Anetka tez w ciazy [emoji3]Wszystkie chyba nie Anetka gdzie jest?
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anetka tez w ciazy [emoji3]Wszystkie chyba nie Anetka gdzie jest?
To wiem tylko jak się czuje?Anetka tez w ciazy [emoji3]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe jestem jestem. Ostatnio niestety miałam problem z netem.To wiem tylko jak się czuje?
Piękny u mnie ból żeber,strasznie boli mnie zaraz pod cyckami z trudem znajduje pozycję do siedzenia,a jak już to z poduszkami pod plecy .... U nas 24 tc
A to Mój brzusio z przed tygodnia[emoji4][emoji4][emoji4]teraz mam 22t4d
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A to Mój brzusio z przed tygodnia[emoji4][emoji4][emoji4]teraz mam 22t4d
To Ja mam czasami ból wątroby. Bo jest niestety tak gnieciona. Nie myślałam, że tak szybko będę już miała taki brzuszek.Piękny u mnie ból żeber,strasznie boli mnie zaraz pod cyckami z trudem znajduje pozycję do siedzenia,a jak już to z poduszkami pod plecy .... U nas 24 tc
Dokładnie czasem oddychać nie mogę,czuje ból w klatce ...Wszystkie narządy są zgniecione...pojawiają mi się skurcze niestety ostatnio badalam krew i znowu jest za gęsta w piątek mam wizytę to może czegoś więcej się dowiemTo Ja mam czasami ból wątroby. Bo jest niestety tak gnieciona. Nie myślałam, że tak szybko będę już miała taki brzuszek.
U Ciebie pewnie ten sam problem. Wszystko idzie do góry i gniecie. A też masz przy tym problem z oddychaniem??? Znaczy z wzięciem takiego pełnego oddechu???
I jak tak mała daje dużo znać o sobie???
Kochana no raz pomagają,a raz nie wszystko mnie już przytłacza i bywa,że mam dość@DorciaMamaOlka to leki nie za bardzo pomagają??? A nie ma jakiś innych leków?? Może coś innego by pomogło.
Ja biorę regularnie magnez, bo jak tylko jeden czy dwa dni zapomne to zaraz skurcze w łydkach. Mimo iż kawy nie pije ani mocnych herbat które wiem, że wypłukują magnez.
@mfifi04 Ja czekam z niecierpliwością na zdjęcia Twojego brzuszka!!! A jestem pewna, że już niedługo będziesz Nam się chwaliła rosnącym brzuszkiem[emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]i też będziesz troszkę narzekać na to co Ci dokucza w ciąży[emoji6][emoji6][emoji4][emoji4]