reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Staramy się ponad rok i już głupieje, bardzo bym chciała żeby wkoncu się udało ale chyba nie potrzebnie robiłam tak wcześnie te testy

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja zawsze miałam tak,że jak były dwie kreski to ciąża, a tak to biel, aż biła po oczach.To normalne,że o tym cały czas myślisz.Najlepiej idź jutro do takiego laboratorium gdzie wynik jest w ten sam dzień,żeby jeszcze dużej się nie stresować.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ewela wiem jak to jest. Sprawdzasz co chwile czy okres przyszedl. Ale musisz byc dobrej W koncu te testy wyszly pozytywnie. Ja tez sie tak balam jak Ty. I widzialam wszystko w ciemnych barwach... A dzis tule swoja kruszynke i napatrzec sie na nia nie mogem zobaczysz, ze u Ciebie tez tak bedzie.

Masz gdzies mozliwosc kupic jeszcze jeden test i go zrobic? Bylabys pewniejsza i iepotrzebnie bys sie nie denerwowala

iv09zbmh7iau1b0h.png

@alunia87 tak mam takie laboratorium i jeśli nie przyjdzie okres to pójdę bo na 12 do pracy to sobie w necie sprawdzę wyniki , ale nie nastawiam się

@justys0702 to prawda co chwila latam do toalety, nie wiem może te testy to pregnyl, zglupilam już do reszty. Mam test w domu jeszcze jeden bo mąż wczoraj kupił ale nie wiem czy jest sens robić z nie porannego moczu ?

@alunia87 tak mam takie laboratorium i jeśli nie przyjdzie okres to pójdę bo na 12 do pracy to sobie w necie sprawdzę wyniki , ale nie nastawiam się

@justys0702 to prawda co chwila latam do toalety, nie wiem może te testy to pregnyl, zglupilam już do reszty. Mam test w domu jeszcze jeden bo mąż wczoraj kupił ale nie wiem czy jest sens robić z nie porannego moczu ?

Jutro rano zrób przed beta,a na ból brzucha weź magnez.Mnie często boli brzuch,ale widocznie umnie tak reaguje macica na rozciąganie i zmiany.U mnie z wieczornego moczu nie wychodziły.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Ewela no nie wiem co Ci doradzic. Nie chce zebys z mojego powodu zrobila teraz test i zeby nie wyszedl negatywny z popoludniowego moczu.
Moze zrob tak jak alunia Ci radzi. Rano przed beta. Bedziesz wtedy pewniejsza.

Mi osobiscie test wtszedl pozytywny popoludniu. A pierwsza ciazs ktora stracilam to pokazal test poznym wieczorem. Ale kazdy jest inny i sa tez rozne testy.
Co do bolow brzucha to mnie tez czesto bolal. W pewnym momencie to bardzo i lekarz wyslal mnie do szpitala na patologie ciazy. Moze Twoj organizm wlasnie tak reaguje.

iv09zbmh7iau1b0h.png

reklama
Do góry