reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

No nic co ma być to będzie. Dziwi mnie tylko to, że Ja naprawdę źle się czuje. Mdli Mnie cały dzień a o cyckach to już nie wspomne.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Sa objawy jest dzidzi nie ma moze byc problem wiec ja wierze ze wszystko bedzie dobrze ale to ty musisz mocno wierzyc !! Bo napewno bedzie dobrze :):) i zeby fasolka walczyla :)
Mam coreczke ciaza z nia to byly czasem lezenia na patologii podejrzenia w 12 tyg ze sie nie rozwija ze jesli za 2 tyg nie urosnie przerywaja ciaze do porodu nie odeszly wody tylko krew i skrzepy okropne obracali ja bo byla poprzecznie pepowina 2 razy wokol szyji miala i lekarze wciaz mowili pani tej ciazy nie donosi mala bedzie niepelnosorawna a co jest dzis?? Szaleje i jest bardzo bystra w orzedszkolu panie chwala ze uwielbia ksiazki itp wiec kochana i wszystkie przyszle mamusie i zafasolkiwane walczcie i modlcie sie jesli wierzycie bo warto!! :):)

reklama
Dzięki Dziewczyny!!!!!! Mam naprawdę dobre przeczucie. I tak spojrzałam na Mój wykres i objawy jakie miałam to bym powiedziała że to dopiero 10dpo[emoji4]ty razem musi być dobrze.

@Nusia123 Kochana to Ty też masz bardzo smutną historię[emoji24][emoji24][emoji24]musi się wam udać. Jejku jedna ciąża cały czas w stresie a druga tak zakończona[emoji21][emoji21][emoji21]. To Ty też należysz do tych silnych Kobitek. Walcz walcz a napewno się uda A może i już się udało[emoji6][emoji6][emoji6]

@Millo niech Tobie tylko jakieś głupiutkie myśli po głowie!!! To, że jesteś teraz też w 17tc to nie oznacza, że coś się stanie!!! Jest i Będzie wszystko dobrze!!![emoji8][emoji8][emoji8]

@Nusia123 smutna historia [emoji22].To nie sprawiedliwe , ze niektórzy muszą tyle przejść [emoji32].Teraz musi byc dobrze, co złe już za Tobą.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

@AnetaManiak moja pierwsza beta w ciąży z córcią była niewiele ponad 13 (to był 11dpo), a 14dpo dopiero było 53. Także to że niska to jeszcze o niczym nie świadczy, tym bardziej że to bardzo wczesna ciąża :) trzymam kciuki z piękny przyrost :)

@Nusia123 a czy udało się poznać przyczynę tego że serduszko się zatrzymało? Ja trzecią ciążę straciłam w 16tc...

reklama
@AnetaManiak też uważam że beta się podniesie jeszcze jest wcześnie, nie denerwuj się nie potrzebnie trzymam kciuki [emoji8][emoji110]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki Kochana[emoji8][emoji8][emoji8]
A jak tam u Ciebie?? Jutro idziesz do lekarza?? Mam nadzieję że pozytywnie nastawiona na ten cykl[emoji6][emoji6][emoji6]

Do góry