reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Sluchajcie teraz to mi sie wlosy najezyly jak to przeczytalam [emoji32][emoji33] moja corka majac okolo 4 latek mowila, ze widzi " PANA " i czasami mialam wrazenie, ze z kims rozmawia, kiedy ja pytalam z kim rozmawia mowila : "z domkiem " . Myslalam sobie... to tylko dziecko , wymysla ! W tym domu, w ktorym mieszkamy faktycznie przez nieszczesliwy wypadek zmarl mezczyzna, ale to bylo duzo za nim sie tutaj wprowadzilismy.

"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "
Może jestem dziwna ale ja naprawdę wierzę w takie rzeczy. Mnie też przeszedł dreszczyk jak powiedziała, że dziadek przyszedl. Potem, że się boi bo babcia leży. Jak jej powiedziałam, ze mikogo nie ma to mowi jest leży tam i jest zimna... dziecko nie wymyśli czegoś takiego

reklama
Kochane ja mogę wam potwierdzić, że takie rzeczy mają miejsce. W wieku 4 lat widziałam jak siedzi koło Mnie na łóżku Moja prababcia która od chyba pół roku już nie żyła. Ja mogę przysiądz, że głaskała Mnie po głowie i tuliła do snu. Ja zawsze jak byłam mała to bałam się ciemności(wstyd się przyznać ale mam to cały czas ale już mniej) i zanim zasnęłam Moja mama musiała zostawiać Mi zapalone światło w łazience która była wiza wi Mojego pokoju. I właśnie któregoś wieczoru jak się tak bałam to przyszła do Mnie prababcia

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@alunia87 ten Twój psiak to udany jak Moje. A te dywany to faktycznie albo teściowa coś przeskrobała albo były tak brzydkie[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]. Moje za to uwielbiają poduszki, skarpetki i Moją bieliznę!!! Ten Mój mały zadzior jak coś dorwie to ucieka jakby go piorun strzelił. A jak Go złapie to kładzie się na plecy składa przednie łapki i macha jakby Błagał o wybaczenie[emoji23][emoji23][emoji23]. Bosko to wygląda. A jak prosi to siada na dupie i też tak tymi łapkami wymachuje. Albo zasypia w pysku ze zdobyczą.
1498832906-aaaaaa.jpeg

Jestem po wizycie. A więc pęcherzyk ciążowy jest. Na tym etapie ciąży wielkość jego jest odpowiednia. Za około tydzień powinno już widać wszystko łącznie z serduszkiem. Jak narazie jest wszystko w jak najlepszym porządku. Cysta jest 5cm. Ale nic z nią nie robić do 12tc powinna sama się wchłonąć.

@Anetka fantastyczna wiadomość [emoji1]teraz tylko odpoczywaj i czekaj na serduszko [emoji177]spadam do pracy [emoji14]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

@niusia to powodzenia :-) Moja młoda mnie ostatnio zaskoczyła. Rysowałyśmy prezent na dzień ojca. Narysowałyśmy ją, mamę i pytam kto jeszcze, a ona, że jeszcze tata i brat... jaki brat? No mój braciszek :eek:
Kiedyś miała sytuację z duchami, a o ciąży nic nie wiedziała.
@Anetka poszła, poszła trochę mnie trzymała no ale 3, 2,1 start :D
Zatydzień na bank usłyszysz <3
Aga ja wracam rano z pracy i biore sie ostro za męża [emoji177][emoji12]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

@alunia87 ten Twój psiak to udany jak Moje. A te dywany to faktycznie albo teściowa coś przeskrobała albo były tak brzydkie[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]. Moje za to uwielbiają poduszki, skarpetki i Moją bieliznę!!! Ten Mój mały zadzior jak coś dorwie to ucieka jakby go piorun strzelił. A jak Go złapie to kładzie się na plecy składa przednie łapki i macha jakby Błagał o wybaczenie[emoji23][emoji23][emoji23]. Bosko to wygląda. A jak prosi to siada na dupie i też tak tymi łapkami wymachuje. Albo zasypia w pysku ze zdobyczą.
1498832906-aaaaaa.jpeg

Hehe mój poduszki też lubi [emoji38],zwłaszcza robić bum i nagle wybuchła .Lubi też ukraść skarpetkę z prania [emoji23]. Jak bierze coś do buzi to chowa w pysku i udaje ze nic tam niema ,żeby mu nie zabrać, a zabawki wszystkie starczaja na tydzień.Pilnuje swojego koca już go po szatkował jak szwajcarski ser,ale chodzi z nim wszędzie.Rozkłada po podłodze i śpi.
1498834982-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry