reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Beta bardzo niska 12,5
Jutro mam zrobić jeszcze raz i sprawdzić przyrost. Ale dopiero w czwartek po 18 będą wyniki

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Anetka bo to bardzo wczesna ciąża a beta u kazdego inaczej przyrasta sama wiesz [emoji12]powtórz jutro i bedziesz wiedziala jak przyrasta[emoji8]No stres [emoji182]
To jutro razem bedziemy sie kłuć [emoji8]jak @ nie przyjdzie

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jestem o koło 12dni po owulacji. Także fakt jest bardzo wcześnie. Nie powiem trochę stresa mam. @InezkaK Ty masz chociaż to szczęście, że wyniki masz tego samego dnia a Ja muszę czekać do następnego dnia i to do 18.

reklama
Wiem wiem z jakiego wątku jesteś[emoji6]też się tam kiedyś udzielałam. Teraz tylko od czasu do czasu poczytam co tam u dziewczyn.
Mogłabyś opisać Mi po skrócie jaka jest Twoja historia???
Życzę Tobie z całego serca dwóch kreseczek[emoji10][emoji10][emoji10]

Tak kochana :) w marcu pojechalam na ip z kolejnym plamieniem nie zgodzilam sie jak zwykle zeby zostac w szpitalu tylko poprosilam o usg lekarz sie zgodzil ogladal ogladal a z kazda minuta jego mina byla coraz bardziej wystraszona zapytal ktory to tydz ja ze jutro zaczynamy 17 i ze dzieki Bogu juz polowa drogi za mna a on ze przykro mi ale serduszko juz nie bije :(:( musi pani zostac 4 dni wywolywali tabletkami i urodzilam moja corcie :( ehh jestem juz 3 cykle po i czekam na 4 dopiero zaczelismy staranka licze ze nast @ dopiero za rok :):) jesli test pozytywn gin mi da na nfz clexane 0.4 i luteine nie mam zespolu antyfisfolipid ale krzepliwosc ciut wyzsza moze sie teraz uda :)

Do góry