ciąży później różnica jest do 0.5kg. Z tego co kojarzę.
To Hania kawał dziewuchy jest[emoji4][emoji4][emoji4]też tak daje o sobie znać??? Bo Adaś to jak czasami kopnie to aż nie mogę uwierzyć, że takie maleństwo coś takiego potrafi i się zastanawiam co to później będzie

Te wagi chyba do 50g się mylą na tym etapie ciąży później różnica jest do 0.5kg. Z tego co kojarzę.
To Hania kawał dziewuchy jest[emoji4][emoji4][emoji4]też tak daje o sobie znać??? Bo Adaś to jak czasami kopnie to aż nie mogę uwierzyć, że takie maleństwo coś takiego potrafi i się zastanawiam co to później będzie

Teraz lubi kopać w pęcherz :) aż potrafi zabolec :) bywa też tak,że siedzi cicho cały dzień,ale ostatnio po glukozie wpadła w szał :)

Hejcia Kochane:*
Anetko pieknie wygladasz:)Dorcia:*mfifi:*Super czytac ze wszystko u Was dobrze mimo niedogodnosci w postaci kopniaczkow:p rzadko tu zagladam ale pamietam o Was i sle buziaki:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dorcia chyba 22 listopada:D tak mam wstępnie ustaloną CC. 7 listopada na wizycie dostane juz konkretne skierowanie takze juz zaczynam sie stresowac:p

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz to mnie dobilas :) już koniec ??? Matko kochana :D ale zlecialo szybko :D to pisz mi tylko kiedy to będę trzymać kciuki za Was :) a czemu cc?

Do góry