reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Domyslilam sie [emoji3] @24-25 dni

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Oj to króciutkie. A Ty masz monitoring czy jak sprawdzasz owulacje?? Bo pewnie jakbyś za szybko zaczęła brać leki to w razie co możesz zablokować owulkew sumie to za bardzo się na tym nie znam ale tak mi się wydaje

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale Ty masz śliczny brzuszek[emoji7][emoji7][emoji7]i do tego żadnych rozstępów tego Ci pozazdroszczę. Ja smaruję brzuch a i tak rozstępy wyszły[emoji17][emoji17]
No i duży ładny zgrabny domek dla Haneczki[emoji6][emoji6][emoji6]

@xxEwelaxx Ja będę wierzyć w te cuda bardziej niż Wy!!! Jestem pewna, że na każdą przyjdzie odpowiednia pora[emoji8][emoji8][emoji8]

Z Olkiem też nie miałam rozstępów,ale Anetka przecież to także genetyka dużo robi :) co prawda też smaruję :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie Kochane ale tu dziś ruch :-) :)
@Ewela @mfifi @inezka trzymam za Was kciuki i przesyłam pozytywne moce...
@AnetaManiak @DorciaMamaOlka piękne brzusie. Kurcze ja tyle w tyle i tak samo wyglądam;) od ponad miesiąca jestem na diecie wszystko chudnie, a brzuch został:)
@Marika92 to chyba można gratulowac? :)
Jutro trzymajcie za mnie kciuki proszę, mam obciążenie glukozą i jakoś słabo to widzę... w piątek wizyta i idę na zwolnienie, w pracy już wszystko załatwione. Pozdrawiam Was serdecznie

@AnetaManiak @DorciaMamaOlka piękne brzusie. Kurcze ja tyle w tyle i tak samo wyglądam;) od ponad miesiąca jestem na diecie wszystko chudnie, a brzuch został:)
Jutro trzymajcie za mnie kciuki proszę, mam obciążenie glukozą i jakoś słabo to widzę... w piątek wizyta i idę na zwolnienie, w pracy już wszystko załatwione. Pozdrawiam Was serdecznie
Ja w czwartek piłam i faktycznie nie było to fajne :( który masz już tydzień?

Oj to króciutkie. A Ty masz monitoring czy jak sprawdzasz owulacje?? Bo pewnie jakbyś za szybko zaczęła brać leki to w razie co możesz zablokować owulkew sumie to za bardzo się na tym nie znam ale tak mi się wydaje

Bardzo krotkie [emoji3] tak mialam potwierdzona owu. Od jutra biore dupka .
Trzymam kciuki rybka :) a siniaki też mam :( teraz w udo robię bo brzucho duży jest...boli jak cholera :( ale wszystko się przetrwa :)

Jakos sobie tego dalej nie wyobrazam [emoji58] w udo sie boje ze wiekszy bol. Niekiedy ladnie sladu nie ma. A sa dni ze siniaki zostaja [emoji58] ale masz racje wszystko zrobie dla dzidzi [emoji3]

Zlapalam przydadza sie [emoji3] powodzenia na glukozie i wizycie

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry