reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Beta bardzo niska 12,5
Jutro mam zrobić jeszcze raz i sprawdzić przyrost. Ale dopiero w czwartek po 18 będą wyniki

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Anetka bo to bardzo wczesna ciąża a beta u kazdego inaczej przyrasta sama wiesz [emoji12]powtórz jutro i bedziesz wiedziala jak przyrasta[emoji8]No stres [emoji182]
To jutro razem bedziemy sie kłuć [emoji8]jak @ nie przyjdzie

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jestem o koło 12dni po owulacji. Także fakt jest bardzo wcześnie. Nie powiem trochę stresa mam. @InezkaK Ty masz chociaż to szczęście, że wyniki masz tego samego dnia a Ja muszę czekać do następnego dnia i to do 18.

reklama
Wiem wiem z jakiego wątku jesteś[emoji6]też się tam kiedyś udzielałam. Teraz tylko od czasu do czasu poczytam co tam u dziewczyn.
Mogłabyś opisać Mi po skrócie jaka jest Twoja historia???
Życzę Tobie z całego serca dwóch kreseczek[emoji10][emoji10][emoji10]

Tak kochana :) w marcu pojechalam na ip z kolejnym plamieniem nie zgodzilam sie jak zwykle zeby zostac w szpitalu tylko poprosilam o usg lekarz sie zgodzil ogladal ogladal a z kazda minuta jego mina byla coraz bardziej wystraszona zapytal ktory to tydz ja ze jutro zaczynamy 17 i ze dzieki Bogu juz polowa drogi za mna a on ze przykro mi ale serduszko juz nie bije :(:( musi pani zostac 4 dni wywolywali tabletkami i urodzilam moja corcie :( ehh jestem juz 3 cykle po i czekam na 4 dopiero zaczelismy staranka licze ze nast @ dopiero za rok :):) jesli test pozytywn gin mi da na nfz clexane 0.4 i luteine nie mam zespolu antyfisfolipid ale krzepliwosc ciut wyzsza moze sie teraz uda :)

Do góry