reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

@xxEwelaxx toć wiesz, że nam możesz się wyżalić ze wszystkim!!! Właśnie ta cholerna praca i te nerwy. Jeju ile Ty masz tych nocek. Jak Ty dajesz radę. Ja pamiętam kiedyś kiedyś jak pracowałam w kebabie to właśnie w czwartki piątku i soboty chodziłam na 19 i kończyłam tak i 4-5. Zależy jak się ludzie z dyscotek zwijali. To byłam później nie do życia przez resztę tygodnia. A chodziłam dodatkowo wieczorowo do szkoły poniedziałek wtorek środa.
Swędzi to uczulenie jak cholera na rękach[emoji52][emoji52][emoji52]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@mfifi04 jak tam dzisiejszy dzień?? Też byłaś w pracy??

@InezkaK a piłaś wczoraj alkohol?? Albo, że tak powiem wariowałaś na parkiecie?? Bo u Mnie właśnie @ zawsze po takich ekscesach taka mocna była.

Boję się ze mi w tym szpitalu wykryja PCOS podejrzewam ,ze w tym kierunku będą wyniki [emoji53][emoji54].Jest ktoś na grupie naszej kto ma wykryte PCOS jakie miał objawy ?

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Aneta tak dziś byłam w pracy. Za to jutro odpoczywam. Wolne ;) kurde tylko nadal plamienia mam to mnie trochę martwi

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@xxEwelaxx toć wiesz, że nam możesz się wyżalić ze wszystkim!!! Właśnie ta cholerna praca i te nerwy. Jeju ile Ty masz tych nocek. Jak Ty dajesz radę. Ja pamiętam kiedyś kiedyś jak pracowałam w kebabie to właśnie w czwartki piątku i soboty chodziłam na 19 i kończyłam tak i 4-5. Zależy jak się ludzie z dyscotek zwijali. To byłam później nie do życia przez resztę tygodnia. A chodziłam dodatkowo wieczorowo do szkoły poniedziałek wtorek środa.
Swędzi to uczulenie jak cholera na rękach[emoji52][emoji52][emoji52]

Kochana tylko nie drap tego uczulenia [emoji11] przetrwaj jakoś do tej wizyty u lekarza wiem że łatwo powiedzieć ale musisz [emoji11]

Mam prawie 60 godzin nocnych, a ogólnie wszystkich 168 godzin. Ogólnie boję sie jutro rozmowy z kierowniczka bo jeśli ten jej syn cos naopowiadał to brak słów.. jeszcze zostawiłam portfel w pracy i żadna z dziewczyn z zmiany do mnie nie zadzwoniła dopiero ta która przyszła na noc. A w dzień były dziewczyny które niby tak bardzo mnie lubieja.. masakra jakaś zła jestem dzis

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

@mfifi może powinnaś z tym plamieniem iść do lekarza?
@Ewela ten syn to co by mógł naopowiadać? Jakiś nie tego jest czy co?
@alumia PCO to zespół policystycznych jajników?
@aneta aj to swędzenie... wytrzymasz masz teraz mega motyeację

@mfifi może powinnaś z tym plamieniem iść do lekarza?
@Ewela ten syn to co by mógł naopowiadać? Jakiś nie tego jest czy co?
@alumia PCO to zespół policystycznych jajników?
@aneta aj to swędzenie... wytrzymasz masz teraz mega motyeację
Takie plamienie jest normalnie. Pisałam do swojej gin. Dopóki nie jest one obfite to ok. Może dlatego też że zamiast odpoczywać byłam w pracy ;/ -moja wina

Takie plamienie jest normalnie. Pisałam do swojej gin. Dopóki nie jest one obfite to ok. Może dlatego też że zamiast odpoczywać byłam w pracy ;/ -moja wina

To się nie denerwuj na zapas, może faktycznie powinnaś odpocząć. A dlaczego nie dostałaś zwolnienia, w końcu jak miałaś narkozę to nie taki pikuś

reklama
Do góry