reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Sluchajcie teraz to mi sie wlosy najezyly jak to przeczytalam [emoji32][emoji33] moja corka majac okolo 4 latek mowila, ze widzi " PANA " i czasami mialam wrazenie, ze z kims rozmawia, kiedy ja pytalam z kim rozmawia mowila : "z domkiem " . Myslalam sobie... to tylko dziecko , wymysla ! W tym domu, w ktorym mieszkamy faktycznie przez nieszczesliwy wypadek zmarl mezczyzna, ale to bylo duzo za nim sie tutaj wprowadzilismy.

"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "
Może jestem dziwna ale ja naprawdę wierzę w takie rzeczy. Mnie też przeszedł dreszczyk jak powiedziała, że dziadek przyszedl. Potem, że się boi bo babcia leży. Jak jej powiedziałam, ze mikogo nie ma to mowi jest leży tam i jest zimna... dziecko nie wymyśli czegoś takiego

reklama
Kochane ja mogę wam potwierdzić, że takie rzeczy mają miejsce. W wieku 4 lat widziałam jak siedzi koło Mnie na łóżku Moja prababcia która od chyba pół roku już nie żyła. Ja mogę przysiądz, że głaskała Mnie po głowie i tuliła do snu. Ja zawsze jak byłam mała to bałam się ciemności(wstyd się przyznać ale mam to cały czas ale już mniej) i zanim zasnęłam Moja mama musiała zostawiać Mi zapalone światło w łazience która była wiza wi Mojego pokoju. I właśnie któregoś wieczoru jak się tak bałam to przyszła do Mnie prababcia

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@alunia87 ten Twój psiak to udany jak Moje. A te dywany to faktycznie albo teściowa coś przeskrobała albo były tak brzydkie[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]. Moje za to uwielbiają poduszki, skarpetki i Moją bieliznę!!! Ten Mój mały zadzior jak coś dorwie to ucieka jakby go piorun strzelił. A jak Go złapie to kładzie się na plecy składa przednie łapki i macha jakby Błagał o wybaczenie[emoji23][emoji23][emoji23]. Bosko to wygląda. A jak prosi to siada na dupie i też tak tymi łapkami wymachuje. Albo zasypia w pysku ze zdobyczą.
1498832906-aaaaaa.jpeg

Jestem po wizycie. A więc pęcherzyk ciążowy jest. Na tym etapie ciąży wielkość jego jest odpowiednia. Za około tydzień powinno już widać wszystko łącznie z serduszkiem. Jak narazie jest wszystko w jak najlepszym porządku. Cysta jest 5cm. Ale nic z nią nie robić do 12tc powinna sama się wchłonąć.

@Anetka fantastyczna wiadomość [emoji1]teraz tylko odpoczywaj i czekaj na serduszko [emoji177]spadam do pracy [emoji14]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

@niusia to powodzenia :-) Moja młoda mnie ostatnio zaskoczyła. Rysowałyśmy prezent na dzień ojca. Narysowałyśmy ją, mamę i pytam kto jeszcze, a ona, że jeszcze tata i brat... jaki brat? No mój braciszek :eek:
Kiedyś miała sytuację z duchami, a o ciąży nic nie wiedziała.
@Anetka poszła, poszła trochę mnie trzymała no ale 3, 2,1 start :D
Zatydzień na bank usłyszysz <3
Aga ja wracam rano z pracy i biore sie ostro za męża [emoji177][emoji12]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

@alunia87 ten Twój psiak to udany jak Moje. A te dywany to faktycznie albo teściowa coś przeskrobała albo były tak brzydkie[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]. Moje za to uwielbiają poduszki, skarpetki i Moją bieliznę!!! Ten Mój mały zadzior jak coś dorwie to ucieka jakby go piorun strzelił. A jak Go złapie to kładzie się na plecy składa przednie łapki i macha jakby Błagał o wybaczenie[emoji23][emoji23][emoji23]. Bosko to wygląda. A jak prosi to siada na dupie i też tak tymi łapkami wymachuje. Albo zasypia w pysku ze zdobyczą.
1498832906-aaaaaa.jpeg

Hehe mój poduszki też lubi [emoji38],zwłaszcza robić bum i nagle wybuchła .Lubi też ukraść skarpetkę z prania [emoji23]. Jak bierze coś do buzi to chowa w pysku i udaje ze nic tam niema ,żeby mu nie zabrać, a zabawki wszystkie starczaja na tydzień.Pilnuje swojego koca już go po szatkował jak szwajcarski ser,ale chodzi z nim wszędzie.Rozkłada po podłodze i śpi.
1498834982-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry