reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Kochana no raz pomagają,a raz nie :( wszystko mnie już przytłacza i bywa,że mam dość

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Masz już skończony 22tc więc głowa do góry. Już dziecko jest bezpieczniejsze. Czytałam ostatnio dużo artykułów, że właśnie od 22tc dla lekarzy to już jest dziecko i bardzo duży procent z nich żyje mimo np wczesnego porodu. I powiem Ci, że to Mnie uspokoiło. Wiedząc, że medycyna zaszła już tak daleko.
Chociaż i tak wierzę w to, że każda z Nas doczeka do tych 9 miesięcy [emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Masz już skończony 22tc więc głowa do góry. Już dziecko jest bezpieczniejsze. Czytałam ostatnio dużo artykułów, że właśnie od 22tc dla lekarzy to już jest dziecko i bardzo duży procent z nich żyje mimo np wczesnego porodu. I powiem Ci, że to Mnie uspokoiło. Wiedząc, że medycyna zaszła już tak daleko.
Chociaż i tak wierzę w to, że każda z Nas doczeka do tych 9 miesięcy [emoji6][emoji6][emoji6]

Po 22tc to już poród a nie poronienie...Ja cieszę się z każdego tygodnia,to mi uświadamia jak jestem blisko wymarzonego celu :) ostatnio koleżanka urodziła w 7 miesiącu córeczkę z wagą 700gram,dzidziuś żyje,ale mimo wszystko zagrożenie jest ogromne :( dlatego chociaż do 37 tc chciałbym być w dwupaku :)

Po 22tc to już poród a nie poronienie...Ja cieszę się z każdego tygodnia,to mi uświadamia jak jestem blisko wymarzonego celu :) ostatnio koleżanka urodziła w 7 miesiącu córeczkę z wagą 700gram,dzidziuś żyje,ale mimo wszystko zagrożenie jest ogromne :( dlatego chociaż do 37 tc chciałbym być w dwupaku :)

Ja też właśnie cieszę się z każdego nawet dnia[emoji4][emoji4]
No i ponoć lepiej urodzić w 7 miesiącu niż w 8. Ale nie do końca rozumiem dlaczego
Oj to maleństwo urodziła jak na 7 miesiąc. Adaś ważył 346g w 19tc. Podejrzewam, że teraz w piątek jak będzie sprawdzać wagę to około 500g będzie już miał. Tylko Mi lekarz powiedział, że On jest duży i napewno duży się urodzi

Ja też właśnie cieszę się z każdego nawet dnia[emoji4][emoji4]
No i ponoć lepiej urodzić w 7 miesiącu niż w 8. Ale nie do końca rozumiem dlaczego
Oj to maleństwo urodziła jak na 7 miesiąc. Adaś ważył 346g w 19tc. Podejrzewam, że teraz w piątek jak będzie sprawdzać wagę to około 500g będzie już miał. Tylko Mi lekarz powiedział, że On jest duży i napewno duży się urodzi

Na pewno będzie miał tyle :) Hania w 21tc miała 480gram :) tylko,że ja ta wagę też biorę na dwa razy :)

Na pewno będzie miał tyle :) Hania w 21tc miała 480gram :) tylko,że ja ta wagę też biorę na dwa razy :)

Te wagi chyba do 50g się mylą na tym etapie ciąży później różnica jest do 0.5kg. Z tego co kojarzę.
To Hania kawał dziewuchy jest[emoji4][emoji4][emoji4]też tak daje o sobie znać??? Bo Adaś to jak czasami kopnie to aż nie mogę uwierzyć, że takie maleństwo coś takiego potrafi i się zastanawiam co to później będzie

Te wagi chyba do 50g się mylą na tym etapie ciąży później różnica jest do 0.5kg. Z tego co kojarzę.
To Hania kawał dziewuchy jest[emoji4][emoji4][emoji4]też tak daje o sobie znać??? Bo Adaś to jak czasami kopnie to aż nie mogę uwierzyć, że takie maleństwo coś takiego potrafi i się zastanawiam co to później będzie

Teraz lubi kopać w pęcherz :) aż potrafi zabolec :) bywa też tak,że siedzi cicho cały dzień,ale ostatnio po glukozie wpadła w szał :)

Hejcia Kochane:*
Anetko pieknie wygladasz:)Dorcia:*mfifi:*Super czytac ze wszystko u Was dobrze mimo niedogodnosci w postaci kopniaczkow:p rzadko tu zagladam ale pamietam o Was i sle buziaki:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dorcia chyba 22 listopada:D tak mam wstępnie ustaloną CC. 7 listopada na wizycie dostane juz konkretne skierowanie takze juz zaczynam sie stresowac:p

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz to mnie dobilas :) już koniec ??? Matko kochana :D ale zlecialo szybko :D to pisz mi tylko kiedy to będę trzymać kciuki za Was :) a czemu cc?

Do góry