reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Domyslilam sie [emoji3] @24-25 dni

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Oj to króciutkie. A Ty masz monitoring czy jak sprawdzasz owulacje?? Bo pewnie jakbyś za szybko zaczęła brać leki to w razie co możesz zablokować owulkew sumie to za bardzo się na tym nie znam ale tak mi się wydaje

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale Ty masz śliczny brzuszek[emoji7][emoji7][emoji7]i do tego żadnych rozstępów tego Ci pozazdroszczę. Ja smaruję brzuch a i tak rozstępy wyszły[emoji17][emoji17]
No i duży ładny zgrabny domek dla Haneczki[emoji6][emoji6][emoji6]

@xxEwelaxx Ja będę wierzyć w te cuda bardziej niż Wy!!! Jestem pewna, że na każdą przyjdzie odpowiednia pora[emoji8][emoji8][emoji8]

Z Olkiem też nie miałam rozstępów,ale Anetka przecież to także genetyka dużo robi :) co prawda też smaruję :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie Kochane ale tu dziś ruch :-) :)
@Ewela @mfifi @inezka trzymam za Was kciuki i przesyłam pozytywne moce...
@AnetaManiak @DorciaMamaOlka piękne brzusie. Kurcze ja tyle w tyle i tak samo wyglądam;) od ponad miesiąca jestem na diecie wszystko chudnie, a brzuch został:)
@Marika92 to chyba można gratulowac? :)
Jutro trzymajcie za mnie kciuki proszę, mam obciążenie glukozą i jakoś słabo to widzę... w piątek wizyta i idę na zwolnienie, w pracy już wszystko załatwione. Pozdrawiam Was serdecznie

@AnetaManiak @DorciaMamaOlka piękne brzusie. Kurcze ja tyle w tyle i tak samo wyglądam;) od ponad miesiąca jestem na diecie wszystko chudnie, a brzuch został:)
Jutro trzymajcie za mnie kciuki proszę, mam obciążenie glukozą i jakoś słabo to widzę... w piątek wizyta i idę na zwolnienie, w pracy już wszystko załatwione. Pozdrawiam Was serdecznie
Ja w czwartek piłam i faktycznie nie było to fajne :( który masz już tydzień?

Oj to króciutkie. A Ty masz monitoring czy jak sprawdzasz owulacje?? Bo pewnie jakbyś za szybko zaczęła brać leki to w razie co możesz zablokować owulkew sumie to za bardzo się na tym nie znam ale tak mi się wydaje

Bardzo krotkie [emoji3] tak mialam potwierdzona owu. Od jutra biore dupka .
Trzymam kciuki rybka :) a siniaki też mam :( teraz w udo robię bo brzucho duży jest...boli jak cholera :( ale wszystko się przetrwa :)

Jakos sobie tego dalej nie wyobrazam [emoji58] w udo sie boje ze wiekszy bol. Niekiedy ladnie sladu nie ma. A sa dni ze siniaki zostaja [emoji58] ale masz racje wszystko zrobie dla dzidzi [emoji3]

Zlapalam przydadza sie [emoji3] powodzenia na glukozie i wizycie

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry