reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Wow to u Was faktycznie sporo wyszło, my na weselu mieliśmy niewiele więcej bo 75 osób, czyli praktycznie całą rodzinę z którą utrzymujemy kontakt, kuzyni, ciocie dalsze i bliższe itd :) my chrzciny robiliśmy w domu a przy takiej ilości gości jak u Was to musielibyśmy chyba salę wynajmować :) ale u nas w rodzinie ogólnie tak jest, że na tego typu uroczystościach prosi się głównie najbliższych. Choć przyznam że fajnie tak byłoby się z wszystkimi spotkać w takim dużym gronie jak u Was :)

@Asia2104 jeden test robiłaś? Może akurat wadliwy był... Bo beta to już wiarygodna w 100%. 3 cykl po stracie to dopiero dość wcześnie, może organizm nie wrócił jeszcze całkiem do siebie i potrzebuje więcej czasu. Spokojnie. Ja zaszłam w ciążę 6 miesięcy po zabiegu.
No troche wyszlo ludzi. Ale ja lubie jak sie tak wszyscy spotykamy[emoji4] oczywiscie chrzciny robimy w restauracji[emoji4]

Ps. Na wesele prosilismy 260 gosci[emoji6]

iv09zbmh7iau1b0h.png

reklama
Hej dziewczyny, powiedzmy że was nadrobiłam... Chociaż ciężko idzie bo piszecie tyle że hej [emoji14] w tygodniu u mnie średnio z czasem, żłobek -> dom -> zakupy i tak w kółko.. Do tego nadgodziny bo mało ludzi do pracy a dzieci ful.. Spiny w pracy co wiązało się ze spotkaniem integracyjnym z psychologiem... Bo nie możemy się dogadać w 4osobowej grupie z jedną dziewczyną.. Ehh dużo by gadać..

Na Majorce było cudnie[emoji4]pogoda idealna, nie za gorąco nie za zimno[emoji4]mogłabym tam wrócić[emoji4]no i wiążę się ta wycieczka z tym że byłam razem z moim <3 dużo zbliżeń heheh nawet na plaży [emoji33] no cóż raz nie zawsze hehehe [emoji1] majorska plaża zaliczona [emoji14] przede wszystkim sporo rozmów, co nam bardzo dużo dało[emoji4]powiem wam że minął 3 miesiąc od kiedy nie ma z nami naszej córeczki i chyba jestem silną babką... Coraz mniej złych dni, może z tego że pracy sporo, nie wiem, ale może to i lepiej bo ileż można płakać[emoji4]w pamięci tak czy siak na zawsze będzie.

A teraz nie wiem kiedy się z Nim zobaczę... Dni płodnych też nie liczyłam, mam @ teraz jakoś co 33 dni a na wakacjach byliśmy 18-23 września B-) (ostatnia @ 2 września), ale nie nastawiam się na nic bo po co się zawodzić[emoji4]

Trzymam kciuki za wszystkie "nasze" forumowe fasolki i wszystkim powodzenia w kolejnym cyklu[emoji4]niech nastąpi wielkie boooom dwukreskowe [emoji1] życzę tego wam i sobie i wracam do robienia opasek dla dzieci na dzień zwierząt [emoji1]
1506758751-aaaaaa.jpeg

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Po przeczytaniu posta czuję od Ciebie zupełnie inną energię. Chyba potrzebne były Wam te wakacje ☺
Witaj :) chyba jednak za duzo i tym mysle, musze troche odpuscic. Moze jak sama sie nie bede stresowac czy sie uda, to sie w koncu uda :)
To prawda. Przez wakacje siedziałam w domu, cały czas myślałam o staraniach, o ciąży. W końcu poszłam do pracy głowa zajęta innymi myślami, no i pykło. Wiem, że ti bardzo trudne ale taka spina z pewnością nam nie służy.

No i padło na mnie... Od rana bolała mnie głowa... Zaczęłam sprzątać żeby nie myśleć... Ale z min na min coraz gorzej... I postanowiłam zmierzyć ciśnienie - i ciśnienie ok ale puls 110.. I po chwili straszne osłabienie i gorączka :( a już myślami że może to ciąża że mi słabo, boli głowa i zawroty.. Ale to jednak nie to.... Raczej żłobkowe wirusy... Chociaż ostatnio jestem ciągle zmęczona... Ale może sobie wmawiam.. No nic nie zrobię, czas do łóżka a ledwo wstałam [emoji14]

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny :)
Jak samopoczucie dzisiaj?
Ja wczoraj bylam na weselu i nie jednego kielonka wypilam. Do @ pozostalo 4 dni. Mam wysyp pryszczy glownoe biust i twarz i ciagniecie w dole brzucha. Tak bym chciala zeby sie udalo.

Wiem to na 100% ale musze pewnie od was uslyszec. Jakby siw jednak udalo to ten alkohol n poczatku nie ma znaczenia?

Gesendet von iPhone mit Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny :)
Jak samopoczucie dzisiaj?
Ja wczoraj bylam na weselu i nie jednego kielonka wypilam. Do @ pozostalo 4 dni. Mam wysyp pryszczy glownoe biust i twarz i ciagniecie w dole brzucha. Tak bym chciala zeby sie udalo.

Wiem to na 100% ale musze pewnie od was uslyszec. Jakby siw jednak udalo to ten alkohol n poczatku nie ma znaczenia?

Gesendet von iPhone mit Forum BabyBoom
Alkohol na tym etapie nie zaszkodzi

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ewela na testach z dnia na dzień raczej nie zauważysz różnicy w nasyceniu koloru kreski, najważniejsze że jest! A to że jasna to nic, przecież jeszcze jest wczesny dc więc i hcg nie jest mega duże :)

Marika cieszę się, że u Ciebie już samopoczucie lepsze, dobrze Ci te wakacje zrobiły :) co do wirusów żłobkowych to fakt, że jest ich sporo, moja córa już dwa razy chora a dopiero od miesiąca do żłobka chodzi :) ale mimo wszystko skoro masz podejrzenie że może to jednak ciąża to zatestuj, co Ci szkodzi :) a może akurat będziesz miała niespodziankę w postaci dwóch kresek :)

Wroni zarówno alkohol jak i leki przyjmowane przed zagniezdzeniem nie szkodzą ewentualnej ciąży :)

Justys woooow ale duże wesele :) fajnie :)

reklama
Dziś czuje że chyba jednak się nie udało. Brzuch boli jak na okres i wogole mam takie przeczucie dziwne

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja ból jak na okres miałam chyba do 7 tc to raczej normalne na etapie wczesnej ciąży.Bralam luteine dopochwowa i magnez.Tak, że jeszcze nic straconego.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry