reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Przepraszam DZIEWCZYNY, że tak wam marudzę, ale już naprawdę wychodzę sama z siebie. I te huśtawki nastrojów dodatkowo to napędzają. Mąż był na chwilkę i jak odszedł to już miałam łzy. Dosłownie burza hormonów w jednej chwili jestem nerwowa w drugiej płaczliwa.

@InezkaK próbuje bardzo próbuje pozytywnie myśleć. Ale jest Mi ciężko.
A jak Ty Kochana dajesz radę po nockach?? Teraz mała ma wakacje, to masz dla niej jakaś opiekunkę czy zostaje ze starszym rodzeństwem??

@Abi A. Zobaczysz jak szybko zleci czas i będziesz mogła się starać o maleństwo. Może porób jeszcze jakieś badania chociażby podstawowe hormony. Nasienie zbadajcie. A co do bóli skurczy to pierwszego dnia tylko krwawiłam a dopiero od drugiego dnia się zaczęło. Skurcze jak do porodu no i niestety ale że tak to brzydko ujme wylatywało wszystko. I to tak ze 3dni trwało a potem już słabło. Ale wiem,że niektóre dziewczyny nawet i przez 3tyg plamią.

@mfifi04 Ja myślę tylko o sobie. A co z Tobą jak Ty się czujesz?? Przestałaś plamić po tym zabiegu??

@aga_agi jak tam dżemik??

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Anetka moja ksiezniczka dzisiaj byla ostatni dzien w przedszkolu jutro kuzynka ja zabiera a tak ogólnie to my z mezem mijamy sie zmianami a w razie czegoś to idzie do kogos z rodziny na godzinke lub dwie ogolnie dajemy radę [emoji14]Zawsze podziwiam cię za twoje fantastyczne nastawienie i wiesz jak ja albo ktoras z nas ma dola to TY i WSZYSTKIE INNE DZIEWCZYNY TUTAJ dajesz nam kopa i zarazem podnosisz na duchu [emoji14]Buziaki kochana i nie stresuj się napewno dzidzia spokojnie sobie rośnie [emoji8][emoji177]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A tak na marginesie to nie poszlam dzisiaj do pracy na 18:00 bo powiedzialam ze nie moge i ide na 22:00 [emoji14] wiec mam chwile zeby tu z wami być [emoji182][emoji12]

Osz ty. Co było powodem tego że nie szłas wcześniej? Gdzie pracujesz że macie nocki? Ja skończę pracę a ty zaczniesz[emoji6]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Osz ty. Co było powodem tego że nie szłas wcześniej? Gdzie pracujesz że macie nocki? Ja skończę pracę a ty zaczniesz[emoji6]

Kochana jak to u nas nazywaja" oboz pracy" ogromna firma Com40 produkujemy meble do ikea a ja szyje na szwalni [emoji5]i chcieliby zeby byc zawsze na ich kazde skinienie ale ja naleze do takich troszke odwazniejszych i sie nie daje tak wykorzystywac praca jest wazna ale jeszcze sa cudowne dzieci i wspanialy mąż [emoji1]dobra zbieram sie do pracy [emoji8]

Kochana jak to u nas nazywaja" oboz pracy" ogromna firma Com40 produkujemy meble do ikea a ja szyje na szwalni [emoji5]i chcieliby zeby byc zawsze na ich kazde skinienie ale ja naleze do takich troszke odwazniejszych i sie nie daje tak wykorzystywac praca jest wazna ale jeszcze sa cudowne dzieci i wspanialy mąż [emoji1]dobra zbieram sie do pracy [emoji8]

To faktycznie. Ja też jestem z tych co się nie dają. ;) zawsze mówić mała ale pyskata. Miłej nocki kochana ;*

@InezkaK a to w sumie fajnie, że się tak uzupełniacie, no i , że rodzina pomaga. Ona naprawdę wygląda jak taka księżniczka[emoji7][emoji7][emoji7]czyli dzisiaj pierwsza tableteczka. Zobaczysz też moment po nich zaskoczysz. Akurat wiem, że te tabletki czynią cuda!!! Choć i czasami trochę szkodzą. Także o monitoringu pamiętaj[emoji6][emoji6][emoji6]

@xxEwelaxx już nie będę dopuszczać. Musi być dobrze!!! A jak tam Ci dzisiaj dzionek minął??

@mfifi04 kiedyś też byłam śpioch a teraz wstaje wcześnie ogarniam w domu i koniecznie popołudniu drzemka. Bez niej nie żyje[emoji6]polecam. Tym bardziej, że faktycznie po takiej kijowej zmianie by Ci się przydała. Czesto tak masz??

@aga_agi aj wiesz czasami ze Mnie gapa. A ogólnie to czasami z dużym opóźnieniem posty mi się pokazują. Cofam i nagle zonk jakiś Nowy post z przed godziny np. Lepiej Mi jest jak zajmuje głowę czymś innym[emoji6][emoji6][emoji6]

@Abi A. Spokojnie. Niestety każda z nas przechodzi/ła to inaczej niektóre podobnie. Jak u którejś znajdziesz podobny objaw to "raczej" nie ma co się stresować. Np. Moja @ po poronieniu trwała zaledwie 3dni i była tak skąpa, że byłam aż w szoku. A większość z dziewczyn ma bardzo obfite. Także pytaj pytaj. Zawsze odpowiemy[emoji6][emoji6][emoji6]

Ja lubię to jak Mogę komuś pomóc. To Mi daje dużo radości!!! I pozytywnej energii. Muszę się nastawić, że będzie wszystko dobrze!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry