reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
I do tego powiedzieli, że jak maleństwo się urodzi i wrócę do pracy to ma ten czas co będę pracować to Oni przypilnują[emoji6]znam już ich prakrycznie od poczatku jak mieszka w niemczech czyli 5lat. Też nam trochę pomogli

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Anetka jak oni sa w porzadku to warto [emoji6]zreszta to ty musisz się czuc na siłach zeby pracowac [emoji12]dobra praca to lepsze życie [emoji12]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

A jak tam Twoja @ dzisiaj?? Liczę, że w dalszym ciągu pozytywnie nastawiona!!!

Dziś lepiej już tak nie boli ale leci okropnie dużo. Nastawienie mega pozytywne, jak wyszłam na balkon ujrzałam przeogromną tęczę. Była wielka ale słabiutka, a im dłużej na nią patrzyłam stawała się coraz bardziej wyrazista i mocna. Uśmiechnęłam się sama do siebie, bo pomyślałam, że to musi być jakiś znak.

Macie racje dziewczyny. Chociaż będę w stanie odłożyć kasę żeby później pokupować dla dziecka różne rzeczy. Tym bardziej, że Mojemu M już odbija i jak tylko dzwonią z jakąś fuchą On wszystko bierze. Już ma rozplanowane do końca roku.

Dziś lepiej już tak nie boli ale leci okropnie dużo. Nastawienie mega pozytywne, jak wyszłam na balkon ujrzałam przeogromną tęczę. Była wielka ale słabiutka, a im dłużej na nią patrzyłam stawała się coraz bardziej wyrazista i mocna. Uśmiechnęłam się sama do siebie, bo pomyślałam, że to musi być jakiś znak.
I dobrze myślisz. Ja też zobaczyłam tęczę teraz w tym cyklu co zaszłam. Aga to musi być naprawdę znak!!!

reklama
@AnetaManiak myślę że propozycja pracy bardzo fajna [emoji4] jeśli znasz tych ludzi dobrze i będziesz miała siły pracować [emoji4] to bardzo fajna opcja. Dobrze ze przyjedziecie się do lekarza z tym uczuleniem, lepiej niech to zobaczy być może ze to od bananów narazie kochana nie jedź ich i opserowj swoje ciało [emoji11]

@alunia87 wszystkiego najlepszego z okazji urodzin [emoji11] życzę Ci dwóch kreseczki i dużo dużo szczęścia [emoji11] przepraszam ze tak późno, ale zeszłam dzisiaj z nocki i pół dnia przestałam [emoji4]

@moni_moni bardzo mi przykro z powodu Twojej straty. Może jest jeszcze zbyt wcześnie by podejmować decyzje o odłozeniu starań, przemyslcie to jeszcze. Życzę wam duzo wytrwałości [emoji11] by wasze marzenia sie spełniły [emoji4]

Ja już czasami nie daje rady.. w sobotę zeszłam o 1 w nocy z pracy wczoraj miałam nockę jutro idę całe szczęście na 4 godziny, jakoś nie przepadam za swoją pracą. Uczyłam wczoraj syna kierowniczki bo był ze mną na nocy i strasznie się martwię że mogl jej coś nagadać na moj temat. Ona i tak pewnie będzie oglądała monitoring a do przyjemnych osób niestety nie należy. Wszystko jest takie sztuczne nawet dziewczyny w pracy nikomu nie mozna zaufać. Niby każdy udaje super koleżankę a później brak słów. Coś mnie dziś tak naszło na wyrzalenie się przepraszam Was za to, ale zwalam to na niewyspanie. Zaraz lecę spać aż się boję jutrzejszego poniedziałku

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry