reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Też piękne imię daliście Aniołkowi!!! Może nie na miejscu pytanie, ale Kochana jak Ty się czujesz??

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Różnie.. Samej ciężko mi określić jak się czuje. Raz myślę, że tak miało być, że to miała być próba dla mnie i dla partnera niestety bardzo dla nas bolesna.. Ale jakoś się z tym godzę. Innym razem zadaję sobie, Bogu, wszystkim dokoła pytanie dlaczego i wtedy zazwyczaj jest ten fatalny dzień - wielkiego płaczu i żalu dlaczego mnie to spotkało... Ogólnie schudłam ze stresu sporo, zacznijmy od tego że w ciąży nie zdążyłam przytyć ani kg... Raz radzę sobie z tym lepiej, raz gorzej. Dużo pisze ostatnio, przelewam uczucia na papier... A ten list napisałam do mojej Córki, mam nadzieję że słyszała jak jej ze spływającymi po policzkach łzami go czytałam..
1499529248-aaaaaa.jpeg
1499529256-aaaaaa.jpeg

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No cio Ty głowa do góry!!! Temperatura wystarczy jak będzie o 0.2 kreseczki wyższa od średniej temperatury sprzed 6dni od owulacji. Gdzie masz zapisany wykres???

W tym cyklu mierze tylko od poniedziałku, bo zapomniałam termometru na wakacje, ale tak mi dziwnie skacze

1499529750-aaaaaa.png

Co ma być to będzie, tylko kolejny cykl też pewnie stracony bo mąż teraz antybiotyk bierze

Hejka Dziewczyny

@90_natka Kochana opuchlizna zeszła całkiem i jak narazie jest bardzo dobrze. Co do alergii to czasami coś jeszcze się pojawia ale maść która Mi przepisali pomaga na to bardzo.

@justys0702 będzie kawał dziewuchy [emoji8][emoji8][emoji8] i dobrze niech rośnie sobie zdrowo!!!

A Ja nawet ostatnio nie mam ochoty za bardzo pisać bo tak strasznie Mnie meczą mdłości , po szpitalu wróciły ze zwiększoną siłą, od rana do wieczora. Ale czytam Was na bieżąco.

Buziaczki dla wszystkich.

@alunia87 będzie dobrze i Wam się uda Kochana zobaczysz!!!

@mfifi04 udanego urlopu!!!!

@aga_agi mam nadzieję, że już lepiej się czujesz!!!

@InezkaK prawda imię piękne. Też Mi się zawsze podobało. Jest nietypowe i mało spotykane.

@xxEwelaxx Kochana czekam na Twoje Dwie Kreseczki!!!

@Ewelyn Ty też tak jakoś na dniach liczę pochwalisz się Dwoma Kreseczkami!!!

@Nusia123 a kiedy Ty Kochana testujesz??

@SOMEON dawno się nie odzywałaś?? Co tam u Ciebie???

Oj duza chyba bedzie. Az nie chce myslec jak ja bede rodzic taki kawal baby[emoji6]

f2w3yx8d527fn6nf.png

Różnie.. Samej ciężko mi określić jak się czuje. Raz myślę, że tak miało być, że to miała być próba dla mnie i dla partnera niestety bardzo dla nas bolesna.. Ale jakoś się z tym godzę. Innym razem zadaję sobie, Bogu, wszystkim dokoła pytanie dlaczego i wtedy zazwyczaj jest ten fatalny dzień - wielkiego płaczu i żalu dlaczego mnie to spotkało... Ogólnie schudłam ze stresu sporo, zacznijmy od tego że w ciąży nie zdążyłam przytyć ani kg... Raz radzę sobie z tym lepiej, raz gorzej. Dużo pisze ostatnio, przelewam uczucia na papier... A ten list napisałam do mojej Córki, mam nadzieję że słyszała jak jej ze spływającymi po policzkach łzami go czytałam..
1499529248-aaaaaa.jpeg
1499529256-aaaaaa.jpeg

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Pieknie to napisalas.
Az lzy same naplywaja do oczu[emoji15]

f2w3yx8d527fn6nf.png

Piękne imiona Dziewczyny..

@AnetaManiak najważniejsze, że nawet jeśli się pojawia uczulenie to ta maść pomaga!
A co do mdłości to niestety najgorsze te pierwsze tygodnie.. Ale później powinno być lepiej :)

@Ewelyn ja w żadnej ciąży nie miałam 37 więc to że nie masz tyle to żaden wyznacznik :) wszystko zależy jaką masz podstawową temperaturę w pierwszej fazie cyklu :)

@Marika92 piękny list... Ja po stracie pisałam pamiętnik, jakoś łatwiej było mi przelać uczucia na papier niż głośno o nich mówić. Kiedyś będzie lepiej, i choć nigdy nie będzie już tak samo jak przed ciążą i stratą to pewnego dnia życie po prostu stanie się łatwiejsze niż teraz, zacznie toczyć się dalej. Nigdy nie zapomnicie o Waszym Aniołku, ale z czasem będziecie umieli pogodzić się z tym że tak się stało i zaakceptować to. Tylko niestety na to potrzeba czasu...

@aneta, tak u mnie lepiej, chociaż coś dziś znów gardło pobolewa. Na te mdłości próbowałaś imbir? Mi się doskonale sprawdzały migdały.
@ewelin ja się totalnie nie orientuję w mierzeniu temperatury.
@mfifi super, bawcie się dobrze i wracajcie we trójkę :)

reklama
Do góry