reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

@aneta, tak u mnie lepiej, chociaż coś dziś znów gardło pobolewa. Na te mdłości próbowałaś imbir? Mi się doskonale sprawdzały migdały.
@ewelin ja się totalnie nie orientuję w mierzeniu temperatury.
@mfifi super, bawcie się dobrze i wracajcie we trójkę :)
Spróbowałam imbiru dzisiaj. Mąż Mi zaparzył kawałek. Dziękuję Kochana jest o Niebo lepiej[emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@miffi pieknej pogody wam zycze i powrotu we trojke [emoji5]
@marika pieknie napisane lzy same cisna do oczu
@Anetka dla kruszynki da sie przezyc nawet najgorsze mdlosci oby szybko ustapily
@Ewelyn ja tez sie nie za bardzo znam na mierzeniu temperatury a pewnie ciezko u ciebie stwierdzic bo nie masz od poczatku cyklu ale Anetka mi zawsze pomaga [emoji12]
@aga_agi a jak u ciebie starania?[emoji5]

No wlasnie u mnie temp na wykresie tez wariuje sama nie wiem co myslec ...jestem przekonana ze nic z tego nie wyszlo przez ta bete i okropne bóle jeszcze wczoraj kilka razy mnie cos zaklulo w podbrzuszu ....eh jakie to wszystko trudne ...łapie znowu jakiegos doła ...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Spróbowałam imbiru dzisiaj. Mąż Mi zaparzył kawałek. Dziękuję Kochana jest o Niebo lepiej[emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
No to super :-)
@miffi pieknej pogody wam zycze i powrotu we trojke [emoji5]
@marika pieknie napisane lzy same cisna do oczu
@Anetka dla kruszynki da sie przezyc nawet najgorsze mdlosci oby szybko ustapily
@Ewelyn ja tez sie nie za bardzo znam na mierzeniu temperatury a pewnie ciezko u ciebie stwierdzic bo nie masz od poczatku cyklu ale Anetka mi zawsze pomaga [emoji12]
@aga_agi a jak u ciebie starania?[emoji5]

No wlasnie u mnie temp na wykresie tez wariuje sama nie wiem co myslec ...jestem przekonana ze nic z tego nie wyszlo przez ta bete i okropne bóle jeszcze wczoraj kilka razy mnie cos zaklulo w podbrzuszu ....eh jakie to wszystko trudne ...łapie znowu jakiegos doła ...

Kochana starania w toku, zobaczymy co z tego wyjdzie, czy coś wyjdzie ;)
Kurcze nie wiem co Ci napisać z tą betą głupią Twoją. Moze jak byla na takim niskim poziomie, to jeszcze nie wszystko stracone?

@AnetaManiak widzisz kochana, a jeszcze niedawno się bałaś,ze objawy minęły i pisałam, ze jeszcze powrócą [emoji23]. Ja biorę prenatal uno dla staraczek i i do 1 t rymestru ma imbir już w składzie.Rozejrzyj się u siebie może za jakimś suplementem o podobnym składzie
@justys0702 Lilia bardzo ładne imię[emoji3].Na kiedy masz termin?
Ja od zawsze chciałam mieć córkę Kinge albo Julie jak moja lalka barbi z dzieciństwa [emoji5][emoji38].Anastazja też mi się zawsze podobało [emoji5].U mnie to ruletka bo mam 2 siostry i brata najmłodszego ,a mój mąż ma 3 braci i podejrzewam ,ze jak się już uda to będzie chłopak ,bo wszyscy na około maja chłopaków [emoji5].
@xxEwelaxx jak nastrój?
@Ewelyn czekam na twoje dwie kreski
@mfifi04 dziś pogoda wam dopisała nad morzem [emoji4].Mam nadzieję ,ze wrócisz z pozytywną energią do walki, bo chyba jeszcze nie wrociliscie do starań ,bo czekasz na wyniki?
@InezkaK mam nadzieje ,ze po tym cyklu twoja beta dojdzie do ładu i doczekasz się fasolki.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

@AnetaManiak widzisz kochana, a jeszcze niedawno się bałaś,ze objawy minęły i pisałam, ze jeszcze powrócą [emoji23]. Ja biorę prenatal uno dla staraczek i i do 1 t rymestru ma imbir już w składzie.Rozejrzyj się u siebie może za jakimś suplementem o podobnym składzie
@justys0702 Lilia bardzo ładne imię[emoji3].Na kiedy masz termin?
Ja od zawsze chciałam mieć córkę Kinge albo Julie jak moja lalka barbi z dzieciństwa [emoji5][emoji38].Anastazja też mi się zawsze podobało [emoji5].U mnie to ruletka bo mam 2 siostry i brata najmłodszego ,a mój mąż ma 3 braci i podejrzewam ,ze jak się już uda to będzie chłopak ,bo wszyscy na około maja chłopaków [emoji5].
@xxEwelaxx jak nastrój?
@Ewelyn czekam na twoje dwie kreski
@mfifi04 dziś pogoda wam dopisała nad morzem [emoji4].Mam nadzieję ,ze wrócisz z pozytywną energią do walki, bo chyba jeszcze nie wrociliscie do starań ,bo czekasz na wyniki?
@InezkaK mam nadzieje ,ze po tym cyklu twoja beta dojdzie do ładu i doczekasz się fasolki.

Termin mam na 11 wrzesnia. Ale cos czuje, ze rozpakuje sie wczesniej.
Z jednej strony bym chciala wczesniej, ale z drugiej jestem przerazona mysla o porodzie.

f2w3yx8d527fn6nf.png

Z jednej strony bym chciala wczesniej, ale z drugiej jestem przerazona mysla o porodzie.

f2w3yx8d527fn6nf.png
Moja siostra prawie urodziła w karetce[emoji5],nie ma reguły na to jak będzie przebiegał poród.Na szczęście twoje cierpienie zostanie wynagrodzone [emoji5],11 września mam rocznice ślubu [emoji4]i jest rocznica World trade center [emoji5] może dzidzia wytrzyma do terminu .

f2w3yx8d527fn6nf.png
Jak dzidzia bedzie gotowa to wyjdzie [emoji5][emoji12]ale rozumię też ze doczekac sie nie możesz zeby przytulić swoj skarb [emoji177] ja mialam termin na 16.09 [emoji56]

reklama
Do góry