reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

@aneta, tak u mnie lepiej, chociaż coś dziś znów gardło pobolewa. Na te mdłości próbowałaś imbir? Mi się doskonale sprawdzały migdały.
@ewelin ja się totalnie nie orientuję w mierzeniu temperatury.
@mfifi super, bawcie się dobrze i wracajcie we trójkę :)
Spróbowałam imbiru dzisiaj. Mąż Mi zaparzył kawałek. Dziękuję Kochana jest o Niebo lepiej[emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@miffi pieknej pogody wam zycze i powrotu we trojke [emoji5]
@marika pieknie napisane lzy same cisna do oczu
@Anetka dla kruszynki da sie przezyc nawet najgorsze mdlosci oby szybko ustapily
@Ewelyn ja tez sie nie za bardzo znam na mierzeniu temperatury a pewnie ciezko u ciebie stwierdzic bo nie masz od poczatku cyklu ale Anetka mi zawsze pomaga [emoji12]
@aga_agi a jak u ciebie starania?[emoji5]

No wlasnie u mnie temp na wykresie tez wariuje sama nie wiem co myslec ...jestem przekonana ze nic z tego nie wyszlo przez ta bete i okropne bóle jeszcze wczoraj kilka razy mnie cos zaklulo w podbrzuszu ....eh jakie to wszystko trudne ...łapie znowu jakiegos doła ...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Spróbowałam imbiru dzisiaj. Mąż Mi zaparzył kawałek. Dziękuję Kochana jest o Niebo lepiej[emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
No to super :-)
@miffi pieknej pogody wam zycze i powrotu we trojke [emoji5]
@marika pieknie napisane lzy same cisna do oczu
@Anetka dla kruszynki da sie przezyc nawet najgorsze mdlosci oby szybko ustapily
@Ewelyn ja tez sie nie za bardzo znam na mierzeniu temperatury a pewnie ciezko u ciebie stwierdzic bo nie masz od poczatku cyklu ale Anetka mi zawsze pomaga [emoji12]
@aga_agi a jak u ciebie starania?[emoji5]

No wlasnie u mnie temp na wykresie tez wariuje sama nie wiem co myslec ...jestem przekonana ze nic z tego nie wyszlo przez ta bete i okropne bóle jeszcze wczoraj kilka razy mnie cos zaklulo w podbrzuszu ....eh jakie to wszystko trudne ...łapie znowu jakiegos doła ...

Kochana starania w toku, zobaczymy co z tego wyjdzie, czy coś wyjdzie ;)
Kurcze nie wiem co Ci napisać z tą betą głupią Twoją. Moze jak byla na takim niskim poziomie, to jeszcze nie wszystko stracone?

@AnetaManiak widzisz kochana, a jeszcze niedawno się bałaś,ze objawy minęły i pisałam, ze jeszcze powrócą [emoji23]. Ja biorę prenatal uno dla staraczek i i do 1 t rymestru ma imbir już w składzie.Rozejrzyj się u siebie może za jakimś suplementem o podobnym składzie
@justys0702 Lilia bardzo ładne imię[emoji3].Na kiedy masz termin?
Ja od zawsze chciałam mieć córkę Kinge albo Julie jak moja lalka barbi z dzieciństwa [emoji5][emoji38].Anastazja też mi się zawsze podobało [emoji5].U mnie to ruletka bo mam 2 siostry i brata najmłodszego ,a mój mąż ma 3 braci i podejrzewam ,ze jak się już uda to będzie chłopak ,bo wszyscy na około maja chłopaków [emoji5].
@xxEwelaxx jak nastrój?
@Ewelyn czekam na twoje dwie kreski
@mfifi04 dziś pogoda wam dopisała nad morzem [emoji4].Mam nadzieję ,ze wrócisz z pozytywną energią do walki, bo chyba jeszcze nie wrociliscie do starań ,bo czekasz na wyniki?
@InezkaK mam nadzieje ,ze po tym cyklu twoja beta dojdzie do ładu i doczekasz się fasolki.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

@AnetaManiak widzisz kochana, a jeszcze niedawno się bałaś,ze objawy minęły i pisałam, ze jeszcze powrócą [emoji23]. Ja biorę prenatal uno dla staraczek i i do 1 t rymestru ma imbir już w składzie.Rozejrzyj się u siebie może za jakimś suplementem o podobnym składzie
@justys0702 Lilia bardzo ładne imię[emoji3].Na kiedy masz termin?
Ja od zawsze chciałam mieć córkę Kinge albo Julie jak moja lalka barbi z dzieciństwa [emoji5][emoji38].Anastazja też mi się zawsze podobało [emoji5].U mnie to ruletka bo mam 2 siostry i brata najmłodszego ,a mój mąż ma 3 braci i podejrzewam ,ze jak się już uda to będzie chłopak ,bo wszyscy na około maja chłopaków [emoji5].
@xxEwelaxx jak nastrój?
@Ewelyn czekam na twoje dwie kreski
@mfifi04 dziś pogoda wam dopisała nad morzem [emoji4].Mam nadzieję ,ze wrócisz z pozytywną energią do walki, bo chyba jeszcze nie wrociliscie do starań ,bo czekasz na wyniki?
@InezkaK mam nadzieje ,ze po tym cyklu twoja beta dojdzie do ładu i doczekasz się fasolki.

Termin mam na 11 wrzesnia. Ale cos czuje, ze rozpakuje sie wczesniej.
Z jednej strony bym chciala wczesniej, ale z drugiej jestem przerazona mysla o porodzie.

f2w3yx8d527fn6nf.png

Z jednej strony bym chciala wczesniej, ale z drugiej jestem przerazona mysla o porodzie.

f2w3yx8d527fn6nf.png
Moja siostra prawie urodziła w karetce[emoji5],nie ma reguły na to jak będzie przebiegał poród.Na szczęście twoje cierpienie zostanie wynagrodzone [emoji5],11 września mam rocznice ślubu [emoji4]i jest rocznica World trade center [emoji5] może dzidzia wytrzyma do terminu .

f2w3yx8d527fn6nf.png
Jak dzidzia bedzie gotowa to wyjdzie [emoji5][emoji12]ale rozumię też ze doczekac sie nie możesz zeby przytulić swoj skarb [emoji177] ja mialam termin na 16.09 [emoji56]

reklama
Do góry