reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Aneta tak czekam za wynikami.
Narazie o tym nie myślę. Odbiorę po wakacjach. A tym czasem [emoji7]
1499633790-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@alunia87 nastrój kiepski.. zaczął się poniedziałek nie nawidze poniedziałków cały czas pracuje, ale czytam Was na bieżąca.
W sobotę robiłam test niestety jedna kreska więc czekam do okresu podbrzusze boli aplikacja pokazuje że pojawi się dzisiaj więc pewnie tak będzie czekam..

A jak u Was dziewczyny?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

@alunia87 nastrój kiepski.. zaczął się poniedziałek nie nawidze poniedziałków cały czas pracuje, ale czytam Was na bieżąca.
W sobotę robiłam test niestety jedna kreska więc czekam do okresu podbrzusze boli aplikacja pokazuje że pojawi się dzisiaj więc pewnie tak będzie czekam..

A jak u Was dziewczyny?

No to czekamy razem na @

Aneta tak czekam za wynikami.
Narazie o tym nie myślę. Odbiorę po wakacjach. A tym czasem [emoji7]
1499633790-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
No i bardzo dobrze, wyłacz myślenie, ralaksuj się, nabieraj nowych sił i mocy :tak:
@Ewela, @Ewelyn może jeszcze nic straconego:blink:

Wczoraj jechaliśmy na rowerach do rodzinki, w sumie ok 15 km. Piękna ścieżka rowerowa, las śpiew ptakówi nagle nade mną leci... ON piękny dostojny bocian... :D

A jak u Was dziewczyny?

Ja kaszle ide dzis do rodzinnego po antybiotyk moj m tez antybiotyk na zatoki eh nie odzywam sie bo mam troche dosyc kolejny cykl stracony :( testuje ok 20 ale nie nastawiam sie :( powodzenia w testowaniu dziewczynki i trzymam mocno & za zafasolkowane :):)

reklama

A jak u Was dziewczyny?

Kochana u mnie tez troche kiepski nastrój ale akurat nie z powodu cyklu chociaz tez mysle ze wszystko stracone ...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry