reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
To wiem :) tylko jak się czuje?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe jestem jestem. Ostatnio niestety miałam problem z netem.
Ale ogólnie nie narzekam prócz tego, że zatrzymuje Mi się woda i puchnie w stopach nogach i dłoniach..nie jakoś strasznie ale w czwartek na wizycie będę mówić o tym lekarzowi.
Mały w brzuszku daje czasami popalić[emoji6][emoji6][emoji6]kopie wywija, że hej!!!
W piątek mam drugie połówkowe. Ciekawe ile ten Mój klopsik już waży

A co tam u Was???

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

1509283796-00222bd2867fca62-aaaaaa.jpeg

A to Mój brzusio z przed tygodnia[emoji4][emoji4][emoji4]teraz mam 22t4d

Piękny :) u mnie ból żeber,strasznie boli mnie zaraz pod cyckami :( z trudem znajduje pozycję do siedzenia,a jak już to z poduszkami pod plecy .... U nas 24 tc :)

Piękny :) u mnie ból żeber,strasznie boli mnie zaraz pod cyckami :( z trudem znajduje pozycję do siedzenia,a jak już to z poduszkami pod plecy .... U nas 24 tc :)

To Ja mam czasami ból wątroby. Bo jest niestety tak gnieciona. Nie myślałam, że tak szybko będę już miała taki brzuszek.
U Ciebie pewnie ten sam problem. Wszystko idzie do góry i gniecie. A też masz przy tym problem z oddychaniem??? Znaczy z wzięciem takiego pełnego oddechu???
I jak tak mała daje dużo znać o sobie???

To Ja mam czasami ból wątroby. Bo jest niestety tak gnieciona. Nie myślałam, że tak szybko będę już miała taki brzuszek.
U Ciebie pewnie ten sam problem. Wszystko idzie do góry i gniecie. A też masz przy tym problem z oddychaniem??? Znaczy z wzięciem takiego pełnego oddechu???
I jak tak mała daje dużo znać o sobie???

Dokładnie :( czasem oddychać nie mogę,czuje ból w klatce ...Wszystkie narządy są zgniecione...pojawiają mi się skurcze :( niestety ostatnio badalam krew i znowu jest za gęsta :( w piątek mam wizytę to może czegoś więcej się dowiem

@DorciaMamaOlka to leki nie za bardzo pomagają??? A nie ma jakiś innych leków?? Może coś innego by pomogło.
Ja biorę regularnie magnez, bo jak tylko jeden czy dwa dni zapomne to zaraz skurcze w łydkach. Mimo iż kawy nie pije ani mocnych herbat które wiem, że wypłukują magnez.

@mfifi04 Ja czekam z niecierpliwością na zdjęcia Twojego brzuszka!!! A jestem pewna, że już niedługo będziesz Nam się chwaliła rosnącym brzuszkiem[emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]i też będziesz troszkę narzekać na to co Ci dokucza w ciąży[emoji6][emoji6][emoji4][emoji4]

reklama
@DorciaMamaOlka to leki nie za bardzo pomagają??? A nie ma jakiś innych leków?? Może coś innego by pomogło.
Ja biorę regularnie magnez, bo jak tylko jeden czy dwa dni zapomne to zaraz skurcze w łydkach. Mimo iż kawy nie pije ani mocnych herbat które wiem, że wypłukują magnez.

@mfifi04 Ja czekam z niecierpliwością na zdjęcia Twojego brzuszka!!! A jestem pewna, że już niedługo będziesz Nam się chwaliła rosnącym brzuszkiem[emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]i też będziesz troszkę narzekać na to co Ci dokucza w ciąży[emoji6][emoji6][emoji4][emoji4]

Kochana no raz pomagają,a raz nie :( wszystko mnie już przytłacza i bywa,że mam dość

Do góry