reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Czesc dziewczyny, podczytuje Was z polecenia AnetaManiak [emoji6] Jeszcze tydzien temu moglam byc mama marzec 2018 , ale nie bylo mi to pisane :( . Jestem po bardzo wczesnym poronieniu, w piatek tydzien temu test pokazal ciaze, a w niedziele okres mi sie zaczal i polecilo. Mam do Was pytanie, czy jest mozliwe miec sluz plodny w piatym dniu cyklu? Czy moglam sie az tak rozregulowac?

"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "

reklama
@niusia to powodzenia :-) Moja młoda mnie ostatnio zaskoczyła. Rysowałyśmy prezent na dzień ojca. Narysowałyśmy ją, mamę i pytam kto jeszcze, a ona, że jeszcze tata i brat... jaki brat? No mój braciszek :eek:
Kiedyś miała sytuację z duchami, a o ciąży nic nie wiedziała.
@Anetka poszła, poszła trochę mnie trzymała no ale 3, 2,1 start :D
Zatydzień na bank usłyszysz <3

Czesc dziewczyny, podczytuje Was z polecenia AnetaManiak [emoji6] Jeszcze tydzien temu moglam byc mama marzec 2018 , ale nie bylo mi to pisane :( . Jestem po bardzo wczesnym poronieniu, w piatek tydzien temu test pokazal ciaze, a w niedziele okres mi sie zaczal i polecilo. Mam do Was pytanie, czy jest mozliwe miec sluz plodny w piatym dniu cyklu? Czy moglam sie az tak rozregulowac?

Bardzo mi przykro, że musiałaś akurat na ten wątekvtrafić. Ja miałam być mamą styczniową, 3 tygodnie cieszyłam się ciążą, stratę miałam w 7tc samoistnie. Niestety nie potrafię odpowiedzieć na Twoje pytanie sle zapraszam zostań z nami Na pewno będzie Ci łatwiej

@SOMEONE Witaj!!! Cieszę się, że dołączyłaś!!! Zobaczysz, dziewczyny bardzo Tobie pomogą!!!
Kochana a przestałaś już plamić?? Wiesz całkiem możliwe nie każda po stracie ma cykle takie jak były wcześniej.

@aga_agi Ty Moja "Biała Czarownico" [emoji6][emoji6]jak coś Mi napiszesz to uśmiecham się od ucha do ucha[emoji8][emoji8][emoji8]a to z duchami, to moich znajomych córka miała kolege duszka. I widzisz braciszej musi być!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Aj cieszę się i to bardzo. Aż Mi kamień z serca spadł. Chociaż nie powiem do domu już bym chciała i to bardzo. Teraz jestem sama w pokoju bo pani która ze Mną leżała dzisiaj wyszła.

@aga_agi właśnie a Twoja @ w końcu poszła?? Bo coś jeszcze o jakiś plamieniach pisałaś??

@alunia87 odetchnełam z ulgą. Oby w ten poniedziałek Mnie wypuścili!!! Wiem marudzę ale Ja nienawidzę szpitali. Bo czuję się taka bezczynna. A w domu już bym zdążyła wszystko poogarniać. A Tu dzisiaj w pracy czy w domciu?? A jak tam się Gizmo miewa??

@Nusia123 nio działaj działaj. Ja lubiłam dodawać świeżo zmielone siemie lniane do jogurtów bądź koktajli. Polecam też dobre!!!

No trzyma za Was dziewczyny kciuki, żebyście wszystkie dołączyły do marcówek!!!! Lipiec jest wasz!!!

Byłam parę godzin dzis w pracy i już jestem w domu[emoji38].Gizmo psoci jak to on [emoji23].Jak byłam w szpitalu to był u teściów przez 3 dni ,bo M pracuje do późna, a on ma tendecje do psocenia.Pogryzl teściowej cały chodnik w korytarzu,bo go tam zamykała z psią towarzyszką i uciekał z podwórka.To był już drugi jej chodnik [emoji23][emoji23].Dziś u mnie straszna pogoda cały dzień pada [emoji53].Jutro zapowiadają też opady deszczu na cały dzień.
Wiem jak się czujesz w tym szpitalu [emoji53],sama jak tam byłam to cholera mnie brała.Na sali byłam sama , więc odezwać nie było się do kogo tyle co do salowej jak jedzenie przyniosła.Położne cały czas nie zadowolone chodziły, pewnie przez nawał pracy.Na szczęście się nie na słuchałam od nich nic przykrego tak jak przy stracie.Bo jakos,po tej stracie mam uraz do tego szpitala.Taki szpital potrafi człowieka dobić psychicznie ta cała bierność .Dobrze ,ze miałam inną salę niz ta przy poronieniu i jakieś gazety do czytania.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@SOMEONE Witaj!!! Cieszę się, że dołączyłaś!!! Zobaczysz, dziewczyny bardzo Tobie pomogą!!!
Kochana a przestałaś już plamić?? Wiesz całkiem możliwe nie każda po stracie ma cykle takie jak były wcześniej.

@aga_agi Ty Moja "Biała Czarownico" [emoji6][emoji6]jak coś Mi napiszesz to uśmiecham się od ucha do ucha[emoji8][emoji8][emoji8]a to z duchami, to moich znajomych córka miała kolege duszka. I widzisz braciszej musi być!!!

No wlasnie ten sluz wygladajacy na plodny jest z domieszka krwi

@SOMEONE po poronieniu cykle mogą się po przestawiać.Więc możliwe ,ze dni płodne mogą występować w innym terminie.Przykro mi ,ze musialas do nas trafić [emoji54]

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

To "czarownictwo" to chyba u nas rodzinne. Ona faktycznie widziała duchy. Teraz jej trochę przeszło. Widywała męża tatę, czyli swojego dziadka. Kiedyś otworzyły się drzwi od pokoju, same i my też byłyśmy same. Okna zamknięte, zero przeciągów. Po czym młoda zaczęła w tamtą stronę machać. Pytam kto tam jest a ona "dziadzia". Potem potrafiła nagle powiedzieć część i bawić się dalej. Była też u niej moja babcia ale to już długa historia. Rozmawiałam kiedyś z księdzem na ten temat i on mi powiedział, że dzieci do chyba 5rż mogą widzieć duchy i demony.

reklama
Sluchajcie teraz to mi sie wlosy najezyly jak to przeczytalam [emoji32][emoji33] moja corka majac okolo 4 latek mowila, ze widzi " PANA " i czasami mialam wrazenie, ze z kims rozmawia, kiedy ja pytalam z kim rozmawia mowila : "z domkiem " . Myslalam sobie... to tylko dziecko , wymysla ! W tym domu, w ktorym mieszkamy faktycznie przez nieszczesliwy wypadek zmarl mezczyzna, ale to bylo duzo za nim sie tutaj wprowadzilismy.

Do góry