@Nusia123 [emoji9][emoji11][emoji9][emoji11]
Kochana to wcześnie zrobiłaś. Powtórz dopiero w niedzielę. Lekarz Mi tłumaczył, że beta przy zagnieżdżeniu jest wysokości 1. A u niektórych kobiet zagnieżdżenie trwa nawet do 12dni od zapłodnienia. Także zobacz ile to wszystko trwa. Także trzymam dalej mocno zaciśnięte kciuki[emoji109][emoji109][emoji109]dopuki nie ma @ zawsze jest nadzieja!!! Zobaczysz, że Twoja córeczka w końcu doczeka się rodzeństwa[emoji10][emoji10][emoji10]
@mfifi04 a miałaś już kiedyś takie coś robione czy w ten piątek to będzie pierwszy raz??
@alunia87 Kochana testujesz dzisiaj czy jeszcze czekasz?? Kciuki zaciśnięte!!![emoji10][emoji10][emoji10]
@xxEwelaxx PrzyjemnychSnów [emoji813][emoji813][emoji813]
@Millo jak tylko bedziesz miała wyniki to daj znać!!!
@InezkaK jesteś już po badaniu??
@DorciaMamaOlka Ty chyba dzisiaj masz wizytę?? Tylko nie zapomnij się pochwalić jak tam się maleństwo miewa. Który to u Ciebie tydzień???
@aga_agi a Ty na @ czekasz czy już sobie poszła???
@xssenia a z jakich to powodów masz nakaz leżenia?? Byłaś ostatnio na jakiejś wizycie?? I który to już tydzień. A domem się nie przejmuj. Jak się urodzi maleństwo i Będzie spać już u siebie w łóżeczku to wtedy zajmiesz się domem po Swojemu o ile będziesz miała na to siłę[emoji6][emoji6][emoji6]
Ja jestem już po pobraniu krwi. Mój gin Mi musi pobierać bo tylko On sobie radzi z Moimi żyłami jak u niemowlaka [emoji14][emoji14][emoji14]
Pokazał Mi jeszcze raz zdjęcie z poniedziałkowego usg no i widać tam pęcherzyk ciążowy. Chyba zrobił to żeby Mnie trochę uspokoić[emoji6][emoji6][emoji6]jutro o 7.30 mam dzwonić po wyniki do niego. Także dobre to, że do 18 nie muszę czekać[emoji4]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom