reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Zdrowiej szybko kochana [emoji9] jest nadzieja ze się udało, dziewczyny pisały ze zachodziły w ciążę jak były chore, więc jest cały czas nadzieja nie skreślaj tego cyklu

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje kochana wlasnie biore antybiotyk na 3 dni dziala 5 trzymam kciuki za twoj nast cykl jesli sie mi tez nie uda to sierpien nasz !! :)

reklama
Dziekuje kochana wlasnie biore antybiotyk na 3 dni dziala 5 trzymam kciuki za twoj nast cykl jesli sie mi tez nie uda to sierpien nasz !! :)
Nie dziękuję [emoji4] narazie cierpliwie czekam na @ która sobie ze mnie żarty robi i sie spóźnia [emoji4][emoji9]

Gorące pozdrowienia dziewczynki :-)
Przesyłam buziaki :-*
Ja właśnie czekam nie cierpliwie na wizytę czy wszystko dobrze
Bardzo się boję :*:*:*
Jak po wizycie?

f2w3yx8d527fn6nf.png

Hejka Dziewczyny

@90_natka Kochana opuchlizna zeszła całkiem i jak narazie jest bardzo dobrze. Co do alergii to czasami coś jeszcze się pojawia ale maść która Mi przepisali pomaga na to bardzo.

@justys0702 będzie kawał dziewuchy [emoji8][emoji8][emoji8] i dobrze niech rośnie sobie zdrowo!!!

A Ja nawet ostatnio nie mam ochoty za bardzo pisać bo tak strasznie Mnie meczą mdłości , po szpitalu wróciły ze zwiększoną siłą, od rana do wieczora. Ale czytam Was na bieżąco.

Buziaczki dla wszystkich.

@alunia87 będzie dobrze i Wam się uda Kochana zobaczysz!!!

@mfifi04 udanego urlopu!!!!

@aga_agi mam nadzieję, że już lepiej się czujesz!!!

@InezkaK prawda imię piękne. Też Mi się zawsze podobało. Jest nietypowe i mało spotykane.

@xxEwelaxx Kochana czekam na Twoje Dwie Kreseczki!!!

@Ewelyn Ty też tak jakoś na dniach liczę pochwalisz się Dwoma Kreseczkami!!!

@Nusia123 a kiedy Ty Kochana testujesz??

@SOMEON dawno się nie odzywałaś?? Co tam u Ciebie???

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana mdlosci sa wskazane za kazdym razem jak sie zle poczujesz pomysl sobie co mi gin mowila mdlosci oznaczaja ze z dzidzi wszystko gra bo zwieksza sie ilosc gonadotropiny kosmowkowej tzn wszystko z dzidzi suuper :):):)
Ja od dzis antybiotyk na zapalenie gornych drog oddechowych eh testuje 19-20 nie nastawiam sie bo M tez na antybiotyku :/

@Nusia zdrowiej szybko, nadzieja zawsze jest dobra. Ja testuję ok 22 w termin @, chociaż nie wiem czy wytrzymam :rofl2:
@Ewela jeszcze nie przyszła? Więc może dała sobie spokój?

@Nusia zdrowiej szybko, nadzieja zawsze jest dobra. Ja testuję ok 22 w termin @, chociaż nie wiem czy wytrzymam :rofl2:
@Ewela jeszcze nie przyszła? Więc może dała sobie spokój?
Jeszcze jej nie ma ale pewnie robi mnie w konia [emoji4] znając to wredote to chce mi zrobić nadzieję i przyjdzie jutro [emoji4] ale wcale jej tu nie zapraszam niech spierdziela

reklama
Witam . Dołączam do starających się po stracie... Postanowiłam znaleźć miejsce, gdzie są osoby w podobnych sytuacjach (to forum to takie miejsce).
Jestem po stracie i z mężem też jakiś czas się staramy i nic. Marzy nam się kolejny maluszek, ale ja strasznie się boję kolejnej straty.
A właśnie coś mi się @ spóźnia ok półtora tyg. (zawsze mam regularne), więc jest maluśka nadzieja, nie nakręcam się, bo nie chcę się rozczarowac.
Pozdrawiam ☺

km5sk6nluc1bj6w4.png

65vqics49vr5roda.png

kGflp2.png

Ostatnia edycja:
Do góry