reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Wow to u Was faktycznie sporo wyszło, my na weselu mieliśmy niewiele więcej bo 75 osób, czyli praktycznie całą rodzinę z którą utrzymujemy kontakt, kuzyni, ciocie dalsze i bliższe itd :) my chrzciny robiliśmy w domu a przy takiej ilości gości jak u Was to musielibyśmy chyba salę wynajmować :) ale u nas w rodzinie ogólnie tak jest, że na tego typu uroczystościach prosi się głównie najbliższych. Choć przyznam że fajnie tak byłoby się z wszystkimi spotkać w takim dużym gronie jak u Was :)

@Asia2104 jeden test robiłaś? Może akurat wadliwy był... Bo beta to już wiarygodna w 100%. 3 cykl po stracie to dopiero dość wcześnie, może organizm nie wrócił jeszcze całkiem do siebie i potrzebuje więcej czasu. Spokojnie. Ja zaszłam w ciążę 6 miesięcy po zabiegu.
No troche wyszlo ludzi. Ale ja lubie jak sie tak wszyscy spotykamy[emoji4] oczywiscie chrzciny robimy w restauracji[emoji4]

Ps. Na wesele prosilismy 260 gosci[emoji6]

iv09zbmh7iau1b0h.png

reklama
Hej dziewczyny, powiedzmy że was nadrobiłam... Chociaż ciężko idzie bo piszecie tyle że hej [emoji14] w tygodniu u mnie średnio z czasem, żłobek -> dom -> zakupy i tak w kółko.. Do tego nadgodziny bo mało ludzi do pracy a dzieci ful.. Spiny w pracy co wiązało się ze spotkaniem integracyjnym z psychologiem... Bo nie możemy się dogadać w 4osobowej grupie z jedną dziewczyną.. Ehh dużo by gadać..

Na Majorce było cudnie[emoji4]pogoda idealna, nie za gorąco nie za zimno[emoji4]mogłabym tam wrócić[emoji4]no i wiążę się ta wycieczka z tym że byłam razem z moim <3 dużo zbliżeń heheh nawet na plaży [emoji33] no cóż raz nie zawsze hehehe [emoji1] majorska plaża zaliczona [emoji14] przede wszystkim sporo rozmów, co nam bardzo dużo dało[emoji4]powiem wam że minął 3 miesiąc od kiedy nie ma z nami naszej córeczki i chyba jestem silną babką... Coraz mniej złych dni, może z tego że pracy sporo, nie wiem, ale może to i lepiej bo ileż można płakać[emoji4]w pamięci tak czy siak na zawsze będzie.

A teraz nie wiem kiedy się z Nim zobaczę... Dni płodnych też nie liczyłam, mam @ teraz jakoś co 33 dni a na wakacjach byliśmy 18-23 września B-) (ostatnia @ 2 września), ale nie nastawiam się na nic bo po co się zawodzić[emoji4]

Trzymam kciuki za wszystkie "nasze" forumowe fasolki i wszystkim powodzenia w kolejnym cyklu[emoji4]niech nastąpi wielkie boooom dwukreskowe [emoji1] życzę tego wam i sobie i wracam do robienia opasek dla dzieci na dzień zwierząt [emoji1]
1506758751-aaaaaa.jpeg

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Po przeczytaniu posta czuję od Ciebie zupełnie inną energię. Chyba potrzebne były Wam te wakacje ☺
Witaj :) chyba jednak za duzo i tym mysle, musze troche odpuscic. Moze jak sama sie nie bede stresowac czy sie uda, to sie w koncu uda :)
To prawda. Przez wakacje siedziałam w domu, cały czas myślałam o staraniach, o ciąży. W końcu poszłam do pracy głowa zajęta innymi myślami, no i pykło. Wiem, że ti bardzo trudne ale taka spina z pewnością nam nie służy.

No i padło na mnie... Od rana bolała mnie głowa... Zaczęłam sprzątać żeby nie myśleć... Ale z min na min coraz gorzej... I postanowiłam zmierzyć ciśnienie - i ciśnienie ok ale puls 110.. I po chwili straszne osłabienie i gorączka :( a już myślami że może to ciąża że mi słabo, boli głowa i zawroty.. Ale to jednak nie to.... Raczej żłobkowe wirusy... Chociaż ostatnio jestem ciągle zmęczona... Ale może sobie wmawiam.. No nic nie zrobię, czas do łóżka a ledwo wstałam [emoji14]

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny :)
Jak samopoczucie dzisiaj?
Ja wczoraj bylam na weselu i nie jednego kielonka wypilam. Do @ pozostalo 4 dni. Mam wysyp pryszczy glownoe biust i twarz i ciagniecie w dole brzucha. Tak bym chciala zeby sie udalo.

Wiem to na 100% ale musze pewnie od was uslyszec. Jakby siw jednak udalo to ten alkohol n poczatku nie ma znaczenia?

Gesendet von iPhone mit Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny :)
Jak samopoczucie dzisiaj?
Ja wczoraj bylam na weselu i nie jednego kielonka wypilam. Do @ pozostalo 4 dni. Mam wysyp pryszczy glownoe biust i twarz i ciagniecie w dole brzucha. Tak bym chciala zeby sie udalo.

Wiem to na 100% ale musze pewnie od was uslyszec. Jakby siw jednak udalo to ten alkohol n poczatku nie ma znaczenia?

Gesendet von iPhone mit Forum BabyBoom
Alkohol na tym etapie nie zaszkodzi

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ewela na testach z dnia na dzień raczej nie zauważysz różnicy w nasyceniu koloru kreski, najważniejsze że jest! A to że jasna to nic, przecież jeszcze jest wczesny dc więc i hcg nie jest mega duże :)

Marika cieszę się, że u Ciebie już samopoczucie lepsze, dobrze Ci te wakacje zrobiły :) co do wirusów żłobkowych to fakt, że jest ich sporo, moja córa już dwa razy chora a dopiero od miesiąca do żłobka chodzi :) ale mimo wszystko skoro masz podejrzenie że może to jednak ciąża to zatestuj, co Ci szkodzi :) a może akurat będziesz miała niespodziankę w postaci dwóch kresek :)

Wroni zarówno alkohol jak i leki przyjmowane przed zagniezdzeniem nie szkodzą ewentualnej ciąży :)

Justys woooow ale duże wesele :) fajnie :)

reklama
Dziś czuje że chyba jednak się nie udało. Brzuch boli jak na okres i wogole mam takie przeczucie dziwne

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja ból jak na okres miałam chyba do 7 tc to raczej normalne na etapie wczesnej ciąży.Bralam luteine dopochwowa i magnez.Tak, że jeszcze nic straconego.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry