reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Też piękne imię daliście Aniołkowi!!! Może nie na miejscu pytanie, ale Kochana jak Ty się czujesz??

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Różnie.. Samej ciężko mi określić jak się czuje. Raz myślę, że tak miało być, że to miała być próba dla mnie i dla partnera niestety bardzo dla nas bolesna.. Ale jakoś się z tym godzę. Innym razem zadaję sobie, Bogu, wszystkim dokoła pytanie dlaczego i wtedy zazwyczaj jest ten fatalny dzień - wielkiego płaczu i żalu dlaczego mnie to spotkało... Ogólnie schudłam ze stresu sporo, zacznijmy od tego że w ciąży nie zdążyłam przytyć ani kg... Raz radzę sobie z tym lepiej, raz gorzej. Dużo pisze ostatnio, przelewam uczucia na papier... A ten list napisałam do mojej Córki, mam nadzieję że słyszała jak jej ze spływającymi po policzkach łzami go czytałam..
1499529248-aaaaaa.jpeg
1499529256-aaaaaa.jpeg

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No cio Ty głowa do góry!!! Temperatura wystarczy jak będzie o 0.2 kreseczki wyższa od średniej temperatury sprzed 6dni od owulacji. Gdzie masz zapisany wykres???

W tym cyklu mierze tylko od poniedziałku, bo zapomniałam termometru na wakacje, ale tak mi dziwnie skacze

1499529750-aaaaaa.png

Co ma być to będzie, tylko kolejny cykl też pewnie stracony bo mąż teraz antybiotyk bierze

Hejka Dziewczyny

@90_natka Kochana opuchlizna zeszła całkiem i jak narazie jest bardzo dobrze. Co do alergii to czasami coś jeszcze się pojawia ale maść która Mi przepisali pomaga na to bardzo.

@justys0702 będzie kawał dziewuchy [emoji8][emoji8][emoji8] i dobrze niech rośnie sobie zdrowo!!!

A Ja nawet ostatnio nie mam ochoty za bardzo pisać bo tak strasznie Mnie meczą mdłości , po szpitalu wróciły ze zwiększoną siłą, od rana do wieczora. Ale czytam Was na bieżąco.

Buziaczki dla wszystkich.

@alunia87 będzie dobrze i Wam się uda Kochana zobaczysz!!!

@mfifi04 udanego urlopu!!!!

@aga_agi mam nadzieję, że już lepiej się czujesz!!!

@InezkaK prawda imię piękne. Też Mi się zawsze podobało. Jest nietypowe i mało spotykane.

@xxEwelaxx Kochana czekam na Twoje Dwie Kreseczki!!!

@Ewelyn Ty też tak jakoś na dniach liczę pochwalisz się Dwoma Kreseczkami!!!

@Nusia123 a kiedy Ty Kochana testujesz??

@SOMEON dawno się nie odzywałaś?? Co tam u Ciebie???

Oj duza chyba bedzie. Az nie chce myslec jak ja bede rodzic taki kawal baby[emoji6]

f2w3yx8d527fn6nf.png

Różnie.. Samej ciężko mi określić jak się czuje. Raz myślę, że tak miało być, że to miała być próba dla mnie i dla partnera niestety bardzo dla nas bolesna.. Ale jakoś się z tym godzę. Innym razem zadaję sobie, Bogu, wszystkim dokoła pytanie dlaczego i wtedy zazwyczaj jest ten fatalny dzień - wielkiego płaczu i żalu dlaczego mnie to spotkało... Ogólnie schudłam ze stresu sporo, zacznijmy od tego że w ciąży nie zdążyłam przytyć ani kg... Raz radzę sobie z tym lepiej, raz gorzej. Dużo pisze ostatnio, przelewam uczucia na papier... A ten list napisałam do mojej Córki, mam nadzieję że słyszała jak jej ze spływającymi po policzkach łzami go czytałam..
1499529248-aaaaaa.jpeg
1499529256-aaaaaa.jpeg

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Pieknie to napisalas.
Az lzy same naplywaja do oczu[emoji15]

f2w3yx8d527fn6nf.png

Piękne imiona Dziewczyny..

@AnetaManiak najważniejsze, że nawet jeśli się pojawia uczulenie to ta maść pomaga!
A co do mdłości to niestety najgorsze te pierwsze tygodnie.. Ale później powinno być lepiej :)

@Ewelyn ja w żadnej ciąży nie miałam 37 więc to że nie masz tyle to żaden wyznacznik :) wszystko zależy jaką masz podstawową temperaturę w pierwszej fazie cyklu :)

@Marika92 piękny list... Ja po stracie pisałam pamiętnik, jakoś łatwiej było mi przelać uczucia na papier niż głośno o nich mówić. Kiedyś będzie lepiej, i choć nigdy nie będzie już tak samo jak przed ciążą i stratą to pewnego dnia życie po prostu stanie się łatwiejsze niż teraz, zacznie toczyć się dalej. Nigdy nie zapomnicie o Waszym Aniołku, ale z czasem będziecie umieli pogodzić się z tym że tak się stało i zaakceptować to. Tylko niestety na to potrzeba czasu...

@aneta, tak u mnie lepiej, chociaż coś dziś znów gardło pobolewa. Na te mdłości próbowałaś imbir? Mi się doskonale sprawdzały migdały.
@ewelin ja się totalnie nie orientuję w mierzeniu temperatury.
@mfifi super, bawcie się dobrze i wracajcie we trójkę :)

reklama
Do góry