reklama
××Ewela××
Fanka BB :)
@alunia87 nastrój kiepski.. zaczął się poniedziałek nie nawidze poniedziałków cały czas pracuje, ale czytam Was na bieżąca.
W sobotę robiłam test niestety jedna kreska więc czekam do okresu podbrzusze boli aplikacja pokazuje że pojawi się dzisiaj więc pewnie tak będzie czekam..
A jak u Was dziewczyny?
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
W sobotę robiłam test niestety jedna kreska więc czekam do okresu podbrzusze boli aplikacja pokazuje że pojawi się dzisiaj więc pewnie tak będzie czekam..
A jak u Was dziewczyny?
No to czekamy razem na @@alunia87 nastrój kiepski.. zaczął się poniedziałek nie nawidze poniedziałków cały czas pracuje, ale czytam Was na bieżąca.
A jak u Was dziewczyny?
A która z was chyba uzupełnić listę i pochwalić się terminem bo od was mam tylko @justys0702Termin mam na 11 wrzesnia. Ale cos czuje, ze rozpakuje sie wczesniej.
Z jednej strony bym chciala wczesniej, ale z drugiej jestem przerazona mysla o porodzie.
Link do: Ciaza po poronieniu- lista oczekujących mam
aga_agi
No i bardzo dobrze, wyłacz myślenie, ralaksuj się, nabieraj nowych sił i mocyAneta tak czekam za wynikami.
Narazie o tym nie myślę. Odbiorę po wakacjach. A tym czasem [emoji7]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
@Ewela, @Ewelyn może jeszcze nic straconego
Wczoraj jechaliśmy na rowerach do rodzinki, w sumie ok 15 km. Piękna ścieżka rowerowa, las śpiew ptakówi nagle nade mną leci... ON piękny dostojny bocian...
justys0702
No Ja sie wpisywalam na liste[emoji4]A która z was chyba uzupełnić listę i pochwalić się terminem bo od was mam tylko @justys0702
Link do: Ciaza po poronieniu- lista oczekujących mam
××Ewela××
Na kiedy masz termin ?No to czekamy razem na @
Temperatura już mi spadła więc dostanę dzisiaj.Na kiedy masz termin ?
Taka zła jestem, że znowu to tyle czasu zajmie bez gwarancji na happy end. Muszę się uzbroić w cierpliwość i pozytywne myślenie
Nusia123
Ja kaszle ide dzis do rodzinnego po antybiotyk moj m tez antybiotyk na zatoki eh nie odzywam sie bo mam troche dosyc kolejny cykl stracony testuje ok 20 ale nie nastawiam sie powodzenia w testowaniu dziewczynki i trzymam mocno & za zafasolkowane@alunia87 nastrój kiepski.. zaczął się poniedziałek nie nawidze poniedziałków cały czas pracuje, ale czytam Was na bieżąca.
A jak u Was dziewczyny?
reklama
Kochana u mnie tez troche kiepski nastrój ale akurat nie z powodu cyklu chociaz tez mysle ze wszystko stracone ...@alunia87 nastrój kiepski.. zaczął się poniedziałek nie nawidze poniedziałków cały czas pracuje, ale czytam Was na bieżąca.
A jak u Was dziewczyny?
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom