reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Staramy się ponad rok i już głupieje, bardzo bym chciała żeby wkoncu się udało ale chyba nie potrzebnie robiłam tak wcześnie te testy

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja zawsze miałam tak,że jak były dwie kreski to ciąża, a tak to biel, aż biła po oczach.To normalne,że o tym cały czas myślisz.Najlepiej idź jutro do takiego laboratorium gdzie wynik jest w ten sam dzień,żeby jeszcze dużej się nie stresować.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ewela wiem jak to jest. Sprawdzasz co chwile czy okres przyszedl. Ale musisz byc dobrej W koncu te testy wyszly pozytywnie. Ja tez sie tak balam jak Ty. I widzialam wszystko w ciemnych barwach... A dzis tule swoja kruszynke i napatrzec sie na nia nie mogem zobaczysz, ze u Ciebie tez tak bedzie.

Masz gdzies mozliwosc kupic jeszcze jeden test i go zrobic? Bylabys pewniejsza i iepotrzebnie bys sie nie denerwowala

iv09zbmh7iau1b0h.png

@alunia87 tak mam takie laboratorium i jeśli nie przyjdzie okres to pójdę bo na 12 do pracy to sobie w necie sprawdzę wyniki , ale nie nastawiam się

@justys0702 to prawda co chwila latam do toalety, nie wiem może te testy to pregnyl, zglupilam już do reszty. Mam test w domu jeszcze jeden bo mąż wczoraj kupił ale nie wiem czy jest sens robić z nie porannego moczu ?

@alunia87 tak mam takie laboratorium i jeśli nie przyjdzie okres to pójdę bo na 12 do pracy to sobie w necie sprawdzę wyniki , ale nie nastawiam się

@justys0702 to prawda co chwila latam do toalety, nie wiem może te testy to pregnyl, zglupilam już do reszty. Mam test w domu jeszcze jeden bo mąż wczoraj kupił ale nie wiem czy jest sens robić z nie porannego moczu ?

Jutro rano zrób przed beta,a na ból brzucha weź magnez.Mnie często boli brzuch,ale widocznie umnie tak reaguje macica na rozciąganie i zmiany.U mnie z wieczornego moczu nie wychodziły.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Ewela no nie wiem co Ci doradzic. Nie chce zebys z mojego powodu zrobila teraz test i zeby nie wyszedl negatywny z popoludniowego moczu.
Moze zrob tak jak alunia Ci radzi. Rano przed beta. Bedziesz wtedy pewniejsza.

Mi osobiscie test wtszedl pozytywny popoludniu. A pierwsza ciazs ktora stracilam to pokazal test poznym wieczorem. Ale kazdy jest inny i sa tez rozne testy.
Co do bolow brzucha to mnie tez czesto bolal. W pewnym momencie to bardzo i lekarz wyslal mnie do szpitala na patologie ciazy. Moze Twoj organizm wlasnie tak reaguje.

iv09zbmh7iau1b0h.png

reklama
Do góry