reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Dzieki wielkie już dziś jest lepiej trochę się uspokoiło. Mam nazieję że dalej będzie dobrze. @AnetaManiak Jak się dzisiaj czujesz kochana?
@Abi A. ja po poronieniu krwawilam 10 dni i jakieś tam bóle występowały, niestety nie pamiętam w jakim nasileniu.Myślę ,ze jak krwawienie nie jest silne nie ma się czym przejmować.Na skurcze zażywaj nospe, powinno ulżyć.Po zakończeniu krwawienia konieczne idź na kontrolę ,żeby lekarz mógł sprawdzić czy jest czysto.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Abi A. Ogólnie dobrze. Oczy już dobrze wyglądają. Tylko jeszcze trochę na rękach tych krostek jest. Brzuch no wiadomo coś tam czasami ciągnie po bokach. Ale ogólnie czuję się dobrze. Jak dla Mnie mogłabym iść do domu. No ale będę dostawać te kroplówki codziennie na wzmocnienie organizmu.
A jak u Ciebie?? Bóle już przeszły?? Po następnej @ umów się na wizytę. Wiesz może lekarz da szybciej zielone światło. Tutaj dość często to się zdarzało. Najpierw mówią tak a potem jak zaglądają, że jest wszystko ok to można szybciej zacząć starania [emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem po wizycie. A więc pęcherzyk ciążowy jest. Na tym etapie ciąży wielkość jego jest odpowiednia. Za około tydzień powinno już widać wszystko łącznie z serduszkiem. Jak narazie jest wszystko w jak najlepszym porządku. Cysta jest 5cm. Ale nic z nią nie robić do 12tc powinna sama się wchłonąć.

Jestem po wizycie. A więc pęcherzyk ciążowy jest. Na tym etapie ciąży wielkość jego jest odpowiednia. Za około tydzień powinno już widać wszystko łącznie z serduszkiem. Jak narazie jest wszystko w jak najlepszym porządku. Cysta jest 5cm. Ale nic z nią nie robić do 12tc powinna sama się wchłonąć.

Cudownie

No i widzisz[emoji3] tak się bałaś, a tu wszystko zmierza ku dobremu.Za tydzień usłyszysz pięknie bijące serduszko [emoji176].Dobrze, ze jesteś pod opieką specjalistów.Do poniedziałku czas szybko zleci.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Będę jutro rano dzwonić do Mojego gina. Zobaczę może nie będzie robił problemów. Ale kuźwa wkórzają mnie, że tu Mi nie chcą zrobić. Tylko gadają może może i zobaczymy. Boję się boję strasznie. Jeżeli znów coś się stanie to Ja już nie wytrzymam

Bedzie dobrze napewno!!! Naciskaj na nich zeby bylo usg!! Az zrobia :)

@InezkaK skończyła Ci się @. U mnie jeszcze dziś plamienia. To już 8 dzień.
@Abi nie miałam partych w ogóle, mniestrasznie bolały plecy, a po poronieniu krwawiłam 8dni.
Ja zaczynam dzis lub jutro starank dlugo masz ta @ ja mam 4 dni to olej z wiesiolka bierz :) ja dwa dziennie plus parze siemie lniane lipiec nasz !! Musimy zapelnic brzuszki bo u mnie tylko sadelko a mala pyta wciaz jest tam juz dzidzius??:)

Cuuudownie to teraz odpoczywaj i mow do dzidzi zeby rosla :):) ale sie ciesze Anetko trzymam zacisniete & zebys w nast roku tulila malenstwo :):)

Super [emoji5] bardzo się ciesze [emoji5]

thgfyx8do52i1bov.png

reklama
Aj cieszę się i to bardzo. Aż Mi kamień z serca spadł. Chociaż nie powiem do domu już bym chciała i to bardzo. Teraz jestem sama w pokoju bo pani która ze Mną leżała dzisiaj wyszła.

@aga_agi właśnie a Twoja @ w końcu poszła?? Bo coś jeszcze o jakiś plamieniach pisałaś??

@alunia87 odetchnełam z ulgą. Oby w ten poniedziałek Mnie wypuścili!!! Wiem marudzę ale Ja nienawidzę szpitali. Bo czuję się taka bezczynna. A w domu już bym zdążyła wszystko poogarniać. A Tu dzisiaj w pracy czy w domciu?? A jak tam się Gizmo miewa??

@Nusia123 nio działaj działaj. Ja lubiłam dodawać świeżo zmielone siemie lniane do jogurtów bądź koktajli. Polecam też dobre!!!

No trzyma za Was dziewczyny kciuki, żebyście wszystkie dołączyły do marcówek!!!! Lipiec jest wasz!!!

Do góry