reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Dorcia bedzie dobrze!!Zaciskam kciuki:*

Anetko wynik jutro:/wiec chyba cos tam wychodowali i mi juz z antybiogramem podadza:(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Millo żadnych czarnych myśli!!! Może mają jakieś opóźnienie w laboratorium. Wiesz, że różnie to bywa. Spokojnie bez nerwów. A na ten katar to polecam kropelki Mięty Japońskiej. W ciąży nie zaszkodzi. Można sobie z niej inhalacje zrobić. Kupić Ja możesz w rossmanie.

@alunia87 kuźwa no tak liczyłam na Twój test. A może to za wcześnie. Jesteś pewna kiedy była owulacja???

@DorciaMamaOlka jak Ja Cię teraz doskonale rozumiem[emoji52] Ja dzisiaj szłam tylko na badanie krwi a od samego rana rewolucje w brzuchu ze stresu, nawet nie chce myśleć co to będzie dzisiaj w nocy. Ale musi być teraz dobrze. Koniec tych nieszczęść!!!

@InezkaK współczuję, że mała choruje[emoji52][emoji52][emoji52]i to w taką pogodę. Ty sobie posiedzisz w domu ale Ona biedna będzie się męczyć. Ściskam mocno mocno[emoji8][emoji8][emoji8]
O to faktycznie obie będziemy jutro sprawdzać wyniki[emoji109][emoji109][emoji109]

Ja trochę sobie małą drzemkę urzadziłam. Teraz idę rozbić obiad. Brakuje Mi Polski i Botwinki[emoji24][emoji24][emoji24]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Sama bo mąż w pracy :) i tak serduszka dziś nie zobaczę :( bo to dopiero 5t2d

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz to chyba tylko ciałko żółte?? Czy zarodek już też?? To Ty też wcześnie się dowiedziałaś o ciąży skoro dopiero 5t2d. Ale napewno jest wszystko w porządku. Zobaczysz, ta wizyta Cię uspokoi. A jak tam objawy u Ciebie??

@AnetaManiak ze śluzu wynika ,ze dni płodne skończyły się 10 jak by nie liczyć to 11 dni po owulce był by pozytyw jutro @ zastuka do drzwi.Ból brzucha się nasila [emoji53] więc nie ma co liczyć na szczęśliwy traf.Od rana ogarniam mieszkanie, bo dziś moje imieniny i może ktoś wpadnie na ciasto i kawkę.W piątek urodziny ,ale już mówiłam M ,ze chce gdzieś jechać ,bo nie mam nastroju do świętowania.Inaczej sobie wyobrażałam swoje 30 urodziny [emoji34][emoji35].Tesciowie teraz w kółko o ciąży szwagierki gadają ,a jakoś nie czuję się na siłach ,żeby słuchać.Jeszcze teraz przyjeżdżają z Irlandii to się na słucham [emoji53] kiedy my,a wiadomo, ze to nic miłego.
Trzymam kciuki [emoji110]za twoją betę.Tylko się nie stresuj za dużo i odpoczywaj.Jak się czujesz?nic Cię nie boli?To wczesna ciąża i musi być dobrze [emoji38].Fajny ten twoj test pierwszy raz taki widzę na oczy.Pewnie w Polsce milion monet kosztuje taki
[emoji23].Psiaki widać, że się uwielbiaja na wzajem.Mój dziś miał niestrawność i panci zwymiotował wszędzie i dywan do prania [emoji23][emoji23].
@InezkaK trzymam kciuki za betę [emoji110]

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

@Nusia123 [emoji9][emoji11][emoji9][emoji11]
Kochana to wcześnie zrobiłaś. Powtórz dopiero w niedzielę. Lekarz Mi tłumaczył, że beta przy zagnieżdżeniu jest wysokości 1. A u niektórych kobiet zagnieżdżenie trwa nawet do 12dni od zapłodnienia. Także zobacz ile to wszystko trwa. Także trzymam dalej mocno zaciśnięte kciuki[emoji109][emoji109][emoji109]dopuki nie ma @ zawsze jest nadzieja!!! Zobaczysz, że Twoja córeczka w końcu doczeka się rodzeństwa[emoji10][emoji10][emoji10]

@mfifi04 a miałaś już kiedyś takie coś robione czy w ten piątek to będzie pierwszy raz??

@alunia87 Kochana testujesz dzisiaj czy jeszcze czekasz?? Kciuki zaciśnięte!!![emoji10][emoji10][emoji10]

@xxEwelaxx PrzyjemnychSnów [emoji813][emoji813][emoji813]

@Millo jak tylko bedziesz miała wyniki to daj znać!!!

@InezkaK jesteś już po badaniu??

@DorciaMamaOlka Ty chyba dzisiaj masz wizytę?? Tylko nie zapomnij się pochwalić jak tam się maleństwo miewa. Który to u Ciebie tydzień???

@aga_agi a Ty na @ czekasz czy już sobie poszła???

@xssenia a z jakich to powodów masz nakaz leżenia?? Byłaś ostatnio na jakiejś wizycie?? I który to już tydzień. A domem się nie przejmuj. Jak się urodzi maleństwo i Będzie spać już u siebie w łóżeczku to wtedy zajmiesz się domem po Swojemu o ile będziesz miała na to siłę[emoji6][emoji6][emoji6]

Ja jestem już po pobraniu krwi. Mój gin Mi musi pobierać bo tylko On sobie radzi z Moimi żyłami jak u niemowlaka [emoji14][emoji14][emoji14]
Pokazał Mi jeszcze raz zdjęcie z poniedziałkowego usg no i widać tam pęcherzyk ciążowy. Chyba zrobił to żeby Mnie trochę uspokoić[emoji6][emoji6][emoji6]jutro o 7.30 mam dzwonić po wyniki do niego. Także dobre to, że do 18 nie muszę czekać[emoji4]

Kciuki mocno zacisniete za jutro 7.30 :)

reklama
@alunia87
1498045530-aaaaaa.jpeg

Do góry