reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Aneta tak czekam za wynikami.
Narazie o tym nie myślę. Odbiorę po wakacjach. A tym czasem [emoji7]
1499633790-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@alunia87 nastrój kiepski.. zaczął się poniedziałek nie nawidze poniedziałków cały czas pracuje, ale czytam Was na bieżąca.
W sobotę robiłam test niestety jedna kreska więc czekam do okresu podbrzusze boli aplikacja pokazuje że pojawi się dzisiaj więc pewnie tak będzie czekam..

A jak u Was dziewczyny?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

@alunia87 nastrój kiepski.. zaczął się poniedziałek nie nawidze poniedziałków cały czas pracuje, ale czytam Was na bieżąca.
W sobotę robiłam test niestety jedna kreska więc czekam do okresu podbrzusze boli aplikacja pokazuje że pojawi się dzisiaj więc pewnie tak będzie czekam..

A jak u Was dziewczyny?

No to czekamy razem na @

Aneta tak czekam za wynikami.
Narazie o tym nie myślę. Odbiorę po wakacjach. A tym czasem [emoji7]
1499633790-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
No i bardzo dobrze, wyłacz myślenie, ralaksuj się, nabieraj nowych sił i mocy :tak:
@Ewela, @Ewelyn może jeszcze nic straconego:blink:

Wczoraj jechaliśmy na rowerach do rodzinki, w sumie ok 15 km. Piękna ścieżka rowerowa, las śpiew ptakówi nagle nade mną leci... ON piękny dostojny bocian... :D

A jak u Was dziewczyny?

Ja kaszle ide dzis do rodzinnego po antybiotyk moj m tez antybiotyk na zatoki eh nie odzywam sie bo mam troche dosyc kolejny cykl stracony :( testuje ok 20 ale nie nastawiam sie :( powodzenia w testowaniu dziewczynki i trzymam mocno & za zafasolkowane :):)

reklama

A jak u Was dziewczyny?

Kochana u mnie tez troche kiepski nastrój ale akurat nie z powodu cyklu chociaz tez mysle ze wszystko stracone ...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry