Anetka moja ksiezniczka dzisiaj byla ostatni dzien w przedszkolu jutro kuzynka ja zabiera a tak ogólnie to my z mezem mijamy sie zmianami a w razie czegoś to idzie do kogos z rodziny na godzinke lub dwie ogolnie dajemy radę [emoji14]Zawsze podziwiam cię za twoje fantastyczne nastawienie i wiesz jak ja albo ktoras z nas ma dola to TY i WSZYSTKIE INNE DZIEWCZYNY TUTAJ dajesz nam kopa i zarazem podnosisz na duchu [emoji14]Buziaki kochana i nie stresuj się napewno dzidzia spokojnie sobie rośnie [emoji8][emoji177]Przepraszam DZIEWCZYNY, że tak wam marudzę, ale już naprawdę wychodzę sama z siebie. I te huśtawki nastrojów dodatkowo to napędzają. Mąż był na chwilkę i jak odszedł to już miałam łzy. Dosłownie burza hormonów w jednej chwili jestem nerwowa w drugiej płaczliwa.
@InezkaK próbuje bardzo próbuje pozytywnie myśleć. Ale jest Mi ciężko.
A jak Ty Kochana dajesz radę po nockach?? Teraz mała ma wakacje, to masz dla niej jakaś opiekunkę czy zostaje ze starszym rodzeństwem??
@Abi A. Zobaczysz jak szybko zleci czas i będziesz mogła się starać o maleństwo. Może porób jeszcze jakieś badania chociażby podstawowe hormony. Nasienie zbadajcie. A co do bóli skurczy to pierwszego dnia tylko krwawiłam a dopiero od drugiego dnia się zaczęło. Skurcze jak do porodu no i niestety ale że tak to brzydko ujme wylatywało wszystko. I to tak ze 3dni trwało a potem już słabło. Ale wiem,że niektóre dziewczyny nawet i przez 3tyg plamią.
@mfifi04 Ja myślę tylko o sobie. A co z Tobą jak Ty się czujesz?? Przestałaś plamić po tym zabiegu??
@aga_agi jak tam dżemik??
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom