reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

1506713317-aaaaaa.jpeg

Ja miałam taką w terminie @ tak, że tylko czekac aż będzie ciemniejsza.Ilu dniowe masz cykle?

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Cykle mam 27-30 dniowe. Ostatni był 27 dniowy, a dziś jest mój 26 dc

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Boję się strasznie, bardzo bym chciała żeby wszystko było dobrze. Te antybiotyki mnie martwią wkoncu brałam je prawie 2 tyg.
No zobaczymy co z tego będzie

Teraz już nie przejmuj się antybiotykami, bo później wrazie czego będzie Cię to zżerać przez 9 miesięcy.Jak beta wyjdzie umów się do gina i powiedz mu o antybiotykach na pewno rozwieje twoje wątpliwości.Na tak wczesnym etapie dziecko nie pobiera nic od ciebie.

Teraz już nie przejmuj się antybiotykami, bo później wrazie czego będzie Cię to zżerać przez 9 miesięcy.Jak beta wyjdzie umów się do gina i powiedz mu o antybiotykach na pewno rozwieje twoje wątpliwości.Na tak wczesnym etapie dziecko nie pobiera nic od ciebie.

W wtorek mam termin @ w poniedziałek zrobię betę i jeśli będzie to umowie się do gin. Napewno bede do Was pisać bo to będzie moja pierwsza beta i malo się na tym znam. Nadal biorę ten antybiotyk i nie wiem czy nie przestać

W wtorek mam termin @ w poniedziałek zrobię betę i jeśli będzie to umowie się do gin. Napewno bede do Was pisać bo to będzie moja pierwsza beta i malo się na tym znam. Nadal biorę ten antybiotyk i nie wiem czy nie przestać

Ale mówiłaś, że to ten dla ciężarnych.Mysle, że lepiej brać, bo później w ciąży ciężkie infekcje są groźne,a jak jest dla kobiet w ciąży to na pewno dobrze przebadany.Ile ci zostało tabletek i jak się teraz czujesz?

Ale mówiłaś, że to ten dla ciężarnych.Mysle, że lepiej brać, bo później w ciąży ciężkie infekcje są groźne,a jak jest dla kobiet w ciąży to na pewno dobrze przebadany.Ile ci zostało tabletek i jak się teraz czujesz?

Jeszcze mam większe pół opakowania czuje sie dobrze ale kaszle. To jest augumentin. Jeszcze nurtuje mnie czy mam brać bromegon na prolaktyne czy przestać już. Lekarz mówił że jak będzie ciaza będzie trzeba odstawić tylko nie wiem czy już czy poczekać. Bo do końca pewna nie jestem

Jeszcze mam większe pół opakowania czuje sie dobrze ale kaszle. To jest augumentin. Jeszcze nurtuje mnie czy mam brać bromegon na prolaktyne czy przestać już. Lekarz mówił że jak będzie ciaza będzie trzeba odstawić tylko nie wiem czy już czy poczekać. Bo do końca pewna nie jestem

Ja odstawiłam dopiero bramka po kilku dniach.Lekarz kazał z dnia na dzień, ale ja się naczytałam o poronieniach od gwałtownego odstawienia i stopniowo zmniejszałam dawkę.

@xxEwelaxx jak masz jeszcze ten kaszel to lepiej brać, bo infekcje w ciąży bardzo niebezpieczne, a nie wyleczone może później wrócić.

reklama
Do góry