reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

1509283796-00222bd2867fca62-aaaaaa.jpeg

A to Mój brzusio z przed tygodnia[emoji4][emoji4][emoji4]teraz mam 22t4d

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Piękny brzuszek, ślicznie wyglądasz [emoji7]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Millo no tak To już bliziutko[emoji4][emoji4][emoji4]napewno wszystko będzie dobrze[emoji6][emoji6][emoji6]a co tam u Naszych Grudniówek??? Dawno tam nie zaglądałam. Mam nadzieję, że u wszystkich dobrze.

@xxEwelaxx i Ty też niedługo będziesz chwalić się brzuszkiem!!! Już tak niewiele Was zostało na tym wątku!!! Ja cały czas trzymam za Was wszystkie kciuki i wierzę w to, że szczęście się do Was uśmiechnie[emoji6][emoji6][emoji6]

1509301474-e8029a137c6e4396-aaaaaa.jpeg
Świeża fotka :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale Ty masz śliczny brzuszek[emoji7][emoji7][emoji7]i do tego żadnych rozstępów tego Ci pozazdroszczę. Ja smaruję brzuch a i tak rozstępy wyszły[emoji17][emoji17]
No i duży ładny zgrabny domek dla Haneczki[emoji6][emoji6][emoji6]

@xxEwelaxx Ja będę wierzyć w te cuda bardziej niż Wy!!! Jestem pewna, że na każdą przyjdzie odpowiednia pora[emoji8][emoji8][emoji8]

U mnie 2 dpo. Zastrzyki ok. Wczoraj sobie mega siniaka sobie zrobilam [emoji55]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Współczuję, że musisz się kłuć. Ale wiem, że przyniesie Ci to wymarzone dziecko[emoji8][emoji8][emoji8]niestety czasami za marzenia trzeba dużo płacić. Ale Ty jesteś dzielna i przetrwasz to[emoji6][emoji6][emoji6]
No to za niecałe dwa dni testowanie. Trzymam nocno kciuki żeby tam już się w brzuszku działo[emoji1][emoji1][emoji1]

reklama
Współczuję, że musisz się kłuć. Ale wiem, że przyniesie Ci to wymarzone dziecko[emoji8][emoji8][emoji8]niestety czasami za marzenia trzeba dużo płacić. Ale Ty jesteś dzielna i przetrwasz to[emoji6][emoji6][emoji6]
No to za niecałe dwa dni testowanie. Trzymam nocno kciuki żeby tam już się w brzuszku działo[emoji1][emoji1][emoji1]

Kochana do testowania troche czasu. Chce ok 10.11 [emoji3]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry