reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

To szybko spadała. Ja rozumiem, że nie chcesz kolejnego rozczarowania i rozumiem to. Może pójdź do Swojegi ginekologa. Bo tak to będziesz się zastanawiała co jest grane. Nie ryzykuj Kochana, pójdź do gina. Tak dla Twojego bezpieczeństwa

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
No wlasnie nie chce zeby on pomyślał ze zwariowalam bylam z ta beta u mojego gin 08.06 i bylo wszystko w porzadku ale czekam do jutra zrobie rano bete i popoludniu bedzie wynik i wtedy pojde

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochana nie zostaniesz sama jeszcze ja jestem [emoji8] ale czekam na pozytywne wieści od Ciebie [emoji4] trzymam mocno kciuki wierzę w To że sie udało [emoji110][emoji110]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
W tym miesiącu ich nie będzie,bo brzuch już boli na @.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

@InezkaK No co Ty napewno tak nie pomyśli[emoji8][emoji8][emoji8]z tego co pamiętam to na początku czerwca miałaś mieć owulacje?? To może coś się wykluło po drodze[emoji6][emoji6][emoji6]bo ta Twoja temperatura naprawdę dobrze wygląda. A plamienie może się pojawić przy zagnieżdżeniu. Miałam tak poprzednim razem.
Tylko daj zaraz znać co z Twoją BETĄ.

@mfifi04 daj znać jak już będziesz po wizycie!!!

Dziś krótki prolog waszej moderatorki: aaaa musze was ogarnąć bo mi uszy pourywają :D zatem…

Wiem, że z wszystkich wątków najmniej zaglądam do was. wyskakuje z nowinkami jak królik z koszyka ale część z Was przewija się także przez pozostałe wątki w dziale.

Ostatnio robiłam dzięki waszej pomocy listę przydatnych rzeczy na wyjazd wakacyjny z dzieckiem. Chcialabym się z wami (mamami) niż podzielić. Będę pewnie jeszcze robić podobne akcje więc jeśli, któraś z Was chciałaby dołączyć do grupy MAM to napiszcie mi proszę. A takie listy i inne będą wam przesłane.

Będą też akcje dla STARACZEK więc chętne zapraszam do współpracy.
i mamusie z brzuszkami wg listy: Link do: Ciaza po poronieniu- lista oczekujących mam
do uzupełnienia choć wiem że dużo mamy teraz małych kropeczek i wiem, że mamy nie chcą zapeszać więc napiszecie mi priv wtedy gdy poczujecie się na silach :)

AAAsia :p[/USER]

Cześć kobietki
Chciałabym do was doliczyć, moze tak bedziemy latwiej.
W 2015 roku urodziłam zdrowa dziewczynkę 1 dnia 37tc, ciaza lezaca od 20 tyg ponieważ skracała sie szyjka i było lekkie rozwarcie. Założono mi pessar i pomimo skurczy jakos dotrwalysmy do w miarę bezpiecznego terminu....przy porodzie pękła mi całkowicie szyjka macicy , niestety po zszyciu wyglada bardzo średnio
W październiku 2016 roku zaszłam w kolejna ciaze.... było wszystko okej.... w 16 tc lekarz profilaktycznie założył pessar , niestety w 23 tc nagle odeszły mi wody i straciłam ciaze....1 dnia 24 tc urodziłam córeczkę, była niezwykle silna walczyła ponad 3 tyg... niestety sepsa mi ja odebrała :( od 20 tc miałam silniejsze boje w dole plecow wtedy nie wiedziałam ze były to skurcze....niestety dowiedziałam sie o tym w szpitalu....

teraz chce zajść w kolejna ciaze.... lekarze twierdzą ze wielkim błędem było założenie pessara ze powinien to byc szew mcdonalda.... teraz proponują mi żebym juz teraz zaszła w ciaze i miedzy 12 a 14 tc założona szewmxdpnalda plus jakaś taśmę dodatkowo na szyjke.... mówią ze ze skurczami tez sobie jakos poradzimy duze ilosci magnezu relanium ewentualnie szpital... no i oczywiście bezwzględne leżenie....

dziewczyny strasznie sie boje choc nie wyobrażam sobie zeby moja córeczka byla jedynakiem.... czy rzeczywiście ten szew mcdonalda jest dobry? to forum ma tyle stron ze pewnie czytalabym je z rok :)

Dziekuje z góry za informacje :)
Kochana swiatelko dla twojego anioleczka *** ja poronilam coreczke w 16/17 tydzien ciazy przestalo jej bic serduszki rodzilam 3 dni :( wiem co czujesz ja niestety nie doradze ci w sprawie szwu ale na twoim miejscu nie rezygnowalabym z staran nic nie tracisz a napewno! sie uda czego ci zycze :):) ja zaczelam sie starac w czerwcu niedziela testuje to 4 miesuac po zabiegu dziewczyny tu ci doradza :)

Też miałam kiedyś torbiel, ale bez żadnych leków po prostu przy miesiączce dosłownie wyleciała w całości. Tak jak napisałaś taka kulka. A ból przy tym był jakbym rodziła. Także współczuję Tobie Kochana bo mogę sobie wyobrazić co przechodzisz.
U Mnie Hmm
Brzuch na @ nie boli. Coś tam czasami zakłuje ale to bardzo delikatnie. Piersi czasami mam jakby ktoś Mi je wrzątkiem polał
Ale to wszystko mogą być objawy na @. Temperatura wczoraj spadła do 36,88 a dzisiaj znów troszkę ponad 37. Także jest ok. Jestem jakaś osowiała ogólnie. No jeszcze kilka dni i się okaże co jest grane[emoji6][emoji6][emoji6]

A kiedy testujesz? Ja w nuedziele :):)

@InezkaK No co Ty napewno tak nie pomyśli[emoji8][emoji8][emoji8]z tego co pamiętam to na początku czerwca miałaś mieć owulacje?? To może coś się wykluło po drodze[emoji6][emoji6][emoji6]bo ta Twoja temperatura naprawdę dobrze wygląda. A plamienie może się pojawić przy zagnieżdżeniu. Miałam tak poprzednim razem.
Tylko daj zaraz znać co z Twoją BETĄ.

@mfifi04 daj znać jak już będziesz po wizycie!!!

Jutro zrobie bete i dam znać [emoji6]czekam tez na twoj wynik[emoji12][emoji110]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny nie wytrzymałam zrobiłam test a nawet dwa przed chwilą. Bo od wczoraj bardzo Mnie mdli
1497865725-aaaaaa.jpeg

Kochana widze cien !!! Wspaniale oby wszystko bylo dobrze !!!!!! 3mam kciuki zacisniete :)!! Ja testuje 25czerwca:)

reklama
A kiedy testujesz? Ja w nuedziele :):)
Kochana już jestem nawet po wizycie u gina. Wczoraj pojawiły się dwie kreseczki[emoji3][emoji3][emoji3]i od razu poleciałam do lekarza. Pęcherzyk ciążowy już widać. Ale to jest jeszcze bardzo wczesna ciąża. Pobrał krew żeby określić wiek ciąży i dzisiaj po 18 będzie wynik. Także czekam. I wtedy będziemy ustalać termin następnej wizyty. Tylko na prawym jajniku mam cyste niestety i przez to nie wolni Mi przyjmować żadnych hormonów żeby nie pobudzać jej do rośnięcia. Ale lekarz ma nadzieję że się wchłonie.
Nio to trzymam kciukasy za Twoje dwie kreseczki[emoji6][emoji6][emoji6]u nas w czerwcu Dorcia przetarła szlaki i oby jak najwięcej nas tutaj było takich szczęściar [emoji4][emoji4][emoji4]

Do góry