reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Kochana zostaje Ci zbadanie męża niestety.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Rozmawiałam z nim o tym o bez problemu się godzi. Tylko jak wykonać takie badanie ? Je wykonuje lekarz ?
Jeszcze ta cytologia mi zostala niestety.. zobaczę jak będzie z cytologia i jeśli będzie wszystko ok to badamy męża. Dziewczyny trochę mi ułożyło bo naprawdę strasznie się bałam zobaczymy co jeszcze lekarz powie

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Zaneta i anetananiak ale jestescie sliczne :):)
Ja od piatku zaczelam staranka w niedziele bolaly jajniki a w pin zakul prawy juz sama nie wiem kiedy ta owulacja byla 25 ma byc @ licze ze nie przyjdzie :) wlasnie zakupilam testy na allegro plytkowe po 1.50 szt
Trzymam kciukasy za testujace i zafasolkowane :):)

@××Ewela×× tak jak Aneta radzi pozostaje ci zbadać męża.Ewentualnie może jeszcze jakiś stan zapalny.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Dość często po przytulankach mnie piecze a mężowi wyskakują krostki to może coś tam jest jakaś infekcja może cytologia coś pokaże

Rozmawiałam z nim o tym o bez problemu się godzi. Tylko jak wykonać takie badanie ? Je wykonuje lekarz ?
Jeszcze ta cytologia mi zostala niestety.. zobaczę jak będzie z cytologia i jeśli będzie wszystko ok to badamy męża. Dziewczyny trochę mi ułożyło bo naprawdę strasznie się bałam zobaczymy co jeszcze lekarz powie

Musisz poszukać gdzieś u Ciebie w okolicy robią takie badania. To przeważnie w prywatnych klinikach robią. No przed badaniami minimum 3dnu wstrzemięźliwości(bynajmniej tak jest w niemczech).

@Lenka232323 najważniejsze, że wszystko jest w porządku!!! I tak będzie zobaczysz!! To na kiedy masz termin?? Jejku jak ten czas szybki leci, dopiero co pamiętam jak test robiłaś, a teraz już piszesz jak to na usg maleństwo się rusza[emoji1][emoji1][emoji1]

@mfifi04 no tak zapomniałam, że Ty masz ogólnie szybciej owu[emoji6]jak jesteś już 12dpo to możesz chyba już w piątek spróbować. Choć może lepiej dla pewności poczekaj do niedzieli.
Mi w tej straconej ciąży test nie wyszedł w terminie @ dopiero 3dni po.

Termin mam na 1stycznia :-)

Dość często po przytulankach mnie piecze a mężowi wyskakują krostki to może coś tam jest jakaś infekcja może cytologia coś pokaże

Tą infekcje musicie porządnie wyleczyć antybiotykiem. Bo całkiem możliwe że tymi maściami tylko Ją zaleczasz. Ona naprawdę może być powodem tego, że nie zachodzisz w ciążę. Czasami taka drobna rzecz szkodzi i to bardzo.

reklama
Tą infekcje musicie porządnie wyleczyć antybiotykiem. Bo całkiem możliwe że tymi maściami tylko Ją zaleczasz. Ona naprawdę może być powodem tego, że nie zachodzisz w ciążę. Czasami taka drobna rzecz szkodzi i to bardzo.

Myślisz że cytologia może pokazać że to infekcja ? Powiem o tym lekarzowi jestem ciekawa co powie

Do góry