reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Przepraszam DZIEWCZYNY, że tak wam marudzę, ale już naprawdę wychodzę sama z siebie. I te huśtawki nastrojów dodatkowo to napędzają. Mąż był na chwilkę i jak odszedł to już miałam łzy. Dosłownie burza hormonów w jednej chwili jestem nerwowa w drugiej płaczliwa.

@InezkaK próbuje bardzo próbuje pozytywnie myśleć. Ale jest Mi ciężko.
A jak Ty Kochana dajesz radę po nockach?? Teraz mała ma wakacje, to masz dla niej jakaś opiekunkę czy zostaje ze starszym rodzeństwem??

@Abi A. Zobaczysz jak szybko zleci czas i będziesz mogła się starać o maleństwo. Może porób jeszcze jakieś badania chociażby podstawowe hormony. Nasienie zbadajcie. A co do bóli skurczy to pierwszego dnia tylko krwawiłam a dopiero od drugiego dnia się zaczęło. Skurcze jak do porodu no i niestety ale że tak to brzydko ujme wylatywało wszystko. I to tak ze 3dni trwało a potem już słabło. Ale wiem,że niektóre dziewczyny nawet i przez 3tyg plamią.

@mfifi04 Ja myślę tylko o sobie. A co z Tobą jak Ty się czujesz?? Przestałaś plamić po tym zabiegu??

@aga_agi jak tam dżemik??

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Anetka moja ksiezniczka dzisiaj byla ostatni dzien w przedszkolu jutro kuzynka ja zabiera a tak ogólnie to my z mezem mijamy sie zmianami a w razie czegoś to idzie do kogos z rodziny na godzinke lub dwie ogolnie dajemy radę [emoji14]Zawsze podziwiam cię za twoje fantastyczne nastawienie i wiesz jak ja albo ktoras z nas ma dola to TY i WSZYSTKIE INNE DZIEWCZYNY TUTAJ dajesz nam kopa i zarazem podnosisz na duchu [emoji14]Buziaki kochana i nie stresuj się napewno dzidzia spokojnie sobie rośnie [emoji8][emoji177]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A tak na marginesie to nie poszlam dzisiaj do pracy na 18:00 bo powiedzialam ze nie moge i ide na 22:00 [emoji14] wiec mam chwile zeby tu z wami być [emoji182][emoji12]

Osz ty. Co było powodem tego że nie szłas wcześniej? Gdzie pracujesz że macie nocki? Ja skończę pracę a ty zaczniesz[emoji6]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Osz ty. Co było powodem tego że nie szłas wcześniej? Gdzie pracujesz że macie nocki? Ja skończę pracę a ty zaczniesz[emoji6]

Kochana jak to u nas nazywaja" oboz pracy" ogromna firma Com40 produkujemy meble do ikea a ja szyje na szwalni [emoji5]i chcieliby zeby byc zawsze na ich kazde skinienie ale ja naleze do takich troszke odwazniejszych i sie nie daje tak wykorzystywac praca jest wazna ale jeszcze sa cudowne dzieci i wspanialy mąż [emoji1]dobra zbieram sie do pracy [emoji8]

Kochana jak to u nas nazywaja" oboz pracy" ogromna firma Com40 produkujemy meble do ikea a ja szyje na szwalni [emoji5]i chcieliby zeby byc zawsze na ich kazde skinienie ale ja naleze do takich troszke odwazniejszych i sie nie daje tak wykorzystywac praca jest wazna ale jeszcze sa cudowne dzieci i wspanialy mąż [emoji1]dobra zbieram sie do pracy [emoji8]

To faktycznie. Ja też jestem z tych co się nie dają. ;) zawsze mówić mała ale pyskata. Miłej nocki kochana ;*

@InezkaK a to w sumie fajnie, że się tak uzupełniacie, no i , że rodzina pomaga. Ona naprawdę wygląda jak taka księżniczka[emoji7][emoji7][emoji7]czyli dzisiaj pierwsza tableteczka. Zobaczysz też moment po nich zaskoczysz. Akurat wiem, że te tabletki czynią cuda!!! Choć i czasami trochę szkodzą. Także o monitoringu pamiętaj[emoji6][emoji6][emoji6]

@xxEwelaxx już nie będę dopuszczać. Musi być dobrze!!! A jak tam Ci dzisiaj dzionek minął??

@mfifi04 kiedyś też byłam śpioch a teraz wstaje wcześnie ogarniam w domu i koniecznie popołudniu drzemka. Bez niej nie żyje[emoji6]polecam. Tym bardziej, że faktycznie po takiej kijowej zmianie by Ci się przydała. Czesto tak masz??

@aga_agi aj wiesz czasami ze Mnie gapa. A ogólnie to czasami z dużym opóźnieniem posty mi się pokazują. Cofam i nagle zonk jakiś Nowy post z przed godziny np. Lepiej Mi jest jak zajmuje głowę czymś innym[emoji6][emoji6][emoji6]

@Abi A. Spokojnie. Niestety każda z nas przechodzi/ła to inaczej niektóre podobnie. Jak u którejś znajdziesz podobny objaw to "raczej" nie ma co się stresować. Np. Moja @ po poronieniu trwała zaledwie 3dni i była tak skąpa, że byłam aż w szoku. A większość z dziewczyn ma bardzo obfite. Także pytaj pytaj. Zawsze odpowiemy[emoji6][emoji6][emoji6]

Ja lubię to jak Mogę komuś pomóc. To Mi daje dużo radości!!! I pozytywnej energii. Muszę się nastawić, że będzie wszystko dobrze!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry