Anetka napilam sie w sumie moze bylo 100ml pigwówki ale w ciagu kilku godzin i nie tanczylam boli jak cholera ... Szczególnie jak chce usiasc albo sie załatwić [emoji25]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anetka napilam sie w sumie moze bylo 100ml pigwówki ale w ciagu kilku godzin i nie tanczylam boli jak cholera ... Szczególnie jak chce usiasc albo sie załatwić [emoji25]
Marika jestes bardzo dzielna !!!! Dzidzia bedzie przy Bogu zakonnik mi powiedzial zeby nie modlic sie za tego aniolka tylko do niego one nigdy nie zgrzeszyly sa najblzej Boga badz dzielna jutro wszystkie jestesmy z toba!!! Sloneczko jeszcze dla ciebie nie jeden raz zaswieci !!!!! :*:*:*@Abi... Mnie jutro czeka zakończenie mojej ciąży z chłopakiem pożegnaliśmy naszą córeczkę, gładzimy brzuszek, mówimy że ją kochamy i że nigdy o niej nie zapomnimy, chociaż myślę że jutro będzie wielki kryzys... Bardzo się boję pewnie odczuje straszną pustkę
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Anetko bierz bierz kupisz sobie ladne kiecki cuazowe i dzidzi tez jesli bedzie mala ksuezniczka hihi jesli chlopiec to male spodenkiA jak tam Twoja @ dzisiaj?? Liczę, że w dalszym ciągu pozytywnie nastawiona!!!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję jest spoko z dnia na dzień walczę z myślami czy z dzidzia wszystko ok. Wizyta dopiero 4 lipca także jeszcze trochę :/ samopoczucie ogólne ok trochę mdłości wieczorem ale da się przeżyćHejka Dziewczyny [emoji6][emoji6][emoji6]
Ja dzisiaj miałam zalatany dzień. W końcu mogę siąść i odpocząć bo mam już dosyć na dzisiaj. I do tego ten upał [emoji21][emoji21][emoji21]
@mfifi04 i widzisz Kochana pisałam, że będzie wszystko dobrze!!! Kiedy wracasz do domku??[emoji8][emoji8][emoji8]
@aga_agi nio to liczę, że i Ty dołączysz do marcowych mamusiek[emoji6]z resztą nie ma innego wyjścia!!!Dobry pomysł z tym poradnikiem[emoji1][emoji1][emoji1]
@InezkaK dzielna Kobitka[emoji3][emoji3]. Nio popatrz jak załatwiłaś sobie raz dwa receptę[emoji109][emoji109][emoji109]. Kochana Ja monitoring miałam około 12-13dc, potem drugi tydzień później. Ale tak robili Mi w Polsce. Tutaj tylko jeden przed owulacją. Oby @ jak najszybciej się pojawiła!!! Od którego dnia cyklu masz brać Clo i ile??
@alunia87 nio co z tą twoją @?? W kulki sobie leci czy co!!!
@xxEwelaxx jak tam nastawienie?? Mam nadzieję, że pozytywne[emoji6][emoji6][emoji6]
@Nusia123 a jak tam u Ciebie??
Nio i Cio tam u naszych Ciężarówek [emoji12][emoji12][emoji12] @justys0702 @90_natka @DorciaMamaOlka @Zaaaneta @xssenia!!!!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Bo powiedziałam że nie potrzebujeTo się nie denerwuj na zapas, może faktycznie powinnaś odpocząć. A dlaczego nie dostałaś zwolnienia, w końcu jak miałaś narkozę to nie taki pikuś
Osz Ty trzeba był brać. No ale już po ptakach, dziś odpoczywaj na maxaBo powiedziałam że nie potrzebuje
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom