reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Dorcia bedzie dobrze!!Zaciskam kciuki:*

Anetko wynik jutro:/wiec chyba cos tam wychodowali i mi juz z antybiogramem podadza:(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Millo żadnych czarnych myśli!!! Może mają jakieś opóźnienie w laboratorium. Wiesz, że różnie to bywa. Spokojnie bez nerwów. A na ten katar to polecam kropelki Mięty Japońskiej. W ciąży nie zaszkodzi. Można sobie z niej inhalacje zrobić. Kupić Ja możesz w rossmanie.

@alunia87 kuźwa no tak liczyłam na Twój test. A może to za wcześnie. Jesteś pewna kiedy była owulacja???

@DorciaMamaOlka jak Ja Cię teraz doskonale rozumiem[emoji52] Ja dzisiaj szłam tylko na badanie krwi a od samego rana rewolucje w brzuchu ze stresu, nawet nie chce myśleć co to będzie dzisiaj w nocy. Ale musi być teraz dobrze. Koniec tych nieszczęść!!!

@InezkaK współczuję, że mała choruje[emoji52][emoji52][emoji52]i to w taką pogodę. Ty sobie posiedzisz w domu ale Ona biedna będzie się męczyć. Ściskam mocno mocno[emoji8][emoji8][emoji8]
O to faktycznie obie będziemy jutro sprawdzać wyniki[emoji109][emoji109][emoji109]

Ja trochę sobie małą drzemkę urzadziłam. Teraz idę rozbić obiad. Brakuje Mi Polski i Botwinki[emoji24][emoji24][emoji24]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Sama bo mąż w pracy :) i tak serduszka dziś nie zobaczę :( bo to dopiero 5t2d

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz to chyba tylko ciałko żółte?? Czy zarodek już też?? To Ty też wcześnie się dowiedziałaś o ciąży skoro dopiero 5t2d. Ale napewno jest wszystko w porządku. Zobaczysz, ta wizyta Cię uspokoi. A jak tam objawy u Ciebie??

@AnetaManiak ze śluzu wynika ,ze dni płodne skończyły się 10 jak by nie liczyć to 11 dni po owulce był by pozytyw jutro @ zastuka do drzwi.Ból brzucha się nasila [emoji53] więc nie ma co liczyć na szczęśliwy traf.Od rana ogarniam mieszkanie, bo dziś moje imieniny i może ktoś wpadnie na ciasto i kawkę.W piątek urodziny ,ale już mówiłam M ,ze chce gdzieś jechać ,bo nie mam nastroju do świętowania.Inaczej sobie wyobrażałam swoje 30 urodziny [emoji34][emoji35].Tesciowie teraz w kółko o ciąży szwagierki gadają ,a jakoś nie czuję się na siłach ,żeby słuchać.Jeszcze teraz przyjeżdżają z Irlandii to się na słucham [emoji53] kiedy my,a wiadomo, ze to nic miłego.
Trzymam kciuki [emoji110]za twoją betę.Tylko się nie stresuj za dużo i odpoczywaj.Jak się czujesz?nic Cię nie boli?To wczesna ciąża i musi być dobrze [emoji38].Fajny ten twoj test pierwszy raz taki widzę na oczy.Pewnie w Polsce milion monet kosztuje taki
[emoji23].Psiaki widać, że się uwielbiaja na wzajem.Mój dziś miał niestrawność i panci zwymiotował wszędzie i dywan do prania [emoji23][emoji23].
@InezkaK trzymam kciuki za betę [emoji110]

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

@Nusia123 [emoji9][emoji11][emoji9][emoji11]
Kochana to wcześnie zrobiłaś. Powtórz dopiero w niedzielę. Lekarz Mi tłumaczył, że beta przy zagnieżdżeniu jest wysokości 1. A u niektórych kobiet zagnieżdżenie trwa nawet do 12dni od zapłodnienia. Także zobacz ile to wszystko trwa. Także trzymam dalej mocno zaciśnięte kciuki[emoji109][emoji109][emoji109]dopuki nie ma @ zawsze jest nadzieja!!! Zobaczysz, że Twoja córeczka w końcu doczeka się rodzeństwa[emoji10][emoji10][emoji10]

@mfifi04 a miałaś już kiedyś takie coś robione czy w ten piątek to będzie pierwszy raz??

@alunia87 Kochana testujesz dzisiaj czy jeszcze czekasz?? Kciuki zaciśnięte!!![emoji10][emoji10][emoji10]

@xxEwelaxx PrzyjemnychSnów [emoji813][emoji813][emoji813]

@Millo jak tylko bedziesz miała wyniki to daj znać!!!

@InezkaK jesteś już po badaniu??

@DorciaMamaOlka Ty chyba dzisiaj masz wizytę?? Tylko nie zapomnij się pochwalić jak tam się maleństwo miewa. Który to u Ciebie tydzień???

@aga_agi a Ty na @ czekasz czy już sobie poszła???

@xssenia a z jakich to powodów masz nakaz leżenia?? Byłaś ostatnio na jakiejś wizycie?? I który to już tydzień. A domem się nie przejmuj. Jak się urodzi maleństwo i Będzie spać już u siebie w łóżeczku to wtedy zajmiesz się domem po Swojemu o ile będziesz miała na to siłę[emoji6][emoji6][emoji6]

Ja jestem już po pobraniu krwi. Mój gin Mi musi pobierać bo tylko On sobie radzi z Moimi żyłami jak u niemowlaka [emoji14][emoji14][emoji14]
Pokazał Mi jeszcze raz zdjęcie z poniedziałkowego usg no i widać tam pęcherzyk ciążowy. Chyba zrobił to żeby Mnie trochę uspokoić[emoji6][emoji6][emoji6]jutro o 7.30 mam dzwonić po wyniki do niego. Także dobre to, że do 18 nie muszę czekać[emoji4]

Kciuki mocno zacisniete za jutro 7.30 :)

reklama
@alunia87
1498045530-aaaaaa.jpeg

Do góry