reklama
AnetaManiak
Fanka BB :)
Śliczny i do tego w gwiazdki. Fajne miejsce dla niego znalazłaś[emoji7]@aneta mój cukiereczek, wisi na słupku pomiędzy dwoma pokojami Zdjęcie kiepskie bo za mną okno i światło przeszkadza.
Chociaż w taki sposób możemy pamiętać o naszych Aniołkach!!! Na prawdę Śliczny[emoji7][emoji7][emoji7]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
aga_agi
Trzymaj się Kochana, informuj nas na bieżąco.Ja już w szpitalu dziś tylko usg będę miała robione
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
AnetaManiak
A co potem?? Coś już mówili??Ja już w szpitalu dziś tylko usg będę miała robione
Poprosimy informacje na bieżąco[emoji6][emoji6][emoji6]tylko się nie denerwuj!!! Nic tam nie znajdą wszystko będzie dobrze
alunia87
Jutro jakieś hormonalne na pewno wymieniał prolatynę i tsh i jeszcze kilka ,a na koniec glukoze z obciążeniem ,ale to w środę.Na oddziale pustki puki co 3 osoby.A co potem?? Coś już mówili??
Poprosimy informacje na bieżąco[emoji6][emoji6][emoji6]tylko się nie denerwuj!!! Nic tam nie znajdą wszystko będzie dobrze
@ALUNIA trzymaj sie wszystko bedzie dobrze [emoji8]
@aga agi tak jak mowilas u mnie dzisiaj leci jak z kranu i ten straszny ból troszkę odpuścił ,ciesze sie bo dzisiaj ide na 12 godz do pracy nie wiem jakbym to zniosla ...
@Anetka a jak twoje uczulenie. Mam nadzieje ze troszke odpuscilo? Mozesz pic wapno bo to nie zaszkodzi [emoji12]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
@aga agi tak jak mowilas u mnie dzisiaj leci jak z kranu i ten straszny ból troszkę odpuścił ,ciesze sie bo dzisiaj ide na 12 godz do pracy nie wiem jakbym to zniosla ...
@Anetka a jak twoje uczulenie. Mam nadzieje ze troszke odpuscilo? Mozesz pic wapno bo to nie zaszkodzi [emoji12]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
AnetaManiak
@alunia87 a co to nikt nie choruje[emoji12][emoji12][emoji12]w końcu będziesz miała porobione badania!!!
@InezkaK byłam u lekarza. Ze względu na ciążę nic mi nie poda. Bo na takie alergie wstrzykują bodajże kortyzon. Ale Mi nie wolno. Mam smarować Bepantenem. Jezeli po 3 dniach nie zejdzie mam znów przyjść wtedy będę robili mi alergeny
@InezkaK byłam u lekarza. Ze względu na ciążę nic mi nie poda. Bo na takie alergie wstrzykują bodajże kortyzon. Ale Mi nie wolno. Mam smarować Bepantenem. Jezeli po 3 dniach nie zejdzie mam znów przyjść wtedy będę robili mi alergeny
××Ewela××
@aga_agi nie wiem co mogl naopowiadać ale wiesz to syn kierowniczki to głowę do góry nosi, ale zaraz się dowiem co tam powiedział bo na 16 do pracy i będę widziała się z kierowniczka
@aluniua87 trzymaj się tam cieplutko [emoji11] i informuj na bieżącą trzymam kciuki żeby wszystkie badania były dobre [emoji110]
@AnetaManiak te dziewczyny są straszne uważam na nich, najgorsze jest to ze udają dobre koleżanki a później wychodzi jakie sa naprawdę. Szkoda że nikomu nie można już zaufać. Jak się dzis czujesz? [emoji11] byłaś u tego lekarza z tym uczuleniem ?
Ja zaraz zbieram się do pracy.. szczerze to mi się strasznie nie chce, jutro jeszcze nocka. I będę widziała się z kierowniczka powie mi co ten jej syn na mnie nagadal a myślę że napewno coś powiedział. Nastawienie takie sobie, w dodatku pogoda się psuje wiatr straszny. Aj nie cierpię poniedziałków. Buziaki dziewczyny [emoji11][emoji11]
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
@aluniua87 trzymaj się tam cieplutko [emoji11] i informuj na bieżącą trzymam kciuki żeby wszystkie badania były dobre [emoji110]
@AnetaManiak te dziewczyny są straszne uważam na nich, najgorsze jest to ze udają dobre koleżanki a później wychodzi jakie sa naprawdę. Szkoda że nikomu nie można już zaufać. Jak się dzis czujesz? [emoji11] byłaś u tego lekarza z tym uczuleniem ?
Ja zaraz zbieram się do pracy.. szczerze to mi się strasznie nie chce, jutro jeszcze nocka. I będę widziała się z kierowniczka powie mi co ten jej syn na mnie nagadal a myślę że napewno coś powiedział. Nastawienie takie sobie, w dodatku pogoda się psuje wiatr straszny. Aj nie cierpię poniedziałków. Buziaki dziewczyny [emoji11][emoji11]
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
alunia87
Rodzić nie chcą to ginekologiczny oddział [emoji23][emoji23]@alunia87 a co to nikt nie choruje[emoji12][emoji12][emoji12]w końcu będziesz miała porobione badania!!!