reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

@aneta mój cukiereczek, wisi na słupku pomiędzy dwoma pokojami :) Zdjęcie kiepskie bo za mną okno i światło przeszkadza.

Załączniki

• IMG_20170626_105921.jpg
    IMG_20170626_105921.jpg
    538,5 KB · Wyświetleń: 75
reklama
@aneta mój cukiereczek, wisi na słupku pomiędzy dwoma pokojami :) Zdjęcie kiepskie bo za mną okno i światło przeszkadza.
Śliczny i do tego w gwiazdki. Fajne miejsce dla niego znalazłaś[emoji7]
Chociaż w taki sposób możemy pamiętać o naszych Aniołkach!!! Na prawdę Śliczny[emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już w szpitalu dziś tylko usg będę miała robione

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
A co potem?? Coś już mówili??
Poprosimy informacje na bieżąco[emoji6][emoji6][emoji6]tylko się nie denerwuj!!! Nic tam nie znajdą wszystko będzie dobrze

A co potem?? Coś już mówili??
Poprosimy informacje na bieżąco[emoji6][emoji6][emoji6]tylko się nie denerwuj!!! Nic tam nie znajdą wszystko będzie dobrze

Jutro jakieś hormonalne na pewno wymieniał prolatynę i tsh i jeszcze kilka ,a na koniec glukoze z obciążeniem ,ale to w środę.Na oddziale pustki puki co 3 osoby.

@ALUNIA trzymaj sie wszystko bedzie dobrze [emoji8]
@aga agi tak jak mowilas u mnie dzisiaj leci jak z kranu i ten straszny ból troszkę odpuścił ,ciesze sie bo dzisiaj ide na 12 godz do pracy nie wiem jakbym to zniosla ...
@Anetka a jak twoje uczulenie. Mam nadzieje ze troszke odpuscilo? Mozesz pic wapno bo to nie zaszkodzi [emoji12]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

@alunia87 a co to nikt nie choruje[emoji12][emoji12][emoji12]w końcu będziesz miała porobione badania!!!

@InezkaK byłam u lekarza. Ze względu na ciążę nic mi nie poda. Bo na takie alergie wstrzykują bodajże kortyzon. Ale Mi nie wolno. Mam smarować Bepantenem. Jezeli po 3 dniach nie zejdzie mam znów przyjść wtedy będę robili mi alergeny

@aga_agi nie wiem co mogl naopowiadać ale wiesz to syn kierowniczki to głowę do góry nosi, ale zaraz się dowiem co tam powiedział bo na 16 do pracy i będę widziała się z kierowniczka

@aluniua87 trzymaj się tam cieplutko [emoji11] i informuj na bieżącą trzymam kciuki żeby wszystkie badania były dobre [emoji110]

@AnetaManiak te dziewczyny są straszne uważam na nich, najgorsze jest to ze udają dobre koleżanki a później wychodzi jakie sa naprawdę. Szkoda że nikomu nie można już zaufać. Jak się dzis czujesz? [emoji11] byłaś u tego lekarza z tym uczuleniem ?

Ja zaraz zbieram się do pracy.. szczerze to mi się strasznie nie chce, jutro jeszcze nocka. I będę widziała się z kierowniczka powie mi co ten jej syn na mnie nagadal a myślę że napewno coś powiedział. Nastawienie takie sobie, w dodatku pogoda się psuje wiatr straszny. Aj nie cierpię poniedziałków. Buziaki dziewczyny [emoji11][emoji11]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@alunia87 a co to nikt nie choruje[emoji12][emoji12][emoji12]w końcu będziesz miała porobione badania!!!

@InezkaK byłam u lekarza. Ze względu na ciążę nic mi nie poda. Bo na takie alergie wstrzykują bodajże kortyzon. Ale Mi nie wolno. Mam smarować Bepantenem. Jezeli po 3 dniach nie zejdzie mam znów przyjść wtedy będę robili mi alergeny

Rodzić nie chcą to ginekologiczny oddział [emoji23][emoji23]

Do góry