reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Alunia ale brzuch nie tylko na @ boli dopóki jej nie ma jest nadzieja [emoji12][emoji110]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
No tak ,ale to bardziej ból jajników pomieszany z silnym bólem w dole pleców ,a u mnie to klasyczny objaw @. InezkaK ja mam wszystko tak obcykane ,ze @ nie pomyle.Dwie aplikacje za instalowane i śledzenie cykli.Jak zaszłam to inaczej się czułam,piersi mnie bolały i delikatnie podbrzusza co jakiś czas i czułam się jak bym miała grypę.
Ale trzy mam kciuki [emoji110],żeby u Ciebie coś zakielkowalo i nie były to pozostałości ,po poprzedniej ciąży tylko młoda fasolka.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@alunia87 tylko, że każda ciąża inna. Mnie też bolą jajniki jak na @ i w krzyżu też łamie. Gdyby nie te mdłości to bym w ogóle nie przypuszczała, że to ciąża. Dopuki @ się nie pojawi zawsze jest nadzieja[emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana już jestem nawet po wizycie u gina. Wczoraj pojawiły się dwie kreseczki[emoji3][emoji3][emoji3]i od razu poleciałam do lekarza. Pęcherzyk ciążowy już widać. Ale to jest jeszcze bardzo wczesna ciąża. Pobrał krew żeby określić wiek ciąży i dzisiaj po 18 będzie wynik. Także czekam. I wtedy będziemy ustalać termin następnej wizyty. Tylko na prawym jajniku mam cyste niestety i przez to nie wolni Mi przyjmować żadnych hormonów żeby nie pobudzać jej do rośnięcia. Ale lekarz ma nadzieję że się wchłonie.
Nio to trzymam kciukasy za Twoje dwie kreseczki[emoji6][emoji6][emoji6]u nas w czerwcu Dorcia przetarła szlaki i oby jak najwięcej nas tutaj było takich szczęściar [emoji4][emoji4][emoji4]

Tak podczytalam was wreszcie bo udzielam sie na innym watku gratulacje dorcia :):) trzymam mocno zacisniete kciuki za ciebie aneta maniak i dorcia zeby tym razem wszystko bylo swietnie !! I wierze ze bedzie dobrze
Dobrze ze bylas u lekarza potwierdzil ciaze wuec teraz dbaj o siebie i malenstwo i fakt nie bierz hormonow bo cysta moglaby urosnac a tak sama sie wchlonie! :):) ja testuje w niedz to bedzie 26 dc ostatnio mam takie krotkie mocno licze na 2 || bo piersi bola i urosly i swedza ale to moze tez byc pms :/

Tak podczytalam was wreszcie bo udzielam sie na innym watku gratulacje dorcia :):) trzymam mocno zacisniete kciuki za ciebie aneta maniak i dorcia zeby tym razem wszystko bylo swietnie !! I wierze ze bedzie dobrze
Dobrze ze bylas u lekarza potwierdzil ciaze wuec teraz dbaj o siebie i malenstwo i fakt nie bierz hormonow bo cysta moglaby urosnac a tak sama sie wchlonie! :):) ja testuje w niedz to bedzie 26 dc ostatnio mam takie krotkie mocno licze na 2 || bo piersi bola i urosly i swedza ale to moze tez byc pms :/
Wiem wiem z jakiego wątku jesteś[emoji6]też się tam kiedyś udzielałam. Teraz tylko od czasu do czasu poczytam co tam u dziewczyn.
Mogłabyś opisać Mi po skrócie jaka jest Twoja historia???
Życzę Tobie z całego serca dwóch kreseczek[emoji10][emoji10][emoji10]

Jestem po wizycie u gin.
W piątek najprawdopodobniej histeroskopia.
Badania są ok tylko prolaktyna wysoka  mam brać bromergan dopochwowo  nie będzie skutków ubocznych

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Beta bardzo niska 12,5
Jutro mam zrobić jeszcze raz i sprawdzić przyrost. Ale dopiero w czwartek po 18 będą wyniki

reklama
Aneta kurde niska faktycznie. A który masz tc? Albo dzień cyklu?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry