reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Widzisz kochana nie ma co się denerwować [emoji4] to dopiero 2 tyg. Dlatego taka beta niska [emoji4] cieszę się ogromnie z Twojego szczęścia [emoji8]
Nie nie mijamy się z mężem przeważnie popołudnia spędzamy razem [emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
A to dobrze[emoji6][emoji6][emoji6]bo wtedy zawsze zaległą nockę można nadrobić[emoji6][emoji6][emoji6]
Idę z pieskami na spacer i lecę na betę. Bo niestety jakbym wzięła ich ze sobą to by całe miasteczko ich słyszało jak czekają za Mamusią Swoją a Ty wracaj szybciutko do domy idź spać, żebyś miała siły jak mąż wróci z pracy[emoji6][emoji6][emoji6]
1498023734-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zrobiłam dzisiaj rano ten elektryczny test ciążowy. On jest ponoć dokładniejszy. No i zgadzało by się z betą [emoji6][emoji6][emoji6]
1498022780-aaaaaa.jpeg

Wspaniale przyszla mamusiu :] ktos juz mieszka pod twoim serduszkiem :] usmiechaj sie czesto i nie stresuj :)
Ja jestem 4 dni przed @ i zrobilam plytkowy z allegro 25mui/ml i biel wizira eh moze jeszcze sie zmieni ..

@Nusia123 [emoji9][emoji11][emoji9][emoji11]
Kochana to wcześnie zrobiłaś. Powtórz dopiero w niedzielę. Lekarz Mi tłumaczył, że beta przy zagnieżdżeniu jest wysokości 1. A u niektórych kobiet zagnieżdżenie trwa nawet do 12dni od zapłodnienia. Także zobacz ile to wszystko trwa. Także trzymam dalej mocno zaciśnięte kciuki[emoji109][emoji109][emoji109]dopuki nie ma @ zawsze jest nadzieja!!! Zobaczysz, że Twoja córeczka w końcu doczeka się rodzeństwa[emoji10][emoji10][emoji10]

@mfifi04 a miałaś już kiedyś takie coś robione czy w ten piątek to będzie pierwszy raz??

@alunia87 Kochana testujesz dzisiaj czy jeszcze czekasz?? Kciuki zaciśnięte!!![emoji10][emoji10][emoji10]

@xxEwelaxx PrzyjemnychSnów [emoji813][emoji813][emoji813]

@Millo jak tylko bedziesz miała wyniki to daj znać!!!

@InezkaK jesteś już po badaniu??

@DorciaMamaOlka Ty chyba dzisiaj masz wizytę?? Tylko nie zapomnij się pochwalić jak tam się maleństwo miewa. Który to u Ciebie tydzień???

@aga_agi a Ty na @ czekasz czy już sobie poszła???

@xssenia a z jakich to powodów masz nakaz leżenia?? Byłaś ostatnio na jakiejś wizycie?? I który to już tydzień. A domem się nie przejmuj. Jak się urodzi maleństwo i Będzie spać już u siebie w łóżeczku to wtedy zajmiesz się domem po Swojemu o ile będziesz miała na to siłę[emoji6][emoji6][emoji6]

Ja jestem już po pobraniu krwi. Mój gin Mi musi pobierać bo tylko On sobie radzi z Moimi żyłami jak u niemowlaka [emoji14][emoji14][emoji14]
Pokazał Mi jeszcze raz zdjęcie z poniedziałkowego usg no i widać tam pęcherzyk ciążowy. Chyba zrobił to żeby Mnie trochę uspokoić[emoji6][emoji6][emoji6]jutro o 7.30 mam dzwonić po wyniki do niego. Także dobre to, że do 18 nie muszę czekać[emoji4]

Anetko po 11 bede dzwonic to sie dowiem:*
Jestem taka zla.. od roku czekam na wycieczke na ktora jedziemy teraz na weekend a od wczoraj mi sie leje z nosa:(taki pech..Wygladam jak 7 nieszczesc..nos czerwony, glowa cmi..eh odechciewa się..
Jeszcze dzwonilam wczoraj sie umowic na polowkowe bo mam darmowe skiero z medicover i do lekarza ktory jest super nie ma na lipiec miejsca a do 2 nie chce bo ma opinie skrajne i ogolnie ocene (3) wiec pojde prywatnie do tego super i zaplace:(

Super ze masz Anetko takiego fajnego lekarza!!:*i ze wynik Ci powie szybciej:)super to na prawde wazne trafic na takiego!

Nusia && zacisniete!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej Anetka przed chwila wrocilam z pobrania ale poszlam do najbliższej przychodni a tutaj wynik dopiero jutro ;) moja mala ksiezniczka jest troche chora i zostala w domu wiec spalam tylko do 9.30 i nie mialam sily zeby pojechac do szpitala do labolatorium gdzie wynik bylby na dziś [emoji12]i widze ze jutro razem bedziemy sprawdxac wyniki ja internetowo ok 8 rano [emoji12]trzymam kciuki Anetka[emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry