reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

No nic co ma być to będzie. Dziwi mnie tylko to, że Ja naprawdę źle się czuje. Mdli Mnie cały dzień a o cyckach to już nie wspomne.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Sa objawy jest dzidzi nie ma moze byc problem wiec ja wierze ze wszystko bedzie dobrze ale to ty musisz mocno wierzyc !! Bo napewno bedzie dobrze :):) i zeby fasolka walczyla :)
Mam coreczke ciaza z nia to byly czasem lezenia na patologii podejrzenia w 12 tyg ze sie nie rozwija ze jesli za 2 tyg nie urosnie przerywaja ciaze do porodu nie odeszly wody tylko krew i skrzepy okropne obracali ja bo byla poprzecznie pepowina 2 razy wokol szyji miala i lekarze wciaz mowili pani tej ciazy nie donosi mala bedzie niepelnosorawna a co jest dzis?? Szaleje i jest bardzo bystra w orzedszkolu panie chwala ze uwielbia ksiazki itp wiec kochana i wszystkie przyszle mamusie i zafasolkiwane walczcie i modlcie sie jesli wierzycie bo warto!! :):)

reklama
Dzięki Dziewczyny!!!!!! Mam naprawdę dobre przeczucie. I tak spojrzałam na Mój wykres i objawy jakie miałam to bym powiedziała że to dopiero 10dpo[emoji4]ty razem musi być dobrze.

@Nusia123 Kochana to Ty też masz bardzo smutną historię[emoji24][emoji24][emoji24]musi się wam udać. Jejku jedna ciąża cały czas w stresie a druga tak zakończona[emoji21][emoji21][emoji21]. To Ty też należysz do tych silnych Kobitek. Walcz walcz a napewno się uda A może i już się udało[emoji6][emoji6][emoji6]

@Millo niech Tobie tylko jakieś głupiutkie myśli po głowie!!! To, że jesteś teraz też w 17tc to nie oznacza, że coś się stanie!!! Jest i Będzie wszystko dobrze!!![emoji8][emoji8][emoji8]

@Nusia123 smutna historia [emoji22].To nie sprawiedliwe , ze niektórzy muszą tyle przejść [emoji32].Teraz musi byc dobrze, co złe już za Tobą.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

@AnetaManiak moja pierwsza beta w ciąży z córcią była niewiele ponad 13 (to był 11dpo), a 14dpo dopiero było 53. Także to że niska to jeszcze o niczym nie świadczy, tym bardziej że to bardzo wczesna ciąża :) trzymam kciuki z piękny przyrost :)

@Nusia123 a czy udało się poznać przyczynę tego że serduszko się zatrzymało? Ja trzecią ciążę straciłam w 16tc...

reklama
@AnetaManiak też uważam że beta się podniesie jeszcze jest wcześnie, nie denerwuj się nie potrzebnie trzymam kciuki [emoji8][emoji110]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki Kochana[emoji8][emoji8][emoji8]
A jak tam u Ciebie?? Jutro idziesz do lekarza?? Mam nadzieję że pozytywnie nastawiona na ten cykl[emoji6][emoji6][emoji6]

Do góry